glory cafe

kávézó * videómozi * társkereső

Minden napra egy gangbang! 🙂

Pénteken Anett, szombaton pedig Zsejke érkezik hozzánk 22 óra után, és egy órás bulit tartanak. Vasárnap a megszokott párok napja, nekik ingyenes, az uraknak 1500 Ft-os belépővel. Természetesen a hét minden napján várjuk a párokat is és az urakat is, nem beszélve az egyedül érkező hölgyekről! 🙂 A hétvégén a Mojito koktél mellett egy újabb finom és frissítő koktélt kínálunk, ez a Blue Lagoon. Vodka a fő alkohol benne, és most egész hétvégén mindössze 1.200 Ft-ért keverjük! Mint olvashattátok a korábbi kiírásban, Pannát vártuk, de a női dolgok kicsit keresztbe húzták a számításait. Ezért egy következő alkalommal tart majd exkluzív buli, amit időben kiírunk. Az exkluzív a személyét, az időpontot és a belépőt jelenti, de erről majd részletesen szólunk 🙂
Hétfőtől a szokásos sorrendben érkeznek a bevállalós hölgyek 20.30-tól egy órás gangbang bulira. Hétfőn Mary, kedden Alexa, szerdán Betty, csütörtökön pedig Rita.

Hűtött klub, forró hangulat, jéghideg italok, szemérmetlen erotika! Ezekkel, és nagy szeretettel várunk mindenkit egész héten!

Gangbang péntek, swinger szombat, párok vasárnapja! 🙂

Gangbang péntek, swinger szombat, párok vasárnapja! 🙂 Talán így lehet összefoglalni amit már tudunk a hétvégéről. Mert ugye nálunk a vendégek alakítják a bulit, és néha már tudunk is valamit előre.
Most pénteken például biztosan érkezik Anett 22 óra után, és egy órás gangbang bulit tart majd! Szombaton ismét swinger nap lesz, a sok törzsvendég párunk mellett várjuk a Glory cafe baráti társaság régi és új tagjait, párjait is! A pároknak szombaton ingyenes a belépés! Vasárnap a szokásos párok napja, nem csak pároknak. 🙂 Ekkor is ingyen jöhetnek a párok, az uraknak pedig jelképes 1.500 Ft a belépő.
Hétfőtől a szokásos menetrend lép ismét életbe, 20.30-tól gangbang bulit tart minden nap egy bevállalós hölgy. Hétfőn Mary, kedden Alexa, szerdán Betty, csütörtökön pedig Rita.
A jövő hétvégéről előzetesen csak annyit, hogy 8-án szombatra Panna már jelezte érkezését egy esti bulira, következő kiírásunkban majd jelezzük, ha biztos.
De addig reméljük forró hangulat, szemérmetlen erotika vár mindenkire a hűtött klubban a hét összes napján! 🙂

Mindenkit várunk nagy szeretettel!

Hétvége és jövő hét eleje a Gloryban!

Pénteken swinger napot tartunk a Gloryban. A pároknak most ingyenes lesz a belépő, és a hölgyek egy ajándék Piña Colada koktélt kapnak, akár alkoholmentesen is kérhetik! 22 óra után Mary feltűnik majd a kabinok körül, és ahol talál szabad területet, ott hozzá is lehet csatlakozni! 🙂
Szombaton Nia érkezik a párjával, és 22 óra után gangbang bulit tart! Ital akciónkban még ezen a hétvégén akciós a Mojito és a Qrvák vére. Valamint isteni nyári kombináció a pink gin és a pink tonik is! 🙂 Vasárnap a megszokott akciós nap, a pároknak ismét ingyenes, az uraknak mindössze 1.500 Ft-os belépővel.
Hétfőtől pedig ismét érkeznek a milfek 20 óra után gangbang bulira. Hétfőn Mary, kedden Alexa, szerdán Betty, csütörtökön pedig Rita. Hétköznap nyitástól 20 óráig csak 1.500 Ft a délutáni belépő. A hétköznapi bérlet pedig 10 alkalom mellé egy ingyenes hétköznapi és egy hétvégi belépést biztosít ajándékba!
Forró hangulat, hűtött vendégtér, fülledt, szemérmetlen erotika, jéghideg italok várnak mindenkire!

Várunk benneteket nagy szeretettel a hét minden napján!

Hétvégi események és a jövőhét eleje a Gloryban!

Rendhagyó hétvége lesz a Gloryban, mivel a megszokott gangbang bulik most korábban kezdődnek!
A pár hónapja hatalmas sikert aratott Katie érkezik mindkét napon bulit tartani, de ezek a 2 órás gangbang-ek 19 órakor kezdődnek majd! Pénteken is 19 órától várja az urakat, és a szombati Tutti-Frutti forgatás is akkor kezdődik! Viszont utána mindkét nap a párok folytatják a bulit, ráadásul pénteken a Glory baráti társaság tagjai is érkeznek szülinapi és swinger bulira! Ital akciónkban ismét mindössze 1.100 Ft-ért kínáljuk a nyár slágerét, a Mojito koktélt. A Königsburg fél literes sör csak 500 Ft. A Qrvák vére meggyes-vodkás feles szintén 500 Ft.
Vasárnap a szokásos kedvezményes párok és pasik napját tartjuk!
Hétfőtől a megszokott menetrendben érkeznek a bevállalós milfek 20.30-tól egy órás gangbang bulira. Hétfőn Mary, kedden Alexa, szerdán Betty, csütörtökön pedig Rita!
Ami még a mostani hét érdekessége, az néhány újdonság a Gloryban! Csütörtökön ha minden igaz elkészül a légkondi, így pénteken már kellemes hőmérséklet várható a forró hangulatban! 🙂 A három szintes rész pedig a pincében két emeletes lett, így a felső terület duplájára bővült! Akár több pár, vagy nagyobb csoport gabalyodása is lehetővé vált! Reméljük ismét odabaszós napok következnek! 🙂

Szemérmetlen, erotikában gazdag napokat kívánunk minden kedves vendégünknek!

A hétvége és a jövőhét eleje!

Pénteken 22 óra után érkezik hozzánk a szexi és bevállalós Anett, aki egy órás gangbang bulit tart majd. Szombaton swinger est lesz, a Glory baráti társaság és a rendszeresen hozzánk járó párok jóvoltából. De ha valakinek nehezére esik a párokhoz csapódás, annak Betty 22.30-tól egy órás gangbang bulit tart! Vasárnap a megszokott akciós páros napunk lesz, reméljük sok párral és pasival is! A pároknak ingyenes, a pasiknak mindössze 1500 Ft-os belépővel! Ital akciónk folyamatos, a Mojito koktél csak 1.100, a Tomb Raider 1.500, a Qrvák vére rövid pedig mindössze 500 Ft!
Hétfőtől a szokásos hétköznapi menetrend folytatódik, minden este érkezik bevállalós, csinos milf, és 20.30-tól egy órán át gangbang bulit tart! Hétfőn Mary, kedden Alexa, szerdán Betty, csütörtökön pedig Rita jön hozzánk! A délutáni matiné hétköznap folytatódik, 19 óráig 1.500 Ft csak a belépő, amivel 20 óráig lehet maradni. Persze aki tovább maradna, vagy este visszajönne, csak a különbözetet kell fizetnie. Továbbra is ajánljuk rendszeres hétköznapi vendégeinknek a bérletet, amivel 10 alkalom megvásárlásával 7.500 Ft kedvezményt adunk!
A tervek szerint Katie elmaradt bulija a hétvége valamelyik napján lenne, amint tudjuk pontosan, jelezzük majd!

Mindenkit várunk nagy szeretettel a hét minden napján!

1085. Budapest, Baross u. 30.

 

NYITVA:

Hétfő - Csütörtök: 16:00 - 00:00
Péntek - Szombat: 18:00 - 02:00
Vasárnap: 16:00 - 22:00

NAPI BELÉPŐ FÉRFI VENDÉGEINK RÉSZÉRE,

HÉTKÖZNAP: 3 000 Ft

PÉNTEK - SZOMBAT: 4 500 Ft

VASÁRNAP: 1 500 Ft

HÉTKÖZNAP 16-19 ÓRÁIG 1 500 Ft, ÉS 20 ÓRÁIG LEHET MARADNI VELE,
A KÜLÖNBÖZET KIFIZETÉSÉVEL TERMÉSZETESEN EGÉSZ NAP.

 

PÁROKNAK: 1 000 Ft.

PÁROKNAK NÁLUNK AZ EREDETI NŐBŐL ÉS FÉRFIBŐL ÁLLÓ KETTŐS SZÁMÍT, AKIK VALÓBAN EGYÜTT VANNAK, ÉS AZÉRT JÖNNEK HOZZÁNK, HOGY KIVEGYÉK A RÉSZÜKET A KÖZÖS TÁRSASJÁTÉKOKBÓL. EGYÉB ESETEKBEN AZ URAK RENDES BELÉPŐSÖK, A HÖLGYEK TERMÉSZETESEN AKKOR IS INGYEN JÖHETNEK HOZZÁNK! 

HÖLGYVENDÉKEK SZÁMÁRA A BELÉPÉS INGYENES.

A BELÉPŐ A MEGVÁSÁRLÁS NAPJÁN, ZÁRÁSIG ÉRVÉNYES.

 

Nálunk fizethetsz bankkártyával és Szépkártyával is: