glory cafe

kávézó * videómozi * társkereső

A kötelező maszkviselés szabályai

KEDVES VENDÉGEINK!

AZ ÚJ RENDELKEZÉSEK ALAPJÁN ÜZLETÜNKBEN IS KÖTELEZŐ A MASZK
HASZNÁLATA A TELJES IDŐSZAKBAN, AMEDDIG NÁLUNK TARTÓZKODTOK!
LEVENNI CSAK AZ ASZTALNÁL ÜLVE, ÉTKEZÉS ALKALMÁVAL LEHET.
AZ ITALOK MELLETT ASZTALNÁL ÜLDÖGÉLVE, A BÁRPULTNÁL ÜLVE, VAGY
POHÁRRAL A KÉZBEN SÉTÁLVA IS KÖTELEZŐ A VISELÉSE. NE KERESSÜNK
HÜLYE KIBÚVÓKAT, SZOKJUK MEG HOGY MOST EZ VAN, ÉS ÖRÜLJÜNK, HOGY
NINCS TELJES ÜZLETZÁR VAGY KIJÁRÁSI TILALOM.
TERMÉSZETESEN HA VALAKI EGYEDÜL TARTÓZKODIK A ZÁRT KABINBAN, OTT
NEM KELL HORDANIA, EGY HÁZTARTÁSBELI PÁROK A SZOBÁKBAN SZINTÉN
LEVEHETIK, DE MINDEN HOZZÁJUK CSATLAKOZÓ PARTNER VISELJE
TOVÁBBRA IS SZOPATÁS ÉS DUGÁS KÖZBEN IS. PRÓBÁLJA MEG MINDENKI
LOGIKUSAN KEZELNI A MI ÜZLETÜNKBEN ELÉGGÉ SPECIÁLIS HELYZETET,
ÉS ÉRTELEMSZERŰEN HORDJA A MASZKOT A LEHETŐSÉGEK SZERINT
FOLYAMATOSAN, EZZEL IS VÉDVE A SAJÁT ÉS A KÖRNYEZETE EGÉSZSÉGÉT!
KÖSZÖNETTEL.

 

A GLORY CSAPATA

Az utolsó maszk nélküli hétvége!

Pénteken várjuk a szőke szexi ciklont, Adelét, hogy a tőle megszokott rámenős és vidám stílusában kivégezze az önként jelentkező urakat! 🙂
Szombaton egy fiatal, erotikusan telt lány érkezik első gangbang bulijára! 🙂 Fanni is és Adele is a szokásos hétvégi 21.21-es kezdéssel várja az urakat egy órán keresztül.
Vasárnap ismét Hajnit várjuk, aki viszont 20.30-kor kezdi a buliját!
Megjelent az újabb Glorys DVD a Tuttifrutti forgatásainak tavasz óta készült filmjeiből. A szokásos 2000 Ft-os áron megvásárolható! A következő nyilvános forgatás pedig november 12-én lesz majd!
Hétfőtől az új rendelkezések alapján nálunk is kötelező lesz a maszk viselése. Kivételt képez az étkezés alatt, és természetesen amíg italt fogyaszt valaki. A kabinban ha egyedül tartózkodik az illető, akkor nem elvárt és ellenőrizhető, de a közös helységekben és természetesen a gangbang alatt is kötelező. Kérünk mindenkit a szabály betartására, és legyünk türelemmel, hogy mielőbb véget érjen ez az őrület! Egyébként nálunk is vásárolható nagyker áron egyszer használatos maszk 100 Ft-ért ha szükség van rá valakinek.

Vigyázzunk egymásra, de azért erotikában gazdag hétvégét kívánunk mindenkinek! 🙂

Rendhagyó Halloween hét!

Szerdától már indul a Halloween hét a Gloryban, csakhogy kicsit rendhagyóan! 🙂 Mivel ilyenkor mindenki elcsúfítja és ijesztővé varázsolja magát, nálunk a boszorkányaink gyönyörűek és kívánatosak lesznek minden nap!
Szerdán Anett, csütörtökön pedig Amanda érkezik még egy hétköznapi bulira, hogy 20.30-tól a pókhálós zugokat is letakarítsák az urak a testükön! 😃 A hétvégére két új lánnyal egyeztetünk éppen, egy fiatal vékony és egy másik fiatal, de szexisen telt jönne hozzánk. Amint tudjuk ki várható, kiírjuk majd!
A vendégek közül többen kérdezték, lehet-e beöltözve és kifestve érkezni. Természetesen mindent lehet, szeretettel várjuk az ötletes vagy szexi jelmezeket és sminkeket, és itallal honoráljuk őket! 🙂

Mindenkit várunk nagy szeretettel! 🙂

Hosszú, odabaszós hétvége! 😃

Mint azt már korábban kiírtuk, csütörtökön a múlt héten nagy sikert aratott, fiatal és nagyon odaadó Amanda érkezik hozzánk újra, és fél 9-től tart egy órás bulit!
A hétvége kicsit változott az előzetes tervekhez képest, viszont pénteken a szexi tinilány, Wanessa érkezik hozzánk, szombaton pedig egy új, csinos, szexmániás 30+kategóriájú egyik vendégünk, Timi tartja buliját. Mindketten a szokásos hétvégi 21 óra 21 perces kezdéssel egy órán keresztül várják a potens és ápolt pasik rohamát. És hogy erotikával záruljon a hosszú hétvége, vasárnap érkezik majd Hajni, aki 20.30-tól szintén bulit tart majd a galérián! 🙂
Mint azt már korábban mondtuk és ki is írtuk a klubban is, a belépő nem jelent biztos szexet. Mi a lehetőséget biztosítjuk, a többi a vendégeken múlik. A hölgyek és párok legtöbbször élnek a szimpátia alapján történő szelektálással. Másokat a kabinban az arctalanság miatt a külső nem érdekli, csak a potencia és a tisztaság. 🙂 A gangbang bulira érkezők szeretik a sok pasit, de az ápolatlanság, a bunkó stílus, és sokszor a töltött vagy golyós farok taszító számukra. A nem az minden alkalommal tényleg nemet jelent, ezt tartsa tiszteletben mindenki és próbálja megérteni. A csapatos vonulások, hangoskodások és vihogások messze állnak a diszkrét viselkedéstől és ez mindig zavar másokat, taszítja a párokat, hölgyeket.

Ennek alapján várunk mindenkit nagy szeretettel a hét minden napján, és kívánunk erotikában gazdag szórakozást nálunk! 🙂

Előrejelzés

1085. Budapest, Baross u. 30.

NAPI BELÉPŐ FÉRFI VENDÉGEINK RÉSZÉRE,

HÉTKÖZNAP, VASÁRNAP: 2 000 Ft

PÉNTEK - SZOMBAT: 3 000 Ft

 

Hölgy vendégeink számára a belépés ingyenes.

A belépő a megváltás napján, zárásig érvényes.

 

Nálunk fizethetsz bankkártyával is: