glory cafe

kávézó * videómozi * társkereső

A hétvégéről...

Megcserélődik a csütörtök és a vasárnap. Így csütörtökön 20.30-kor Rita, vasárnap pedig Anikó érkezik.
Pénteken Szintiát várjuk 22.30-kor. Először a tombolasorsolás nyertesével vonul el kis időre, de utána bedobja magát a gangbang buliba.🙂 Mivel a korábban említett új lányok a héten nem tudnak jönni, ezért szombaton Betty tart majd bulit, szintén 22.30-as kezdettel.


A párokat és a hölgyeket ingyenes belépővel várjuk, és italakciónkban a royal vodka-hell vagy bomba kombinációt mindössze 700 ft-ért kínáljuk!
A Tuttifrutti novemberi filmforgatásáról még nem tudunk, de a korábbi Glorys castingokról készült egy új DVD, valamint kaptunk egy brazil DVD-t is, shemale szereplőkkel. Mindkettő 2 ezer Ft-ért kapható a téma iránt érdeklődőknek. 🙂

Mindenkit várunk nagy szeretettel ezen a szemérmetlen hétvégén is!

Amit a jövő hétről már tudunk...

Hétfőtől ismét minden nap érkeznek szexy milfek 20 óra körül hozzánk, hogy a megjelent urakkal egy órás gangbang bulit tartsanak. Hétfőn Mary, kedden Alexa, szerdán Betty, csütörtökön pedig Anikó. Ne hagyjátok unatkozni őket, mert elmegy a kedvük a társasjátéktól. 🙂 Pénteken biztos, hogy Szintia jön 22 óra után, és tombolás bulit tart ismét! Szombatra két új, fiatal, csinos lány is gondolkozik egy többes bulin, reméljük valamelyik rászánja magát. 🙂 Mire kiírjuk csütörtökön a hétvégét, addigra kiderül. A pároknak ezen a héten is ingyenes a belépő!

Addig is mindenkit nagy szeretettel várunk.

Akik biztos a Gloryban lesznek november első hetében! 🙂

Hétfőn Alexa, kedden Anikó, szerdán Betty, csütörtökön pedig Mary tart fél 9-től egy órás gangbang bulit. Mellettük a párokat is várjuk minden nap ingyenes belépővel! Egész héten akciósan kínáljuk a Szicsek pálinkafőzde mézes-ágyas italait, 700 Ft-ért!
Pénteken Alexa, szombaton pedig Anikó jön újra majd fél 11-re bulit tartani! Vasárnap Rita várja majd az urakat 20 óra után!

Mindenkit várunk nagy szeretettel!

A hétvégéről és az egész következő hétről! 🙂

Pénteken Anett érkezik hozzánk még utazása előtt, és a korábbi hatalmas buliját ismétli meg nálunk. 22.30-kor a tombolával kezd, a nyertessel ismét szeretne félrevonulni kis időre kettesben! 🙂 Utána pedig egy órás gangbang következik a közönségből jelentkezőkkel! 🙂 Jó utazást kívánunk neki, és várjuk majd november közepén újra! Szombaton Alexa tart hasonló időben csoportos foglalkozást! Vasárnap Betty kedves mostohája, Éva érkezik 20.30-ra, hogy szexuális éhségét csillapítsa az urakkal! 🙂
A jövő héten folytatódik a megszokott milf áradat, hétfőn Mary, kedden Alexa, szerdán Betty, csütörtökön pedig Anikó jön 20.30-ra! Utána pénteken már biztos, hogy az előző filmforgatás egyik résztvevője, Ibolya érkezik hozzánk. Ő mesés natúr franciájával kényezteti majd a jelentkezőket egy fergeteges bukakke partyban! 🙂 Szombaton Bettyt várjuk majd, október utolsó napján, vasárnap pedig Rita érkezik!
Aki valakit nem ismer, görgessen lejjebb, ott talál képet a hölgyekről, most nem szeretnénk egy albumot ide feltenni. 🙂 Aki pedig a jövő pénteki party nevét nem ismeri, támaszkodjon a Google baráti segítségére! 🙂
A pároknak ezen, és a következő héten is ingyenes a belépő minden nap!

Reméljük mindenkinek erotikában gazdagon záródik majd az október! 🙂 Várunk mindenkit nagy szeretettel a hét minden napján!

A hét elejéről...

Ezen a héten is érkeznek hölgyek egy órás gangbang bulira, amik 20.30-kor kezdődnek majd. 🙂 Hétfőn Mary, kedden Alexa, szerdán Betty, csütörtökön Anikó. Vasárnap majd Éva, de közben a hétvégét még kiírjuk! 🙂 A pároknak egész héten ingyenes a belépés!

Mindenkit várunk nagy szeretettel!

1085. Budapest, Baross u. 30.

 

NYITVA:

Hétfő - Csütörtök: 16:00 - 00:00
Péntek - Szombat: 18:00 - 02:00
Vasárnap: 16:00 - 22:00

NAPI BELÉPŐ FÉRFI VENDÉGEINK RÉSZÉRE,

HÉTKÖZNAP, VASÁRNAP: 2 500 Ft

PÉNTEK - SZOMBAT: 3 500 Ft

 

Nyitástól 19 óráig a belépő
csak 1000 Ft.
Tovább maradó vagy visszatérő vendégeknek csak a különbözet fizetendő!

 

Hölgy vendégeink számára a belépés ingyenes.

A belépő a megváltás napján, zárásig érvényes.

 

Nálunk fizethetsz bankkártyával is: