glory cafe

kávézó * videómozi * társkereső

A következő hét eseményeiről...

Hétfőtől ismét minden nap érkeznek bevállalós hölgyek 20.30-tól egy órás gangbang bulira. Hétfőn Ildi, kedden Mary, szerdán Judit, csütörtökön pedig Rita. Közös társasjátékokra várják az ápolt és potens urakat! 🙂
Pénteken Nia tart majd szintén nagy bulit, de az a pénteken megszokott időben, 22.30-kor kezdődik! Szombat az újabban bevezetett ismerkedős-swingeres napot tartjuk, a pároknak ingyenesen, az uraknak hétköznapi hozzájárulással!
Vasárnap a megszokott párok napja ismét, nekik ingyenes, az uraknak kedvezményes hozzájárulással!

Mindenkit várunk nagy szeretettel a hét minden napján!

Április első hetéről...

             

Bár a népszokás szerint Húsvét hétfője a locsolkodás napja, nálunk már pénteken és szombaton is az volt egész éjjel!
Ezúton is szeretnénk megköszönni a párok, hölgyek fantasztikus közreműködését az odabaszós hangulatért!
A francia páros bulijain rendszeres volt a locsolás az urak részéről, még a tusolóban is hullott az aranyeső! :) Várjuk őket 1 hónap múlva.
De TIAD-ék és a többi pár, hölgy is felejthetetlen  napokat okozott! Köszönjük, és várjuk őket a jövő héten is!

Ez a hét a megszokott mederben zajlik majd, hétfőtől ismét minden nap gangbang 20.30-tól, pénteken 22.30-tól. Szombaton és vasárnap ismerkedős, swinger jellegű szopoda-baszoda kedvezményes hozzájárulással! Az érkező párok és urak mellett hétfőn Mary, kedden Ildi, szerdán Nia, csütörtökön Rita, pénteken pedig Anett tart bulit! A kedvezmény a valós, a társasjátékokból  részüket kivevő párok esetében azt jelenti,  hogy ők egész héten ingyen érkezhetnek. Az uraknak szombaton csak hétköznapi, 3.000 Ft-os hozzájárulást kell fizetni, vasárnap pedig ez az összeg jelképes 1.500 Ft.

A hét minden napján várunk a hölgyek és a párok mellett minden értelmes, a swinger világával és az ismerkedés kultúrált szabályaival tisztában lévő, ápolt urat is!

                                                                       

Húsvét hete a Gloryban

A hét elején minden nap ékezik bevállalós, csinos milf 1 órás gangban bulira 20.30-tól. Hétfőn Judit, kedden Ildi, szerdán Mary, csütörtökön pedig Nia.
Pénteken ismét korán kezdődik a buli, mivel a Tutti-Frutti megint forgat a Gloryban! Terveik szerint 19 órától rövid jeleneteket vesznek fel, utána indul a gangbang és a spricc party, aminek a nagy része már kamera nélkül zajlik! Katie biztos szereplő lesz, de lehet, hogy érkezik mellé segítség is! 🙂 A hozzájárulás 5.000 Ft az uraknak, ami természetesen záróráig érvényes a swingeres-társkeresős folytatásra is. Az uraknak szóló forgatás kb. 21 óráig tart, onnantól érvényes a párok 1.000 Ft-os kedvezménye, az utána érkező uraknak pedig csak 3.000 Ft a hozzájárulás.
Szombattól indul a 3 napos nyuladalmi nyalodalom és baszodalom! A pároknak ingyenes lesz a részvétel, az uraknak pedig mindössze 3.000 Ft. A hölgyek ajándék Piña colada koktélt is kapnak, érkezéskor ne felejtsék el kérni! Persze szokás szerint kedvenc italra is becserélhető! 🙂 Az ünnep ellenére a megszokott nyitvatartás szerint üzemelünk, így vasárnap tessék időben érkezni, mert köt a kerületben a 22 órai zárás! Hétfőn Mary biztos tart gangbang bulit 20 óra után, de reményeink szerint folyamatosan tudják majd használni az urak a spriccnijüket mindhárom napon, így nem hervadnak majd el a hölgyek, és nálunk ők is kapnak tojásokat!

Nagyon boldog ünnepeket mindenkinek, és eseményekben gazdag napokat a hozzánk látogatóknak!

A következő hét biztos eseményei

Hétfőn Mary, kedden Judit, szerdán Rita, csütörtökön pedig Ildi érkezik 20.30-kor és gangbang bulit tartanak! Pénteken Nia is biztos érkezik, Ő 22.30-tól tart orgia partit! 🙂 Szombaton a megszokott ismerkedős, swingeres buli lesz, pároknak ingyenes, uraknak hétköznapi hozzájárulással. Vasárnap párok napja, nekik akkor is ingyenes, az uraknak jelképes 1.500 Ft-os hozzájárulással.

Mindenkit várunk nagy szeretettel a hét minden napján!

Hétvége és jövő hét eleje a Gloryban

1085. Budapest, Baross u. 30.

 

NYITVA:

Hétfő - Csütörtök: 16:00 - 00:00
Péntek - Szombat: 18:00 - 02:00
Vasárnap: 16:00 - 22:00

HOZZÁJÁRULÁS FÉRFI VENDÉGEINK RÉSZÉRE,

HÉTKÖZNAP: 3 000 Ft

PÉNTEK - SZOMBAT: 4 500 Ft

VASÁRNAP: 1 500 Ft

HÉTKÖZNAP 16-19 ÓRÁIG 1 500 Ft, ÉS 20 ÓRÁIG LEHET MARADNI VELE,
A KÜLÖNBÖZET KIFIZETÉSÉVEL TERMÉSZETESEN EGÉSZ NAP.

 

PÁROKNAK: 1 000 Ft.

PÁROKNAK NÁLUNK AZ EREDETI NŐBŐL ÉS FÉRFIBŐL ÁLLÓ KETTŐS SZÁMÍT, AKIK VALÓBAN EGYÜTT VANNAK, ÉS AZÉRT JÖNNEK HOZZÁNK, HOGY KIVEGYÉK A RÉSZÜKET A KÖZÖS TÁRSASJÁTÉKOKBÓL. EGYÉB ESETEKBEN AZ URAK TELJES HOZZÁJÁRULÁST FIZETNEK, A HÖLGYEK TERMÉSZETESEN AKKOR IS INGYEN JÖHETNEK HOZZÁNK! 

HÖLGYVENDÉGEK NEM FIZETNEK HOZZÁJÁRULÁST.

A BEFIZETETT HOZZÁJÁRULÁS AZ ADOTT NAPON, ZÁRÁSIG ÉRVÉNYES.

 

Nálunk fizethetsz bankkártyával és Szépkártyával is: