glory cafe

kávézó * videómozi * társkereső

Rólunk

Közel 400 m2-en, három szinten, barátságos, erotikusan fűtött hangulatban várjuk kedves vendégeinket párban és egyedül is. Szervezd ide alkalmi randid, 
hozd le partnered szórakozni, vagy csatlakozz másokhoz, légy részese, vagy esetleg csak lesd meg az intim pillanatokat!

Két bárpult, rengeteg szeszes ital, koktélok, üdítő italok, kávé és pizza olcsó áron. Az alsó szinten 10 videókabin kukucskáló lyukakkal, folyamatos filmvetítéssel.
Négy további kabin üvegezve illetve kukucskálási lehetőséggel várja a bezárkózni akarókat. Három szintes ágyrendszer várja a közös hancúrozások szerelmeseit.
A galérián bőr garnitúrák párnákkal a hencseregni vágyóknak, vagy akik csak csendesebb vagy intimebb zugot keresnek beszélgetésre vagy egyébre! ????

A földszinten kényelmes asztalok és fotelek, valamint hatalmas kanapékon elnyúlva lehet ismerkedni vagy sodródni az eseményekkel!

Aki érez rá hajlandóságot a földszinti rúdnál bemutathatja pörgő-forgó tudományát. A fenti ruhatáron kívül az alsó szinten értékmegőrzők állnak rendelkezésre.

Érkezz egyedül vagy partnerrel, törekedj a többiek és a magad hangulatának fokozására szavakkal és tettekkel. Beszélgess, iszogass és teremts kapcsolatot. Akkor alakulhat tovább valami. A kész helyzetekre várni unalmas. A vadász ösztön és utána a siker önbizalmat ad mindenkinek. Ne azt várd, hogy a hölgy menjen hozzád! De ne légy erőszakos sem, a nem az itt is nemet jelent. Nálunk majdnem mindent szabad, de semmi sem kötelező! ????

Kedves vendégeink! A Glory Café szívesen látja mindazokat, akik kíváncsiak erre a különleges, máshol nem található erotikus atmoszférára.

Mindezt szolid, bárki számára megfizethető árakon nyújtjuk. Minden, ami helyiségeinkben történik, ott is marad, illetve a részvétel önkéntes és anyagi ellenszolgáltatástól mentes.

Azért, hogy a hely különleges hangulata sokáig fennmaradjon, minden vendégünk figyelmét felhívjuk a szabályok betartására.

A helyiségben ingyenes WIFI érhető el, az azonosító ki van írva, vagy érdeklődj a pultosoktól. Telefont a kabinoknál használni tilos, fotó készítése pedig a Glory egész területén szigorúan tilos!

1085. Budapest, Baross u. 30.

 

NYITVA:

Hétfő - Csütörtök: 16:00 - 00:00
Péntek - Szombat: 18:00 - 02:00
Vasárnap: 16:00 - 22:00

NAPI BELÉPŐ FÉRFI VENDÉGEINK RÉSZÉRE,

HÉTKÖZNAP: 3 000 Ft

PÉNTEK - SZOMBAT: 4 000 Ft

VASÁRNAP: 1 500 Ft

 

PÁROKNAK: 1 000 Ft.

PÁROKNAK NÁLUNK AZ EREDETI NŐBŐL ÉS FÉRFIBŐL ÁLLÓ KETTŐS SZÁMÍT, AKIK VALÓBAN EGYÜTT VANNAK, ÉS AZÉRT JÖNNEK HOZZÁNK, HOGY KIVEGYÉK A RÉSZÜKET A KÖZÖS TÁRSASJÁTÉKOKBÓL. EGYÉB ESETEKBEN AZ URAK RENDES BELÉPŐSÖK, A HÖLGYEK TERMÉSZETESEN AKKOR IS INGYEN JÖHETNEK HOZZÁNK! 

Hölgy vendégeink számára a belépés ingyenes.

A belépő a megváltás napján, zárásig érvényes.

 

Nálunk fizethetsz bankkártyával és Szépkártyával is: