glory cafe

kávézó * videómozi * társkereső

Közel 400 m2-en, három szinten, barátságos, erotikusan fűtött hangulatban várjuk kedves vendégeinket párban és egyedül is. Szervezd ide alkalmi randid, hozd le partnered szórakozni, vagy csatlakozz másokhoz, légy részese, vagy esetleg csak lesd meg az intim pillanatokat!

Bárpult, rengeteg szeszes ital, koktélok, üdítő italok, kávé és szendvicsek olcsó áron. Az alsó szinten 10 videókabin kukucskáló lyukakkal, folyamatos filmvetítéssel. Két dupla, sötét kabin. Négy további szoba üvegezve illetve kukucskálási lehetőséggel várja a bezárkózni akarókat. Kétszintes ágyrendszer várja a közös hancúrozások szerelmeseit. A galérián bőr garnitúrák párnákkal a hencseregni vágyóknak, vagy akik csak csendesebb vagy intimebb zugot keresnek beszélgetésre vagy egyébre! A földszinten kényelmes asztalok és fotelek, valamint hatalmas kanapékon elnyúlva lehet ismerkedni vagy sodródni az eseményekkel! Aki érez rá hajlandóságot, a földszinti rúdnál bemutathatja pörgő-forgó tudományát. A fenti ruhatáron kívül az alsó szinten értékmegőrzők állnak rendelkezésre.

Érkezz egyedül vagy partnerrel, törekedj a többiek és a magad hangulatának fokozására szavakkal és tettekkel. Beszélgess, iszogass és teremts kapcsolatot. Akkor alakulhat tovább valami. A kész helyzetekre várni unalmas. A vadász ösztön és utána a siker önbizalmat ad mindenkinek. Ne azt várd, hogy a hölgy menjen hozzád! De ne légy erőszakos sem, a NEM az itt is nemet jelent. Nálunk majdnem mindent szabad, de semmi sem kötelező! 

Kedves vendégeink! A Glory Café szívesen látja mindazokat, akik kíváncsiak erre a különleges, máshol nem található erotikus atmoszférára. Mindezt szolid, bárki számára megfizethető árakon nyújtjuk. Minden, ami helyiségeinkben történik, ott is marad, illetve a részvétel önkéntes és anyagi ellenszolgáltatástól mentes.

Azért, hogy a hely különleges hangulata sokáig fennmaradjon, minden vendégünk figyelmét felhívjuk a szabályok betartására. Olvasd el a házirendet!

A helyiségben ingyenes WIFI érhető el, az azonosító ki van írva, vagy érdeklődj a pultosoktól. Telefont a kabinoknál használni tilos, fotó készítése pedig a Glory egész területén szigorúan tilos!HOZZÁJÁRULÁS FÉRFI VENDÉGEINK RÉSZÉRE,

HÉTKÖZNAP: 3 000 Ft

PÉNTEK - SZOMBAT: 4 500 Ft

VASÁRNAP: 1 500 Ft

HÉTKÖZNAP 16-19 ÓRÁIG 1 500 Ft, ÉS 20 ÓRÁIG LEHET MARADNI VELE,
A KÜLÖNBÖZET KIFIZETÉSÉVEL TERMÉSZETESEN EGÉSZ NAP.

 

PÁROKNAK: 1 000 Ft.

PÁROKNAK NÁLUNK AZ EREDETI NŐBŐL ÉS FÉRFIBŐL ÁLLÓ KETTŐS SZÁMÍT, AKIK VALÓBAN EGYÜTT VANNAK, ÉS AZÉRT JÖNNEK HOZZÁNK, HOGY KIVEGYÉK A RÉSZÜKET A KÖZÖS TÁRSASJÁTÉKOKBÓL. EGYÉB ESETEKBEN AZ URAK TELJES HOZZÁJÁRULÁST FIZETNEK, A HÖLGYEK TERMÉSZETESEN AKKOR IS INGYEN JÖHETNEK HOZZÁNK! 

HÖLGYVENDÉGEK NEM FIZETNEK HOZZÁJÁRULÁST.

A BEFIZETETT HOZZÁJÁRULÁS AZ ADOTT NAPON, ZÁRÁSIG ÉRVÉNYES.

 

Nálunk fizethetsz bankkártyával és Szépkártyával is: