glory cafe

kávézó * videómozi * társkereső

Rendhagyó hétvégék a Gloryban!

A következő két hétvége néhány napja kicsit más lesz mint a megszokott! Ezen a pénteken egy új, 22 éves fiatal lány, Ildi szeretne gangbang bulit tartani ápolt és potens urak társaságával. Viszont most korábban, 19 órakor fog kezdődni a 2 órás esemény. A belépő 5.000 Ft lesz az uraknak 21 óráig, aki viszont utána érkezik a swinger estére, annak már csak kedvezményes 3.000 Ft. A párok 1.000 Ft-os kedvezménye is csak 21 óra után él, előtte a pár férfi tagjára is vonatkozik a belépő! A hölgyeknek természetesen egész nap ingyenes. Az utóbbi időben elterjedt, hogy a párok beülnek végig nézni és kommentálni a gangbang bulikat. Ők azok, akik ezen kívül általában semmi mást nem csinálnak, legfeljebb a pasi a párból beáll a gangbangba, vagy kettesben bezárkóznak valahova. Ez a mozizás legtöbbször zavarja a bulit tartó hölgyet és urakat is. A jövőben szeretnénk ezt elkerülni. Viszont utána zárásig dúl majd a romantika, lehet ismerkedni. Néhány pár és hölgy már kiírta különböző csoportokban is, hogy ellátogat hozzánk pénteken! Reméljük a rendszeresen hozzánk járó, bevállalós párok is érkeznek majd szép számban!
Szombaton folytatódik a swinger és páros buli, persze minden nap várjuk melléjük az ápolt, tettre kész urakat is. Az is biztos, hogy szombaton 22 óra körül Nia érkezik a párjával, úgyhogy akkor sem maradunk gangbang nélkül! 🙂
És a jövő hétvége, vagyis 8-a és 9-e is a péntekihez hasonló lesz. Akkor mindkét napon a szuper bevállalós Katie érkezik majd a párjával, és ismét korán lesz a gangbang, utána kedvezményes belépővel swinger buli. Pontosan az a terv, hogy pénteken nyitáskor lesz egy rövid nyilvános filmforgatás Katie-vel, utána viszont kezdődik a gangbang buli, és minden jelentkező beszállhat majd. Szombaton 19 órától egyből a gangbang bulit tartja Katie. Nagyjából mindkét napon szintén 21 óráig tart az első buli, addig az uraknak 5.000 Ft a belépő. Utána viszont kedvezményes 3.000 Ft lesz a swingeres, páros, ismerkedős-szexelős estére, és onnantól a valós, a közös játékokban részüket kivevő pároknak is él majd az 1.000 Ft-os belépő. De ezt a Katie-s hétvégét még pontosítva kiírjuk időben, mint ahogy a jövő hétköznapokban 20.30-kor kezdődő gangbang bulikon résztvevő hölgyeket is.
Még egy információ a bérletes vendégeinknek, hiszen már elég sokan élnek a kedvezmények lehetőségével. A hétvégi kedvezményes napon érvényesek természetesen számukra a hétköznapi jegyek. Aki pedig már a korai gangbang bulin is rész szeretne venni, arra is felhasználhat egy 3.000-s belépést, és ráfizetheti a 2.000 Ft különbözetet.

Hűvös klub, forró hangulat, jéghideg italok, szemérmetlen erotika! Ezekkel, és nagy szeretettel várunk mindenkit egész héten!

A hétvégéről és a jövő hét elejéről!

Pénteken a párok mellett biztosan érkezik hozzánk Anett, és 22.30-tól egy órás gangbang bulit tart! Szombaton a swinger parti ismét folytatódik, több bevállalós pár már jelezte érkezését, és mint tudjuk a legtöbben nem írják ki, csak megérkeznek! 🙂 Mellettük biztos jön Mary is, hogy gangbang is legyen azért! 🙂 Vasárnap a szokásos párok napja, az uraknak kedvezményes 1.500 Ft-os belépővel, a pároknak ingyenesen! A Qrvák vére és a frissen facsart narancs ismét felkerült az italkínálatba, amiket a pult melletti világító táblán lehet olvasni!
Hétfőtől ismét minden nap érkeznek majd 20.30-tól csinos, bevállalós milfek egy órás gangbang bulira. Hétfőn Betty, kedden Rita, szerdán Nia és csütörtökön Alexa. Ismét megemlítjük a hétköznap délutáni kedvezményes mozizós, párokat váró belépőt, ami csak 1.500 Ft, és 20 óráig lehet maradni vele nyitástól. Rendszeresen jönnek már délután párok, így nekik is és a ráérő uraknak is kellemes, ha van pár tettre kész pasi a házban. 🙂 Persze aki tovább is jó környezetben szeretne maradni, rá tudja fizetni a különbözetet! 🙂 A bérlet lehetőséget is megemlítjük, bár már sokan használják. Ennek a lényege, hogy 10 hétköznapi belépő egyszerre megvásárlásával egy hétköznapi és egy hétvégi belépőt is adunk ajándékba! Így 7.500 Ft az ajándék.
És mivel már elég sok mindent tudunk a következő hetekről, néhány mondatot szólunk is a körvonalakról. A szeptemberi első hétvégén Mary pénteken, Nia szombaton várható! A 8-9-i hétvégén valószínűleg ismét Katie érkezik hozzánk külföldről. A korábbiakhoz hasonlóan pénteken ismét nyitáskor, 18 órakor kezd majd egy filmforgatással, amibe most nem lehet beszállni csak nézni, de utána gangbang bulit tart kb. 19.30-tól. A következő napon, 9-én szombaton pedig 19 órától szintén gangbang bulit tart. Tehát az a hétvége ismét fordított lesz, először indul a gangbang, utána jöhet a swinger buli a sok párral! Itt valószínűleg a belépőben is változás lesz, nyitástól a buli végéig 5.000 Ft, a gangbang után a swinger estére egy kedvezményes hétköznapi. 🙂
Tegnap a volt Glory baráti közösségben /most már más a neve a csoportnak/ olvastuk, hogy csoporttalálkozót szerveznek 16-ára, szombatra, tehát az is egy pörgős napnak ígérkezik! 🙂
Nagyjából ennyit tudunk előre, de persze még minden héten pontosítjuk majd a dolgokat!

 

Hűvös klub, forró hangulat, jéghideg italok, szemérmetlen erotika! Ezekkel, és nagy szeretettel várunk mindenkit egész héten!

Keddi extra gangbang buli!

Kedden 7 óra körül ismét ellátogat hozzánk a tavaly ilyenkor is nagy sikert aratott, nagy étvágyú, 25 éves külföldi lány a párjával. Kifejezetten ápolt és méretes, potens pasikat vár! Kb 2 órát maradnak, ha lesz megfelelő partner a hölgy számára.

 

Péntektől péntekig! Amit már előre tudunk a Glory következő napjairól...

Pénteken ismét érkeznek a Glory baráti társaságának tagjai, hogy a múlt hetihez hasonlóan ismét fergeteges bulit tartsanak. Mellette persze a szokásos párok, a potens pasik is érkeznek. Új párok is várhatóak, no meg Adele is jön és 22.30-tól gangbang bulit tart! Szombaton Szandika tart hasonló bulit hasonló időben. Vasárnap párok napja, az uraknak kedvezményes belépővel. Augusztus 20-a miatt természetesen a nyitva tartás is meghosszabbodhat, addig leszünk, amíg dúl a romantika. 🙂
Ezen a hétvégén a pároknak minden nap ingyenes a belépés!

A jövő hét egy kicsit változik a megszokotthoz képest. Természetesen minden nap tart egy csinos milf gangbang bulit 20.30-tól egy órán át, csak nem a megszokott napjaikon érkeznek. Tehát hétfőn Nia jön a párjával, kedden Rita, szerdán Betty, csütörtökön pedig Alexa. Mary majd csak hétvégén lesz, de ezt még jelezzük pontosan a következő kiírásban.

Addig is szemérmetlen, erotikában gazdag napokat kívánunk, és várunk mindenkit nagy szeretettel!

Csere-bere!

Egy kis változás a következő két napban. Szerdán érkezik Rita, és csütörtökön pedig Betty. A hétvégi eseményekről pedig hamarosan írunk!

1085. Budapest, Baross u. 30.

 

NYITVA:

Hétfő - Csütörtök: 16:00 - 00:00
Péntek - Szombat: 18:00 - 02:00
Vasárnap: 16:00 - 22:00

NAPI BELÉPŐ FÉRFI VENDÉGEINK RÉSZÉRE,

HÉTKÖZNAP: 3 000 Ft

PÉNTEK - SZOMBAT: 4 500 Ft

VASÁRNAP: 1 500 Ft

HÉTKÖZNAP 16-19 ÓRÁIG 1 500 Ft, ÉS 20 ÓRÁIG LEHET MARADNI VELE,
A KÜLÖNBÖZET KIFIZETÉSÉVEL TERMÉSZETESEN EGÉSZ NAP.

 

PÁROKNAK: 1 000 Ft.

PÁROKNAK NÁLUNK AZ EREDETI NŐBŐL ÉS FÉRFIBŐL ÁLLÓ KETTŐS SZÁMÍT, AKIK VALÓBAN EGYÜTT VANNAK, ÉS AZÉRT JÖNNEK HOZZÁNK, HOGY KIVEGYÉK A RÉSZÜKET A KÖZÖS TÁRSASJÁTÉKOKBÓL. EGYÉB ESETEKBEN AZ URAK RENDES BELÉPŐSÖK, A HÖLGYEK TERMÉSZETESEN AKKOR IS INGYEN JÖHETNEK HOZZÁNK! 

HÖLGYVENDÉKEK SZÁMÁRA A BELÉPÉS INGYENES.

A BELÉPŐ A MEGVÁSÁRLÁS NAPJÁN, ZÁRÁSIG ÉRVÉNYES.

 

Nálunk fizethetsz bankkártyával és Szépkártyával is: