glory cafe

kávézó * videómozi * társkereső

Amit már biztosan tudunk a következő napokról...

Pénteken érkezik hozzánk Anett, és 22.30-tól egy órás gangbang bulit tart. Szombaton parázna, ismerkedős, swinger jellegű napot tartunk ismét uraknak, hölgyeknek és pároknak egyaránt. A hozzájárulás a pároknak mindössze 1.000 Ft, az uraknak pedig csak 3.000. Vasárnap a kedvezményes napunk lesz ismét, pároknak ingyenesen, az uraknak 1.500-as hozzájárulással.
Hétfőtől a párok mellett biztosan érkeznek minden este 20.30-tól csinos hölgyek gangbang bulit tartani. Hétfőn Mary, kedden Nia, szerdán Judit, csütörtökön pedig Ildi!

Mindenkit várunk nagy szeretettel a hét minden napján!

A hétvége és a jövő hét elejének biztos eseményei...

Pénteken a párokon és hölgyeken kívül biztosan érkezik hozzánk Ildi 22.30-kor 1 órás gangbang bulit tartani!
Szombaton ismét a swinger jellegű ismerkedős nap lesz, a pároknak ingyenesen, az uraknak pedig mindössze 3.000 Ft-os hozzájárulással.
A vasárnap most nem a megszokott lesz, hiszen a Tutti-Frutti nyilvános gangbang filmforgatására kerül sor. A szereplő egy szexi, vagány pornós hölgy, Vicky. Ő várja nagyjából 19 órától az ápolt, potens, ügyes urakat. Már több filmben is szerepelt, akit érdekel a munkássága, az a neten keressen rá Vicky Wilfing néven. A párok és urak akciója nem érvényes ezen a napon, az urak egységesen 4.500 Ft-os hozzájárulással érkezhetnek. Nem is szerencsés a gangbang bulikon, ha a párok csak néznek mint a moziban és ezzel esetleg zavarják az éppen felkészülő pasikat. :) Természetesen ha érkeznek hölgyek, nekik ekkor is ingyenes a belépés!
Hétfőtől a megszokott napi 1 órás gangbang ismét, 20.30-tól. A társasjátékokat hétfőn Mary, kedden Judit, szerdán Ildi, csütörtökön pedig Rita vezeti!

Mindenkit várunk nagy szeretettel a hét minden napján!

Néhány mondat a következő napok biztos eseményeiről!

Mint tudjuk, a Gloryban a vendégek alakítják a történéseket! 🙂 Néhány biztos pont azért mindig van, amiről már előre tudunk. Ilyen lesz a pénteki gangbang buli, amit Anett tart majd 22.30-tól. Várja az ápolt, potens pasikat!
Szombaton swinger jellegű napot tartunk, reméljük ismét minden szinten dúl majd a romantika! 🙂 A pároknak ingyenes, az uraknak mindössze 3.000 Ft-os hozzájárulással.
Vasárnap is a párok lesznek a középpontban, reméljük érkeznek is kellő létszámban. Nekik akkor is ingyenes a belépés, az uraknak pedig csak 1.500 Ft.
Hétfőtől ismét minden nap egy órás gangbang buli lesz 20.30-tól. Hétfőn Nia, kedden Mary, szerdán Judit, csütörtökön pedig Rita. Itt jegyezzük meg, hogy szerdán, május 1-én rendes hétköznapi nyitvatartás lesz, vagyis éjfélig leszünk.

Már most jelezzük, hogy a következő vasárnap, május 5-én tartja a Tutti-Frutti az újabb amatőr, nyilvános gangbang forgatását egy nagyon szexi hölggyel. Ekkor elmarad a kedvezményes nap a pároknak is és az uraknak is. Az uraknak 4.500 Ft lesz a hozzájárulás, a hölgyeknek természetesen akkor is ingyenes. A forgatás gangbang része a közönséggel kb.19 óra körül kezdődik. De ezt is majd pontosítjuk a szereplő nevével és fotójával a következő kiírásunk alkalmával! 

Mindenkit várunk nagy szeretettel a hét minden napján!

Hétvégi és jövő hét eleji események!

Ezen a hétvégén mindkét napon tart szexi lány gangbang bulit . Pénteken a sportos, szuper szexi Anett érkezik, szombaton pedig a 23 éves szöszi, fiatal, kedves és nagyon csinos kislány, aki már többször tartott nagy bulikat, mikor a párjával nálunk járt! Nevezzük most itt Lininek, úgysem a név a fontos a Gloryban! 🙂 Mindkét napon ezek a bulik 22.30-tól indulnak. Persze a többi pár már korábban elindíthatja az erkölcstelen eseményeket! 🙂 A hozzájárulás mindkét napon 4.500 Ft az uraknak, a valós pároknak pedig mindössze 1.000 Ft.
Vasárnap a megszokott kedvezményes párok napja lesz, nekik ingyenesen, az uraknak mindössze 1.500 Ft-os hozzájárulásért. A korábban említett Tutti-Frutti forgatás a tervek szerint május 5-én vasárnap lesz egy szuper szexi milf közreműködésével, de ezt még pontosítjuk majd.
A jövő héten hétköznapokon ismét minden nap lesz egy órás gangbang buli 20.30-tól. Hétfőn Ildi, kedden Mary, szerdán Judit, csütörtökön pedig Rita érkezik.

 

Addig is mindenkit várunk nagy szeretettel a hét minden napján!

A következő hét elejéről néhány mondat...

A párok mellett a jövő héten is minden nap érkeznek bevállalós hölgyek 20.30-tól 1 órás gangbang bulira. Hétfőn Mary, kedden Niáék, szerdán Ildi, csütörtökön pedig Rita. Hétfőre egy pár is jelezte, hogy nálunk tartják egyikük névnapját egy erkölcstelen buli keretében, és várják a hölgyek, urak érkezését a közös gabalyodáshoz. Szoktak jönni, sőt a hölgy nemrég egyedül is volt hétvégén. Tehát akik kedvelik a husis csajokat, csatlakozhatnak majd valószínűleg.

Érkezik a jó idő, indul a limonádé szezon ismét. Saját készítésű isteni, hűsítő italunkat változatlanul a tavalyi áron kínáljuk. Új, egyszerű de finom, édes koktél került fel az akciós kínálatba, a neve Orgazmus. 🙂 Francia narancslikőr, whisky krémlikőr és tejszín ütős keveréke. Uniszex, úgyhogy a pasinak is ajánlott, már aki szereti az édes italokat! 🙂

A bérlet akciónk még ebben a hónapban is tart azoknak, akik rendszeres hétköznapi látogatóink. Nekik 10 hétköznap megvásárlása esetén ajándékba adunk egy hétköznapi és egy emelt díjas hétvégi belépési lehetőséget. A hétköznapi matiné is marad még ebben a hónapban. 16 órától 19-ig van lehetőség mindössze 1.500 Ft-os támogatásért megvásárolni, és lehet filmezni, pár, partnert várni, ismerkedni, esetleg csak kukkolni, iszogatni. 19.30-ig érvényes, aki az esti eseményeken is maradna, az ráfizetheti a különbözetet. Természetesen ezekkel is lehet az adott időn belül jönni-menni, korlátlan számban visszatérni.

A hétköznapi ingyenes ruhatár megszűnik, a használata 300 Ft. Persze az értékmegőrző használata továbbra is ingyenes marad.

A hétvége még képlékeny, több jelentkezőtől és a Tutti-Frutti stábjától is várjuk a megerősítést, amint biztosat tudunk, kiírjuk.

 

Addig is mindenkit várunk nagy szeretettel a hét minden napján.

1085. Budapest, Baross u. 30.

 

NYITVA:

Hétfő - Csütörtök: 16:00 - 00:00
Péntek - Szombat: 18:00 - 02:00
Vasárnap: 16:00 - 22:00

HOZZÁJÁRULÁS FÉRFI VENDÉGEINK RÉSZÉRE,

HÉTKÖZNAP: 3 000 Ft

PÉNTEK - SZOMBAT: 4 500 Ft

VASÁRNAP: 1 500 Ft

HÉTKÖZNAP 16-19 ÓRÁIG 1 500 Ft, ÉS 20 ÓRÁIG LEHET MARADNI VELE,
A KÜLÖNBÖZET KIFIZETÉSÉVEL TERMÉSZETESEN EGÉSZ NAP.

 

PÁROKNAK: 1 000 Ft.

PÁROKNAK NÁLUNK AZ EREDETI NŐBŐL ÉS FÉRFIBŐL ÁLLÓ KETTŐS SZÁMÍT, AKIK VALÓBAN EGYÜTT VANNAK, ÉS AZÉRT JÖNNEK HOZZÁNK, HOGY KIVEGYÉK A RÉSZÜKET A KÖZÖS TÁRSASJÁTÉKOKBÓL. EGYÉB ESETEKBEN AZ URAK TELJES HOZZÁJÁRULÁST FIZETNEK, A HÖLGYEK TERMÉSZETESEN AKKOR IS INGYEN JÖHETNEK HOZZÁNK! 

HÖLGYVENDÉGEK NEM FIZETNEK HOZZÁJÁRULÁST.

A BEFIZETETT HOZZÁJÁRULÁS AZ ADOTT NAPON, ZÁRÁSIG ÉRVÉNYES.

 

Nálunk fizethetsz bankkártyával és Szépkártyával is: