glory cafe

kávézó * videómozi * társkereső

Elírás a kiírásban! ?

Véletlenül elírtuk a mai gangbang bulit tartó sportoló lány, Anett nevét!
Tehát mindenki kapja össze magát és induljon a Gloryba, ha nem akar kimaradni a jóból! ?

Hét eleji események a Gloryban! ?

Hétfőn a frivol, szemérmetlen Mary, kedden a szőke ciklon Hajni, szerdán a sportos, belevaló Anett, csütörtökön pedig a fiatal, lelkes Amanda érkezik hozzánk gangbang bulira 20.30-kor.
Reméljük érkeznek kellő számban urak a lányok örömére! ? A párok jelenléte továbbra is fontos, ezért egész héten párok napját tartunk, akik most ingyen látogathatnak el hozzánk minden nap! ?
A hétvégi eseményekről majd tájékoztatunk amint biztosat tudunk.
Június 10-én újra indul a nyilvános filmforgatás a Tuttifrutti Parti szervezésében amatőr szereplőkkel és a közönségből jelentkező urakkal.

Minden oltottat várunk szeretettel!

Hétvége a Gloryban!

Pünkösd hétvégéjén is érkeznek hozzánk bevállalós lányok gangbang bulira.
Pénteken Anett, szombaton pedig Amanda tart bulit 21 óra után.
Vasárnap Anikó várja az érdeklődőket 20.30-tól egy órán keresztül!

Várunk mindenkit nagy szeretettel!

Pünkösd hete pünkösdi királylányokkal!

Ezen a héten minden nap érkeznek lányok gangbang bulira! Hétfőn Anett, kedden Mary, szerdán Hajni, csütörtökön pedig Amanda várható. Általában 20.30 körül kezdik majd az egy órás szemérmetlenkedésüket a közönségből jelentkező urakkal! 
A hét vége terveiben többek között egy új, 20 éves lány és a korábban már többször nagy sikert aratott fiatal Wanessa szerepel. Pontosan kiírjuk majd, ha jelzik mikor tudnak jönni. Reméljük a párok sem hanyagolnak el, sokan várják közülük a hétre az oltási kártyájukat, mi pedig őket várjuk majd! ?
Ezen a héten délutáni filmnézős matinéra, vagy párokkal kabinozásra is van lehetőség. Ezért minden nap nyitástól 19 óráig kedvezményes, 1000 ft-os belépővel várjuk az érdeklődőket. Természetesen aki marad utána, vagy visszajön a gangbang bulira is, annak csak a különbözetet kell ráfizetni.

 

Várunk minden "kártyás" vendégünket nagy szeretettel!

A hét biztos eseményei a Gloryban! ?

Már meg is van, amit a hét további napjairól biztosan tudunk. Persze pontos létszámot, párok érkezését nem tudunk jósolni. Szombaton már biztatóan beindultak a párok a galérián... ? Reméljük egyre többen ellátogatnak hozzánk, és persze lesz is rájuk potenciális krapek. ? Tehát nézzük a napokat:

Kedden a fiatal, szexi Anett, szerdán a szintén fiatal és szintén szexi Amanda, csütörtökön pedig az igazán odaadó, visszafogottnak egyáltalán nem nevezhető Mary tart bulit 20.30-tól.
Pénteken visszavárjuk Anettet, aki reméli, hogy a régi, nagy gangbang addigra visszatér és nem fog unatkozni! ? Szombaton egy igazi amatőr vendégünk, Timi látogat el újra hozzánk. Ő egyedül érkezett hozzánk először, és már akkor szétszedte a jelenlévő urakat, aztán október végén jelentkezett gangbangra, amikor is hatalmas bulit tartott. Utána sajnos bezártunk, így most nyitás után, ahogy meglett az oltási kártyája máris jelentkezett egy szemérmetlen óra megtartására! ?
A pénteki és szombati bulik 21 óra körül kezdődnek, és szokás szerint egy órán át tartanak, illetve amíg van potenciális jelentkező! ?
Vasárnap pedig a hét lezárására a tapasztalt és rendkívül érzéki, fehérmájú szőke ciklon, Anikó várja az urakat 20 óra után! ?

Reméljük minden nap lesz érdekes, akciódús esemény, és erotikában gazdag hetünk lesz! Várunk minden "kártyást" nagy szeretettel! ?

1085. Budapest, Baross u. 30.

 

NYITVA:

Hétfő - Csütörtök: 16:00 - 00:00
Péntek - Szombat: 18:00 - 05:00
Vasárnap: 16:00 - 22:00

NAPI BELÉPŐ FÉRFI VENDÉGEINK RÉSZÉRE,

HÉTKÖZNAP, VASÁRNAP: 2 500 Ft

PÉNTEK - SZOMBAT: 3 500 Ft

 

Nyitástól 19 óráig a belépő
csak 1000 Ft.
Tovább maradó vagy visszatérő vendégeknek csak a különbözet fizetendő!

 

Hölgy vendégeink számára a belépés ingyenes.

A belépő a megváltás napján, zárásig érvényes.

 

Nálunk fizethetsz bankkártyával is: