glory cafe

kávézó * videómozi * társkereső

Egy újabb odabaszós hétvége! 🙂

Pénteken a hölgyeken és a párokon kívül biztosan érkezik hozzánk a szexi, sportos Anett, aki 22.30-tól várja az ápolt és potens urakat egy órán keresztül gangbang bulival!
Szombaton a Glory cafe baráti társasága ismét csoporttalálkozót tart, így biztos sok swingeres pár, hölgy és úr lesz jelen, már akár 18 órától. Természetesen a Glory lelkes párjai is biztos hozzácsapódnak majd a bulihoz mint két hete, és így ismét minden szinten folyamatos lesz a szemérmetlen erotika egész éjjel! 🙂 Ital akciónkban szombaton valamikor Happy Hour is lesz, amikor is egy órán keresztül minden szeszes italt féláron mérünk majd! És ez a parti nem ér véget hajnalban, hiszen vasárnap folytatódik a swinger buli már 16 órától. Ekkor a hölgyeknek és a pároknak ingyenes lesz a belépő, az uraknak pedig mindössze 2000 Ft.
Hétfőtől ismét minden nap érkeznek a bevállalós szexi milfek, és 20.30-tól egy órás gangbang bulit tartanak. Hétfőn Mary, kedden Alexa, szerdán Betty, csütörtökön pedig Rita.

Mindenkit várunk nagy szeretettel a hét minden napján!

Hétvége és hét eleje...

Pénteken a hölgyeken és a párokon kívül biztosan érkezik hozzánk Adele, aki 22.30-tól egy órás gangbang bulit tart a közönség közül jelentkező urakkal! Szombaton pedig Alexa érkezik hasonló időben és hasonló céllal. Mellette a Glory baráti társaság erre a szombatra is szervezett hirtelen felindulásból egy kisebb találkozót, így megint korán indul majd az élet! 🙂 Vasárnap a párokat ingyenes, az urakat pedig mindössze 1500 Ft-os belépővel várjuk!
Hétfőtől ismét minden nap érkezik bevállalós milf gangbang bulira. Hétfőn Alexa, kedden Mary, szerdán Betty, csütörtökön pedig Anikó! Ők 20.30-tól egy órán át várják a potens, ápolt urak jelentkezését! A 27-i péntekre még várjuk egy csinos hölgy jelentkezését, de 28-án és 29-én biztos a swinger buli, mely részleteiről már az előző kiírásunkban olvashattatok!

 

Mindenkit várunk nagy szeretettel a hét minden napján!

Ismét egy szuper hétvége volt!!!

Köszönjük a megjelenteknek, hogy ilyen szuper bulik voltak hétvégén! A szombati csoporttalálkozó is fantasztikusan sikerült! A legközelebbi találkozó január 28-án szombaton lesz 18 órától hajnalig. És akkor majd nem ér véget a buli, hanem másnap 16 órától indul az afterparti 22 óráig. Így aki bírja folytathatja, aki viszont nem tud szombaton ottlenni, annak a hétfői munka előtt még lesz lehetősége egy kis erotikára vasárnap! 🙂 Mivel korán kezdünk és korán zárunk, így még pihenésre is lesz idő otthon. Persze ezek a bulik nyitottak, nem csak a csoporttagok látogathatják!
A szombati bulin a hölgyeknek ingyenes, a pároknak jelképes 1000 Ft, az uraknak pedig mindössze 4000 Ft a belépő. Az éjszaka folyamán pedig valamikor lesz egy italakció, Happy Hour, amikor is egy órán keresztül minden szeszesitalt féláron mérünk.
A vasárnapi afteren a hölgyek mellett a pároknak is ingyenes lesz a belépő, az uraknak pedig mindössze 2000 Ft.
Egyébként aki szeretne tagként is csatlakozni, az keresse a facebookon a " Glori café baráti közösség' nevű csoportot, utána akár a messenger csoportjukat is.
De addig még sok szemérmetlen nap következik nálunk, a részleteket itt lehet olvasni előző bejegyzésünkben.

Mindenkit várunk nagy szeretettel a hét minden napján!

A következő néhány napról...

Pénteken Anett tart egy órás gangbang bulit 22.30-tól. Szombaton a megszokott párokon és urakon kívül a Glory cafe baráti csoport pótszilveszteri buliját is nálunk tartja sok párral, hölgyekkel, urakkal. Ilyenkor minden szinten garantált a fülledt erotika! Vasárnap a szokásos kedvezményes nap, bízunk a párok érkezésében akkor is.
Hétfőtől pedig ismét minden nap biztos pont lesz 20.30-tól az egy órás gangbang. Hétfőn Mary, kedden Alexa, szerdán Betty, csütörtökön Anikó érkezésére számítunk.

Mindenkit várunk nagy szeretettel a hét minden napján!

2023 első hétvégéje!

Először is szeretnénk megköszönni a nálunk szilveszterezőknek az óriási bulit! Nem csak a létszám volt hatalmas, de az erotika is reggel 8-ig tartott! A Glory csoport találkozóján sok kedves, új párt ismertünk meg, köszönjük a részvételüket! Itt jegyezzük meg, hogy a Glory baráti társaság újabb, pótszilveszteri swinger bulija 14-én, szombaton 18 órától lesz! Akkor is várjuk a párokat, hölgyeket és urakat majd!
És akkor erről a hétvégéről és a következő hét elejéről! Pénteken a párokon kívül biztos érkezik hozzánk Anett, és 22.30-tól egy órás gangbang bulit tart. Érdeklődés esetén ismét lesz tombola is! Szombaton hasonló időben várjuk Adele buliját. Vasárnap a szokásos akciós klubnap, a pároknak ingyenes, az uraknak mindössze 1500 Ft-os belépővel.
Hétfőn Mary, kedden Alexa, szerdán Betty, csütörtökön pedig Anikó tart 20.30-tól egy órás bulit!

Mindenkit várunk nagy szeretettel a hét minden napján!

1085. Budapest, Baross u. 30.

 

NYITVA:

Hétfő - Csütörtök: 16:00 - 00:00
Péntek - Szombat: 18:00 - 02:00
Vasárnap: 16:00 - 22:00

NAPI BELÉPŐ FÉRFI VENDÉGEINK RÉSZÉRE,

HÉTKÖZNAP: 3 000 Ft

PÉNTEK - SZOMBAT: 4 000 Ft

VASÁRNAP: 1 500 Ft

 

PÁROKNAK: 1 000 Ft.

PÁROKNAK NÁLUNK AZ EREDETI NŐBŐL ÉS FÉRFIBŐL ÁLLÓ KETTŐS SZÁMÍT, AKIK VALÓBAN EGYÜTT VANNAK, ÉS AZÉRT JÖNNEK HOZZÁNK, HOGY KIVEGYÉK A RÉSZÜKET A KÖZÖS TÁRSASJÁTÉKOKBÓL. EGYÉB ESETEKBEN AZ URAK RENDES BELÉPŐSÖK, A HÖLGYEK TERMÉSZETESEN AKKOR IS INGYEN JÖHETNEK HOZZÁNK! 

Hölgy vendégeink számára a belépés ingyenes.

A belépő a megváltás napján, zárásig érvényes.

 

Nálunk fizethetsz bankkártyával és Szépkártyával is: