glory cafe

kávézó * videómozi * társkereső

Hétvégi események előzetese! 🙂

Ami biztos, hogy csütörtökön Tutti-frutti filmforgatás a Gloryban 20 órától. A két bevállalós dögös milf Mary és Ibolya lesz. Először Ibolya és egy fiatalember jelenetét nézheti a közönség, majd utána a két hölgy gangbang bulit tart a bátor jelentkezőkkel. Az urakat természetesen szokás szerint csak deréktól lefelé veszik kamerára. 🙂 A belépő ezen a napon az uraknak és pároknak az ilyenkor szokásos 4500 Ft.
Pénteken Adele várható majd, aki a szokásos hétvégi időben, 22.30-kor kezdi majd az egy órás bulit! Szombaton egy új, 27 éves lány, Kira várható hasonló időben. Vele ugyan még nem sikerült ma pontosítani, de reméljük nem gondolta meg magát kedd óta! 🙂 Mivel sajnos a hétvégén nem lesz lehetőségünk a weboldalon újabb kiírásra, így az esetleges változást az üzenőfalon fogjuk kiírni, vagy telefonon lehet érdeklődni a nyitva tartási időben. 🙂 De bízunk benne, hogy minden a tervek szerint történik majd. Párok mint az elmúlt időkben minden nap, most is biztos érkeznek, úgyhogy a vadászoknak is lesz lehetőségük bőven! 🙂
Vasárnap Rita várja az urakat 20.30-tól, és hétfőtől is folytatódik majd a gangbang napi szinten.

Mindenkit várunk nagy szeretettel!

Hétvégi események a Gloryban.

Mivel Anett ezen a hétvégén sem utazik el, így vele biztosan találkozunk péntek este! 22.30-kor a szokásos tombola húzás, majd utána egy órás gangbang következik. 🙂
Szombaton Alexa szintén egy órás bulit tart hasonló időben! Ezen kívűl egy görög páros is bejelentkezett szombattól három napra, ahol a hölgy várja majd az urakat és a hölgyeket is. Képeket is küldtek, mutatunk kettőt belőlük. Reméljük hétfőig minden nap találkozunk velük és jól érzik majd magukat! 🙂

 

Vasárnap a megszokott rend szerint Rita jön majd hozzánk!
A jövő héten hétfőn Anikó, kedden Alexa, szerdán pedig Betty tart bulit 20.30-tól. Csütörtökön ismét Tutti-frutti filmforgatás lesz két bevállalós milf közreműködésével! 🙂 Erről még posztolunk képeket a hét elején!

 

Mindenkit várunk nagy szeretettel!

A hétvégi és a jövő hét elejei Milfekről! 🙂

A korábban említett új, fiatal lány még nem szánta el magát ezen a hétvégén, először megnézi valamelyik napon a bulit. Ezért a héten pénteken Anettet várjuk, akivel először ismét tombola játékkal indítunk, melynek a fődíja ő maga lesz! 🙂 Utána egy hatalmas gangbang bulit tart majd egy órán keresztül a közönségből jelentkező urakkal! Kezdés a szokásos 22.30.
Szombaton ismét ellátogat hozzánk Adele, aki a tőle megszokott odaadással hasonló bulit tart majd. 🙂
Vasárnap Ritával tölthet kellemes perceket az, aki ellátogat hozzánk. Ő 20.30-kor kezd majd. A pároknak a héten ismét ingyenes a belépés.
A jövő héten pedig szintén minden nap érkeznek hozzánk hölgyek, a már megszokott sorrendben. 🙂 Hétfőn Mary, kedden Alexa, szerdán Betty, csütörtökön pedig Anikó.

Mindenkit várunk nagy szeretettel a hét minden napján!

Jövő heti előrejelzés! 🙂

Hétfőn Mary, kedden Alexa, szerdán Betty, csütörtökön pedig Anikó jön hozzánk. Vasárnap pedig majd Ritával találkozhatunk! Persze a hétvégét majd még kiírjuk, ha már tudjuk biztosan. Egy új, 23 éves lány szeretné kipróbálni magát, reméljük szól mikor jó neki, és érkezik majd az egyik napon!
A pároknak a jövő héten minden nap ingyenes lesz a belépő!

Mindenkit várunk nagy szeretettel!

Hétvégi események!

Pénteken érkezik hozzánk Anett, aki 22.30-tól tombolát tart majd. A fődíj ő maga lesz 15 percig a szerencsés nyertessel! 🙂 Utána egy órás gangbang bulit tart a közönséggel!
Szombaton Betty érkezik, és hasonló időben szintén bulit tart majd! 🙂
Vasárnap párok napja lesz, nekik aznap ingyenes lesz a belépés, az uraknak pedig mindössze 1500 Ft.

Mindenkit várunk nagy szeretettel!

1085. Budapest, Baross u. 30.

 

NYITVA:

Hétfő - Csütörtök: 16:00 - 00:00
Péntek - Szombat: 18:00 - 02:00
Vasárnap: 16:00 - 22:00

NAPI BELÉPŐ FÉRFI VENDÉGEINK RÉSZÉRE,

HÉTKÖZNAP, VASÁRNAP: 2 500 Ft

PÉNTEK - SZOMBAT: 3 500 Ft

 

Nyitástól 19 óráig a belépő
csak 1000 Ft.
Tovább maradó vagy visszatérő vendégeknek csak a különbözet fizetendő!

 

Hölgy vendégeink számára a belépés ingyenes.

A belépő a megváltás napján, zárásig érvényes.

 

Nálunk fizethetsz bankkártyával is: