glory cafe

kávézó * videómozi * társkereső

Tutti-Frutti péntek, farsangi szombat! Néhány mondat a következő napokról!

Ismét odabaszós hétvégének nézünk elébe! ? Pénteken a már többször bizonyított filmes csillag, Katie érkezik korai gangbang bulira. Most kamerák és felvételek nélkül egyből az urak közé veti magát. A nála megszokott korai buli lesz, 19 órai kezdettel. Ilyenkor 5.000 Ft az urak napi hozzájárulása, és ez vonatkozik a párokra is. Nagyjából 21 óráig tart a gangbang, utána a pároknak 1.000, az uraknak 3.000 Ft a hozzájárulás.
Szombaton farsangi bulit tartunk, a Glory törzsközönségének szemérmetlen apácái szervezésében. Beöltözni természetesen nem kötelező, de aki ötletes jelmezzel hozzájárul a jó hangulathoz, azt ajándék itallal jutalmazzuk. A pároknak ingyenes a belépés, az uraknak pedig csak a hétköznapi 3.000 Ft-os hozzájárulás fizetendő. A parázna viselkedés ekkor is mindenkitől elvárt, mint minden napon az évben! Vasárnap a megszokott párok napja, nekik ingyen, az uraknak 1.500 Ft-os hozzájárulással.
Hétfőtől a párok mellett ismét minden este érkezik bevállalós, szexi hölgy 20.30-tól egy órás gangbang bulira. Hétfőn Ildi, kedden Mary, szerdán Nia, csütörtökön pedig Rita.

Mindenkit várunk nagy szeretettel a hét minden napján!

Amit már tudunk a következő napokról...

Pénteken 22.30-tól Nia érkezik hozzánk és gangbang bulit tart. Szombaton ismét swinger est lesz, az uraknak hétköznapi hozzájárulással!
Vasárnap párok napja, az uraknak csak 1.500 Ft a belépés. A pároknak szombaton és vasárnap is ingyenes!
A jövő héten minden nap érkeznek ismét csinos hölgyek, és várják a potens urakat 20.30-tól gangbang bulira. Hétfőn Rita, kedden Judit, szerdán Nia, csütörtökön pedig Ildi.
A jövő hétvégéről előzetesen annyit, hogy pénteken a Tutti-frutti egyik filmes sztárja, Katie tart majd gangbang bulit korai kezdéssel, 19 órától. Szombaton farsangi mulatság lesz, az előző cikkben leírtak alapján.

Addig is mindenkit várunk nagy szeretettel a hét minden napján

Február 17-i farsang a Gloryban!

A Glory baráti társaság ájtatosnak és szűziesnek egyáltalán nem nevezhető anyácái kitalálták, hogy farsangi apáca show-t tartanak 17-én szombaton az erotika szentélyében, a Glory cafeban! Tegnap több pár is támogatta a beöltözős bulit, így várunk az említett napon minél több ötletes jelmezbe öltözött vendéget egy parázna éjszakára. A pároknak ingyenes belépéssel, a valóban jelmezben érkezőknek pedig ajándék itallal kedveskedünk.
Addig még van idő nekiállni varrni és készülődni, csak időben jeleztük az érdeklődőknek! ?
Egyúttal köszönjük a tegnapi mozgalmas estét minden résztvevőnek! A jövő hét eleje az előző kiírásban olvasható!

Mindenkit várunk nagy szeretettel a hét minden napján!

Hétfőtől vasárnapig a Gloryban...

Indul az új hét, folytatódik a szemérmetlen erotika minden nap! Hétköznapokon a párok mellett biztosan érkezik minden este egy bevállalós, szexi hölgy 1 órás gangbang bulira 20.30-tól. Hétfőn a 20-as éveit taposó kedves, érzéki Ildi, kedden debütál barátnője Judit, aki először próbálja ki a többes örömöket, szerdán a szexi és hatalmas étvágyú Nia, csütörtökön pedig a kedves és tapasztalt Rita. Kérjük a bulihoz csatlakozni kívánó urakat, hogy maximálisan ügyeljenek higiéniájukra, mert nincs annál kellemetlenebb, ha a hölgy elküldi őket a közeléből... A tusolás és a dezodor a mai világban már csodákra képes...?
Hétvégén ismét pénteken lesz gangbang 22.30-tól, ezt majd Ildi tartja, és szombaton swinger est, kedvezményes hozzájárulással. Uraknál ez mindössze 3.000 Ft, a pároknak pedig ingyenes. És a vasárnap is ingyenes a pároknak, akkor az uraknak csak 1.500 Ft.

Mindenkit várunk nagy szeretettel a hét minden napján!

1085. Budapest, Baross u. 30.

 

NYITVA:

Hétfő - Csütörtök: 16:00 - 00:00
Péntek - Szombat: 18:00 - 02:00
Vasárnap: 16:00 - 22:00

HOZZÁJÁRULÁS FÉRFI VENDÉGEINK RÉSZÉRE,

HÉTKÖZNAP: 3 000 Ft

PÉNTEK - SZOMBAT: 4 500 Ft

VASÁRNAP: 1 500 Ft

HÉTKÖZNAP 16-19 ÓRÁIG 1 500 Ft, ÉS 20 ÓRÁIG LEHET MARADNI VELE,
A KÜLÖNBÖZET KIFIZETÉSÉVEL TERMÉSZETESEN EGÉSZ NAP.

 

PÁROKNAK: 1 000 Ft.

PÁROKNAK NÁLUNK AZ EREDETI NŐBŐL ÉS FÉRFIBŐL ÁLLÓ KETTŐS SZÁMÍT, AKIK VALÓBAN EGYÜTT VANNAK, ÉS AZÉRT JÖNNEK HOZZÁNK, HOGY KIVEGYÉK A RÉSZÜKET A KÖZÖS TÁRSASJÁTÉKOKBÓL. EGYÉB ESETEKBEN AZ URAK TELJES HOZZÁJÁRULÁST FIZETNEK, A HÖLGYEK TERMÉSZETESEN AKKOR IS INGYEN JÖHETNEK HOZZÁNK! 

HÖLGYVENDÉGEK NEM FIZETNEK HOZZÁJÁRULÁST.

A BEFIZETETT HOZZÁJÁRULÁS AZ ADOTT NAPON, ZÁRÁSIG ÉRVÉNYES.

 

Nálunk fizethetsz bankkártyával és Szépkártyával is: