glory cafe

kávézó * videómozi * társkereső

Boldog új évet kívánunk!

Ma, 30-án előszilveszteri bulit tartunk, akkor a párok és hölgyek mellett Zsejkét is várjuk, aki 22.30-tól gangbang bulit tart! Már az előző napokban is érkeztek szép számmal párok és hölgyek, reméljük ez még fokozódik!
Szilveszterkor 20 órakor nyitunk, és reggel kifulladásig tart a buli! Ezen az estén svédasztalos vacsora lesz / francia-, virsli-, burgonya-, korhely- és mexikói tonhalas saláta, lencse leves, pörkölt tésztával, rántott hús, fasírt, savanyúság, édes és sós sütemények/. A büfé 22 órától vehető igénybe! Ezen kívül korlátlan pezsgő és forraltbor, valamint ásványvíz fogyasztás is benne van a belépőben. Ez hölgyeknek 4.500 Ft, uraknak 10.000 Ft. A tényleges, bevállalós, rendszeresen hozzánk járó pároknak 12.000 Ft. Éjfélkor a Himnusznál kérjük meggyújtani a kiosztott csillagszórókat, hogy hangulatos legyen az óév búcsúztatása! Utána a bátortalanabb, párokkal ismerkedni kevésbé tudó uraknak gangbang bulit tart egy bevállalós hölgy. De a tapasztalat az, hogy nyitás után nemsokkal már minden szinten dúl az erotika, éjfél után pedig mindenki átszexeli magát a következő évbe! Előre foglalni nem lehet, érkezési sorrendben engedjük be a vendégeket! Mivel a nemrégen megalakult Glory baráti társaság is hozzánk szervezi csoporttalálkozóját, már nyitás után nagy létszámra lehet számítani. Tessék időben érkezni, mielőtt kitesszük a megtelt táblát! Éjfél előtt a szokásos diszkó zene szól, utána viszont lesz egy retró blokk is, ha valakik táncolnának!

Január 1-én zárva leszünk, de 2-ától ismét a megszokott menetrendben várjuk a szemérmetlen vendégeket! És természetesen akkor is lesz gangbang 20.30-tól! Hétfőn Rita, kedden Alexa, szerdán Betty! 5-én, csütörtökön most a vasárnapihoz hasonló párok napját tartunk! Ekkor nekik ingyenes lesz a belépő, az uraknak pedig a kedvezményes 1500 Ft.

Nagyon jó bulit és nagyon boldog új évet kívánunk! És természetesen mindenkit várunk nagy szeretettel!

Karácsony és szilveszter a Gloryban!

December 23-án a párokon és hölgyeken kívül biztos, hogy érkezik hozzánk Szandika, aki 22.30-tól gangbang bulit tart! 24-én, szentestén szintén nyitva leszünk, hiszen sok magányos vendégünk jelezte, hogy eljön hozzánk. Párokra, hölgyekre és urakra is számítunk. Kis vacsorával is kedveskedünk, ami székelykáposzta lesz! Az uraknak kedvezményes, 3000 Ft a belépő, a tényleges pároknak, akik ki szokták venni a részüket a társasjátékokból, azoknak 1000 Ft. A hölgyeknek ekkor is ingyenes! 25-én és 26-án zárva leszünk. 27-étől ismét minden nap érkezik bevállalós milf, aki 20.30-tól egy órás gangbang bulit tart. Kedden Alexa, szerdán Betty, csütörtökön pedig Rita.

30-án, pénteken előszilveszteri bulit tartunk, akkor a párok és hölgyek mellett Zsejkét is várjuk, aki 22.30-tól gangbang bulit tart!

Szilveszterkor 20 órakor nyitunk, és reggel kifulladásig tart a buli! Ezen az estén svédasztalos vacsora lesz / francia-, virsli-, burgonya-, korhely- és mexikói tonhalas saláta, lencse leves, pörkölt tésztával, rántott hús, fasírt, savanyúság, édes és sós sütemények/. A büfé 22 órától vehető igénybe! Ezen kívül korlátlan pezsgő és forraltbor, valamint ásványvíz fogyasztás is benne van a belépőben. Ez hölgyeknek 4.500 Ft, uraknak 10.000 Ft. A tényleges, bevállalós, rendszeresen járó pároknak 12.000 Ft. Éjfélkor a Himnusznál kérjük meggyújtani a kiosztott csillagszórókat, hogy hangulatos legyen az óév búcsúztatása! Utána a bátortalanabb, párokkal ismerkedni kevésbé tudó uraknak gangbang bulit tart egy bevállalós hölgy. De a tapasztalat az, hogy nyitás után nemsokkal már minden szinten dúl az erotika, éjfél után pedig mindenki átszexeli magát a következő évbe! Előre foglalni nem lehet, érkezési sorrendben engedjük be a vendégeket! Mivel a nemrégen megalakult Glory baráti társaság is hozzánk szervezi csoporttalálkozóját, már nyitás után nagy létszámra lehet számítani. Tessék időben érkezni, mielőtt kitesszük a megtelt táblát!

Január 1-én zárva leszünk, de 2-án ismét a megszokott menetrendben várjuk a szemérmetlen vendégeket! És természetesen akkor is minden este lesz gangbang 20.30-tól!

 

Mindenkit várunk nagy szeretettel az év hátralévő napjaiban és az újévben is! És már most nagyon boldog ünnepeket kívánunk sok szeretetben és erotikában!

Odabaszós hétvége! 🙂

Pénteken érkezik hozzánk Cosette, és 21 órától franciaórát tart! :) Mivel ő szüneteket is tart közben, így jóval több mint egy óra lesz természetesen. Szombaton pedig a korábbi hetek alatt csoportba tömörült lányok, párok és urak szervezett swinger találkozója lesz. Sok pár jelezte érkezését a csoportból is, és persze a Gloryt rendszeresen látogató párokat is várjuk! A swinger bulit 18 órára hirdették, így már nyitás körül is várhatóak érkezések! Vasárnap a szokásos kedvezményes nap lesz, a pároknak ingyenes, az uraknak 1500 Ft-os belépővel!
A jövő héttől ismét minden nap érkeznek majd bevállalós milfek, és 20.30-tól egy órás gangbang bulit tartanak. Hétfőn Mary, kedden Alexa, szerdán Betty, csütörtökön pedig Anikó!

Mindenkit várunk nagy szeretettel a hét minden napján!

Hétvége és hét eleje a Gloryban! 🙂

Pénteken a szexi, sportos Anett érkezik hozzánk és 22.30-tól egy órás gangbang bulit tart a vendégek közül jelentkezőkkel! 🙂
Szombaton a mostanában kialakult párok és a csatlakozó urak csapata tart swinger bulit már 18 órától kifulladásig! 10 pár legalább várható innen, és persze a többi hétvégi párra és hölgyekre is számítunk. 🙂 Ez a csapat egyébként a Facebookon zárt csoportot alakított Glori café baráti közösség névvel, valamint a messengeren is van egy pikáns csoport Csoportos gabajodás névvel. Ha valakit érdekel, csatlakozzon. Aki nem találja, az küldje el emailban a Facebook nevét és segítünk. 🙂
Az ismerkedésben gyámoltalanabb uraknak pedig Mary tart majd szombaton egy órás gangbang bulit, ott ahol marad helye! 😃
Vasárnap ismét a kedvezményes belépővel várjuk az urakat, a pároknak ingyenes lesz ismét. Reméljük nem mindenki fárad ki szombaton, és egy after partira jönnek párok vasárnap is! 🙂
Hétfőtől ismét minden hétköznap érkeznek majd szexi milfek gangbang bulira. Hétfőn Mary, kedden Alexa, szerdán Betty, csütörtökön pedig Rita. Ezekről a bevállalós hölgyekről korábbi posztoknál látható fotó. Az év végéről és a szilveszterről szintén korábbi / november 22-i / posztunkban lehet részleteket olvasni!
Ha kezdetben még nem elég forró a hangulat, és a hidegből érkezve kell a testi felmelegítés, ajánljuk a saját készítésű forraltborunkat. Szerdától kérheted egy nagy bögrével mindössze 800 Ft-ért.

 

Mindenkit várunk nagy szeretettel a hét minden napján!

December első hétvégéje és az utána következő hétköznapok!

Pénteken ismét ellátogat hozzánk Zsejke, és 22.30-tól gangbang bulit tart! Szombaton Cosette tart majd franciaórát, és ezen kívül tervben van a szokásos kis csoportokban zajló szexbulija is. Ő általában 21 óra után érkezik, és kis szünetekkel több felvonásban zajlanak az események. 🙂 Vasárnap a szokásos akciós napot tartjuk, a pároknak ingyenes, az uraknak 1500 Ft-os belépővel.
Hétfőtől ismét minden nap érkeznek a bevállalós milfek, és 20.30-tól egy órás gangbang bulit tartanak. Hétfőn Mary, kedden Alexa, szerdán Betty, csütörtökön Rita.
Ezen kívül megjegyezzük, hogy a szombatonként együtt hozzánk járó párok baráti társasága alapított a facebookon egy csoportot Glori café baráti közösség néven. Kedd estig még nyílt a csoport, akit érdekel a párok és az urak bejegyzései, érkezéseik időpontja, vagy szeretne egy jó közösséghez tartozni, az csatlakozhat. Nem mi kezeljük, hanem a kedves vendégeink, de ajánljuk a rendszeres látogatóinknak. Már 100 fölött van a tagok száma 2 nap alatt! 🙂

 

Mindenkit várunk nagy szeretettel a hét minden napján!

1085. Budapest, Baross u. 30.

 

NYITVA:

Hétfő - Csütörtök: 16:00 - 00:00
Péntek - Szombat: 18:00 - 02:00
Vasárnap: 16:00 - 22:00

NAPI BELÉPŐ FÉRFI VENDÉGEINK RÉSZÉRE,

HÉTKÖZNAP: 3 000 Ft

PÉNTEK - SZOMBAT: 4 000 Ft

VASÁRNAP: 1 500 Ft

 

PÁROKNAK: 1 000 Ft.

PÁROKNAK NÁLUNK AZ EREDETI NŐBŐL ÉS FÉRFIBŐL ÁLLÓ KETTŐS SZÁMÍT, AKIK VALÓBAN EGYÜTT VANNAK, ÉS AZÉRT JÖNNEK HOZZÁNK, HOGY KIVEGYÉK A RÉSZÜKET A KÖZÖS TÁRSASJÁTÉKOKBÓL. EGYÉB ESETEKBEN AZ URAK RENDES BELÉPŐSÖK, A HÖLGYEK TERMÉSZETESEN AKKOR IS INGYEN JÖHETNEK HOZZÁNK! 

Hölgy vendégeink számára a belépés ingyenes.

A belépő a megváltás napján, zárásig érvényes.

 

Nálunk fizethetsz bankkártyával és Szépkártyával is: