glory cafe

kávézó * videómozi * társkereső

Hétvége és hét eleje a Gloryban!

Azt már biztosan tudjuk, hogy a hölgyeken és a párokon kívül érkezik hozzánk pénteken Anett, és 22.30-tól egy órás gangbang bulit tart. Szombaton hasonló időben és hasonló céllal érkezik majd Zsejke!
Vasárnap a szokásos párok és urak akciós napja! 🙂
Hétfőtől ismét minden nap várjuk a bevállalós milfeket, akik 20.30-tól egy órán keresztül számítanak az ápolt és potens urakra gangban partiban. Hétfőn Mary, kedden Alexa, szerdán Betty, csütörtökön pedig Anikó érkezik!

Mindenkit várunk nagy szeretettel a hét minden napján!

Szerdai változás!

Sajnos Bettynek meghúzódott a bokája, így egy ideig nem tud jönni hozzánk. Mielőbbi gyógyulást kívánunk neki! Viszont szerdán érkezik helyette Nóri, aki 20.30-tól egy órás gangbang bulit tart! Tehát a hétköznapok a következőképpen alakulnak: Kedden Alexa, szerdán Nóri, csütörtökön Mary. Pénteken úgy néz ki, hogy Anett tud jönni ismét, de ezt még a szombattal együtt pontosítjuk majd!

Boldog Valentin napot, és erotikában gazdag napokat kívánunk minden kedves vendégünknek!

Valentin napok a Gloryban, nem csak szerelmeseknek! 🙂

Pénteken biztosan érkezik hozzánk Anett, aki 22.30-tól egy órás gangbang bulit tart, és várja a közönség közül az ápolt, potens urakat! Szombaton ismét swinger est lesz, és érkeznek a szokásos párok mellett a Glory baráti társaság csoportjának tagjai is nagy számban! Korábbi kiírásunkban olvasható, hogyan lehet a facebookon megtalálni és csatlakozni ott is hozzájuk! A hölgyeknek pénteken és szombaton is egy ajándék koktéllal, Tequila Sunrise-szal kedveskedünk. Mivel a csapat kedvenc itala a Jägermaister, így azt akciósan csak 700 Ft-ért mérjük szintén mindkét napon!
Vasárnap párok napja akciós belépővel! Hölgyeknek és pároknak ingyen, az urak mindössze 1500 Ft-ért!
Hétfőtől ismét minden nap érkeznek a szexy milfek egy órás gangbang bulit tartani 20.30-tól. Hétfőn Anikó, kedden Alexa, szerdán Betty, csütörtökön pedig Mary!
Azt nem ígérjük, hogy nagy szerelmek és tartós kapcsolatok szövődnek majd, de hogy szemérmetlenül erotikus, és kalandokban gazdag napok jönnek, abban biztosak vagyunk! 🙂

 

Mindenkit várunk nagy szeretettel a hét minden napján!

Hello február! 🙂

Nemrég volt a szilveszteri buli, és máris elrepült egy hónap! Ezen a pénteken egy új, fiatal, csinos lányt várunk gangbang bulira! Petracskah 22 óra után érkezik, és egy órán át várja az ápolt, potens pasikat! Szombaton a szokásos párdömping mellett Anikó biztosan egy órás bulit tart 22.30-tól! Utána még párjával is várják majd a szimpatikus urakat! Vasárnap a szokásos akciós nap lesz, a hölgyeknek és a pároknak ingyenes, az uraknak 1500 Ft-os belépővel.
Hétfőtől pedig ismét minden nap érkeznek majd bevállalós milfek gangbang bulira 20.30-tól. Hétfőn Mary, kedden Alexa, szerdán Betty, csütörtökön pedig Anikó.
Már most jelezzük, hogy február 11-ére, szombatra ismét swinger bulit szerveznek a Glory cafe baráti társasága részére, amin persze mindenki részt vehet, nem csak a tagok. De aki szeretne csatlakozni a csoporthoz, az jelentkezzen a "Glori café baráti közösség" nevű zártkörű facebook csoportba. Onnan még a messenger csoportjukba is be lehet kerülni, ahol már szemérmetlen témák és fotók is megjelennek! 🙂 Mivel nem mi kezeljük a csoportot, ezért ne nekünk írjatok, hanem a fenti nevet keressétek!

 

Mindenkit várunk nagy szeretettel a hét minden napján!

Megjelent aTuttifrutti új DVD-je!

Elkészült a harmadik válogatás a Gloryban forgatott jelenetekből! Nem kell többé emlékezetből kiverned! 🙂 Szerepeltél benne és eltennéd emlékbe? Kíváncsi vagy milyen bulik voltak? Megnéznéd otthonról is a bevállalós lányokat? Még kapható mindhárom rész, ráadásul mindössze 2000 Ft darabja! Amint újabb forgatást szerveznek, időben kiírjuk majd!

1085. Budapest, Baross u. 30.

 

NYITVA:

Hétfő - Csütörtök: 16:00 - 00:00
Péntek - Szombat: 18:00 - 02:00
Vasárnap: 16:00 - 22:00

NAPI BELÉPŐ FÉRFI VENDÉGEINK RÉSZÉRE,

HÉTKÖZNAP: 3 000 Ft

PÉNTEK - SZOMBAT: 4 000 Ft

VASÁRNAP: 1 500 Ft

 

PÁROKNAK: 1 000 Ft.

PÁROKNAK NÁLUNK AZ EREDETI NŐBŐL ÉS FÉRFIBŐL ÁLLÓ KETTŐS SZÁMÍT, AKIK VALÓBAN EGYÜTT VANNAK, ÉS AZÉRT JÖNNEK HOZZÁNK, HOGY KIVEGYÉK A RÉSZÜKET A KÖZÖS TÁRSASJÁTÉKOKBÓL. EGYÉB ESETEKBEN AZ URAK RENDES BELÉPŐSÖK, A HÖLGYEK TERMÉSZETESEN AKKOR IS INGYEN JÖHETNEK HOZZÁNK! 

Hölgy vendégeink számára a belépés ingyenes.

A belépő a megváltás napján, zárásig érvényes.

 

Nálunk fizethetsz bankkártyával és Szépkártyával is: