glory cafe

kávézó * videómozi * társkereső

A következő napok várható eseményei...

Pénteken Zselyke, szombaton pedig Anikó érkezik hozzánk egy órás gangbang bulira 22.30-tól. Vasárnap párok napja, nekik ingyenes, az uraknak pedig csak 1500 Ft-os belépővel. Hétfőn Rita, kedden Mary, szerdán Betty, csütörtökön pedig Anikó tart bulit 20.30-tól. Pénteken, 16-án majd Alexa tart gangbang bulit, szombaton pedig Cosette franciaórát, a szokásos 22.30-as kezdéssel. Utána vasárnap szintén párok napja! 🙂 Ital akció továbbra is lesz minden nap, a világító reklámtáblán olvasható.

Mindenkit várunk nagy szeretettel minden nap!

Hétvége és hét eleje!

A péntekre jelentkező fiatal lány mégsem jön, de reméljük párok lesznek megint szép számmal, és erotikában gazdag éjszaka lesz! 🙂 Szombaton a párokon kívül Alexa biztos érkezik, és 22.30-tól az alsó szinten várja majd a bátor jelentkezőket! 🙂 Vasárnap a szokásos párok napja! Hétfőn Rita, kedden Alexa, szerdán Anikó, csütörtökön pedig Mary érkezik 20.30 körül egy órás gangbang bulira. Csütörtökön még Cosette is jön hozzánk 20 órakor, és várja a nagyobb méretű urakat, akiket kettesével csavar majd ki a galérián. 🙂
A képen látható mobil gloryzás még nem indult el, de a pincében a kabinok és a szobák várják használóikat! 😃

Ital akciónk egy hétig illetve a készlet erejéig a mézes-ágyas pálinkákat érinti. A szilvát, meggyet, körtét és almát most egy áráért duplán mérjük!

Mindenkit várunk nagy szeretettel!

1085. Budapest, Baross u. 30.

 

NYITVA:

Hétfő - Csütörtök: 16:00 - 00:00
Péntek - Szombat: 18:00 - 02:00
Vasárnap: 16:00 - 22:00

NAPI BELÉPŐ FÉRFI VENDÉGEINK RÉSZÉRE,

HÉTKÖZNAP: 3 000 Ft

PÉNTEK - SZOMBAT: 4 000 Ft

VASÁRNAP: 1 500 Ft

 

PÁROKNAK: 1 000 Ft.
 

Hölgy vendégeink számára a belépés ingyenes.

A belépő a megváltás napján, zárásig érvényes.

 

Nálunk fizethetsz bankkártyával és Szépkártyával is: