glory cafe

kávézó * videómozi * társkereső

Amit már tudunk a következő napokról

Pénteken Anett, szombaton pedig Betty tart majd gangbang bulit 22.30 után. De több pár és hölgy is jelezte már korábbra érkezését. És mint tudjuk, a legtöbben nem írnak sehova, csak megérkeznek! 🙂 Reméljük korán indul az este, és megint minden szinten dúl majd a romantika! 😃 A pult mellett kiírt ital ajánlatunk mellé erre a hétvégére még két akcióval is készülünk. Véres Mária annak a koktélnak a fordítása, ami vodka-paradicsom és fűszerek keveréke. 🙂 Eredeti neve Red Snapper volt, de mára Bloody Mary lett, és most csak 900 Ft-ért keverjük! Ezen kívül a Steffl sört is akciósan, mindössze 500 Ft ért adjuk a készlet erejéig!
Vasárnap ismét a nagy sikerű akciós párok napja nem csak pároknak. Nekik ingyenes a belépés, az uraknak pedig mindössze 1500 Ft.
A jövő hét elejétől újra minden nap érkeznek a bevállalós milfek egy órás gangbang bulira 20.30-tól. Hétfőn Mary, kedden Alexa, szerdán Betty, csütörtökön pedig Rita.

 

Hűvös klub, forró hangulat, jéghideg italok, szemérmetlen erotika! Ezekkel, és nagy szeretettel várunk mindenkit egész héten!

Néhány mondat a hétvégéről és a következő hét elejéről.

Pénteken a párok mellett Zsejke biztosan érkezik 22 óra után gangbang bulira. A szombat a szokásos swinger nap lesz, sok bevállalós, csinos párral. Mary is jelezte érkezését 22 óra körül, és várja az ápolt, potens pasikat! Aki hozzánk jár már tudja, hogy a pult melletti világítós táblán mindig található néhány ajánlott finom ital. Erre a hétvégére ez ismét bővül egy hűsítő, nyári, többek között vodkával és friss görögdinnyével készülő csodával.
Vasárnap a kedvelt és bevált akciós párok napja lesz, természetesen nem csak a pároknak! Reméljük akkorra is kitart a lelkesedés, és minden szinten dúl majd a romantika! 🙂
A jövő héten ismét minden nap várjuk a rendszeresen hozzánk járó, és ezt előre bejelentő csinos és bevállalós hölgyeket egyedül vagy párjukkal. Hétfőn Nia jön a párjával, kedden Alexa, szerdán Betty, csütörtökön pedig Mary. Egy órás gangbang bulijuk 20.30 környékén kezdődik majd.
Ismét megemlítjük a hétköznap délutáni kedvezményes matinét, amikor nyitástól 20 óráig mindössze 1.500 Ft a belépő. Sokszor érkezik korán pár, jó ha kéznél van néhány használható pasi! 🙂 Persze ha valaki marad vagy visszajön este, csak a különbözetet kell ráfizetnie! A másik a bérlet lehetősége, ahol 10 hétköznapi belépő megvásárlásával ajándékba adunk egy hétköznapi és egy hétvégi belépést! Ez ugye 7.500 Ft megtakarítás. Persze a házasoknak ajánlott egy dugihely, nehogy otthon megtalálja az asszony. Mi is szívesen eltesszük, nem húzunk le egy alkalmat sem, és emlékezni fogunk az illetőre. 🙂
Ha már az erotikán kívül ennyi mindenről írtunk, akkor még pár gondolat az új, és néhány korábbi vendégünknek. Az üzenőfal leginkább arra szolgál, hogyha pár vagy hölgy igényel népesebb társaságot, azt érkezése előtt kiírja. Illetve mivel a párok és hölgyek döntő része nem írja ki előre, mi jelezzük, hogy van igény értelmes, használható úrra. 🙂 Az urak kiírásait, hogy mikor érkeznek, még akkor is töröljük, ha nem biszex jellegű, hiszen egy kép nélküli nicknév nem ébreszt kéjes vágyat látatlanul egy nőben sem. 🙂 A hülye kérdéseket, hogy érdemes-e menni, hányan vannak éppen, mit és hol csinálnak a párok, lesz-e holnapután 19.50-kor pár, vagy a pár meddig marad, azt töröljük, a kiírót a második ilyen után tiltjuk. Azonnali tiltás jár a telefonszám, vagy email kiírásáért. Kérjük, hogy a hozzánk, és a működéshez kapcsolódó kérdések megválaszolását bízzátok ránk, tudunk értelmesen fogalmazni ha tényleg választ érdemel mert nem olvasható róla a házirend vagy a rólunk menüpontban. Köszönjük szépen. És akkor következzen a mostanában megszokott két záró mondat a kép alatt! 🙂

Hűvös klub, forró hangulat, jéghideg italok, szemérmetlen erotika! Ezekkel, és nagy szeretettel várunk mindenkit egész héten!

Hétvégi események és a jövőhét eleje a Gloryban!

A héten, vasárnaptól szerda estig már 20 hölgy volt nálunk egyedül, vagy a párjával. A legtöbbjük aktívan kivette részét a csoportos játékokban! 🙂 Néhányan elsőre csak megnézték a helyet, őket majd várjuk vissza nagy szeretettel! Reméljük ez a lendület folytatódik ma is, és persze a következő napokban. Pénteken biztosan érkezik Anett 22 óra után, és gangbang bulit tart a rúd mellett a felső szinten.
Szombaton a szokásos swinger napot tartjuk, reméljük ismét nagyon sok párral és ápolt pasikkal. Alexa is jelezte érkezését 22 óra után egy órás bulira. Ő általában kedvenc helyén, a hátsó üveges kabinban található. Vasárnap ismét a megszokott párok napja, kedvezményes belépővel az uraknak, ingyenesen a pároknak.
Ital ajánlatunkban továbbra is finom és színes koktélok olvashatók a világító táblán. Sok közülük alkoholmentes formában is kapható, és természetesen a limonádé továbbra is nálunk a legjobb az országban! Egy szikvizes szerződésünknek köszönhetően már kimérve is rendelkezésre áll a jéghideg szóda, ha valaki előnyben részesítené a palackos ásványvízzel szemben. A légkondi szuperül működik, tehát ha a hölgyek sminkje elkenődik, az nem az izzadás miatt lesz! 🙂
A jövő hét elején kicsit más lesz az érkezési sorrend, mint a megszokott. Hétfőn Niát várjuk a párjával, de csak 21 óra körül. Viszont ő az utolsó meredező pasit is meg szokta várni, nem csak egy órát vannak. 🙂 Mikor itt van, a záróra rendszeresen kitolódik. 😃 Kedden Mary, szerdán Betty, csütörtökön pedig Rita jön hozzánk. Ők 20.30-tól egy órás gangbang bulit tartanak.

Hűvös klub, forró hangulat, jéghideg italok, szemérmetlen erotika! Ezekkel, és nagy szeretettel várunk mindenkit egész héten!

Amit már tudunk a következő napokról...

Ez a hétvége is az újabban megszokott menetben zajlik majd! Pénteken érkezik hozzánk Adele, és 22.30-tól gangbang bulit tart. Szombaton swinger party ismét, a megszokott párdömpinggel. 22 óra körül még Betty is érkezik egy órás bulira!
Vasárnap a jól bevált párok napja, akciós belépővel az uraknak. Egyébként egész hétvégén ingyenes most is a belépő a pároknak. Különleges, színes italajánlatainkat a pult melletti világító táblán olvashatjátok.
Hétfőtől ismét minden nap érkeznek bevállalós hölgyek. Hétfőn Mary, kedden Alexa, szerdán Betty, csütörtökön Rita.

Hűvös klub, forró hangulat, jéghideg italok, szemérmetlen erotika! Ezekkel, és nagy szeretettel várunk mindenkit egész héten!

A hétvége és a jövő hét eseményei a Gloryban!

Pénteken a párok mellett 22.30-tól Zsejkét várjuk egy órás gangbang bulira. Szombaton swinger napot tartunk, reméljük ismét sok pár látogat el hozzánk. 22 óra után azért Mary is előfordul majd az alsó szinten, ha valaki őt választaná a párok helyett! 🙂 Vasárnap a szokásos akciós nap, szintén a párokra alapozva! 🙂 Mindhárom napon ingyenes a belépő a pároknak! Valamint az ital ajánlatunka a meglévők mellett most egy igazi nyári itallal bővítjük, a Blue Hawaiian koktéllal. A kék narancsos likőr /curacao/, valamint fehér rum, kókusz likőr, igazi kókusztej, valamint ananászlé az összetevő. Mindössze 1.500 Ft-ért kínáljuk, de a férfiasabb, dupla rumos verzió is csak 2.000 Ft. És ezt, valamint a másik nagy kedvencet, a Mojitot alkoholmentes változatban is készítjük.
Hétfőtől ismét minden nap érkeznek a bevállalós hölgyek, és 20.30-tól egy órás gangbang bulit tartanak! Hétfőn Mary, kedden Nia, szerdán Betty, csütörtökön pedig Rita!

Hűtött klub, forró hangulat, jéghideg italok, szemérmetlen erotika! Ezekkel, és nagy szeretettel várunk mindenkit egész héten!

1085. Budapest, Baross u. 30.

 

NYITVA:

Hétfő - Csütörtök: 16:00 - 00:00
Péntek - Szombat: 18:00 - 02:00
Vasárnap: 16:00 - 22:00

NAPI BELÉPŐ FÉRFI VENDÉGEINK RÉSZÉRE,

HÉTKÖZNAP: 3 000 Ft

PÉNTEK - SZOMBAT: 4 500 Ft

VASÁRNAP: 1 500 Ft

HÉTKÖZNAP 16-19 ÓRÁIG 1 500 Ft, ÉS 20 ÓRÁIG LEHET MARADNI VELE,
A KÜLÖNBÖZET KIFIZETÉSÉVEL TERMÉSZETESEN EGÉSZ NAP.

 

PÁROKNAK: 1 000 Ft.

PÁROKNAK NÁLUNK AZ EREDETI NŐBŐL ÉS FÉRFIBŐL ÁLLÓ KETTŐS SZÁMÍT, AKIK VALÓBAN EGYÜTT VANNAK, ÉS AZÉRT JÖNNEK HOZZÁNK, HOGY KIVEGYÉK A RÉSZÜKET A KÖZÖS TÁRSASJÁTÉKOKBÓL. EGYÉB ESETEKBEN AZ URAK RENDES BELÉPŐSÖK, A HÖLGYEK TERMÉSZETESEN AKKOR IS INGYEN JÖHETNEK HOZZÁNK! 

HÖLGYVENDÉKEK SZÁMÁRA A BELÉPÉS INGYENES.

A BELÉPŐ A MEGVÁSÁRLÁS NAPJÁN, ZÁRÁSIG ÉRVÉNYES.

 

Nálunk fizethetsz bankkártyával és Szépkártyával is: