glory cafe

kávézó * videómozi * társkereső

A következő napok biztos történéseiről:

Június 7-én, vasárnap Candy, hétfőn Anikó, kedden Rita, szerdán szintén Candy érkezik hozzánk 20 órakor. Csütörtökön a Tuttifrutti party élő filmforgatására várjuk a bátor jelentkezőket, amelyen Blondie és Hajni tart gangbang bulit a közönséggel! 🙂 Szokás szerint az urakat csak deréktól lefelé veszi a kamera, persze kérésre arccal is lehet szerepelni! 🙂
Távolabbi terveinkben péntekre egy szexi lány, Anett szerepel, aki korábban már többször nagy sikert aratott odaadásával! Szombaton pedig egy csinos milf franciaóráján vehet részt aki hozzánk látogat! Természetesen a párok érkezésére mindig lehet számítani, ők is szívesen veszik az ápolt és potens urakat!
Természetesen a hétvégét még pontosítjuk majd, amint többet tudunk meg az érkezni vágyókról! 🙂

Addig is mindenkit várunk nagy szeretettel a hét minden napján a Gloryba, ahol mindig történhet veled valaKi!

Előrejelzés június első hetéről a Gloryban! 🙂

Amit már biztosan tudunk, hogy kedden 20 órakor érkezik hozzánk Anikó, és gangbang bulit tart a galérián. 21 óra körül pedig egy új, fiatal pár jön hozzánk, akik az alsó szinten szeretnének sok potens pasival találkozni. A hölgy a 40 feletti korosztályt jobban szereti, de persze a fiatalabbak sem lesznek hanyagolva. Minden testnyílását igénybe lehet venni... 😃 Óvszer természetesen legyen. Kérjük, hogy csendben, kulturáltan várja ki mindenki a sorát! 🙂
Szerdán Hajni, csütörtökön Rita tart szintén 20 óra után csoportos foglalkozást a galérián! 🙂 Pénteken Blondie érkezik 22 órakor, róla azt hiszem már sokat nem kell írogatni, mindenki ismeri a szőke ciklon temperamentumát! 🙂 Szombaton két hölgy tart orgiát majd, ők rendszeresen járnak egyébként is hozzánk, utoljára múlt pénteken volt náluk népes társaság a galérián! 🙂 Vasárnap ismét érkezik egy csinos milf 20 órától bulit tartani.
A jövő hét tervei közül minden hétköznapra jut egy szexi milf, 11-én csütörtökön a Tuttifrutti tartja szokásos gangbang filmforgatását, péntekre a szexi Anettet várjuk majd, szombaton pedig egy bevállalós hölgy érkezik a kabinsorra franciaórára. De azt a hetet még pontosítjuk és kiírjuk majd nektek.

 

Addig is várjuk a hölgyeket, párokat és az urakat a hét minden napján nagy szeretettel! 🙂

1085. Budapest, Baross u. 30.

NAPI BELÉPŐ FÉRFI VENDÉGEINK RÉSZÉRE,

HÉTKÖZNAP, VASÁRNAP: 2 000 Ft

PÉNTEK - SZOMBAT: 3 000 Ft

 

Hölgy vendégeink számára a belépés ingyenes.

A belépő a megváltás napján, zárásig érvényes.

 

Nálunk fizethetsz bankkártyával is: