glory cafe

kávézó * videómozi * társkereső

Az utolsó maszk nélküli hétvége!

Pénteken várjuk a szőke szexi ciklont, Adelét, hogy a tőle megszokott rámenős és vidám stílusában kivégezze az önként jelentkező urakat! 🙂
Szombaton egy fiatal, erotikusan telt lány érkezik első gangbang bulijára! 🙂 Fanni is és Adele is a szokásos hétvégi 21.21-es kezdéssel várja az urakat egy órán keresztül.
Vasárnap ismét Hajnit várjuk, aki viszont 20.30-kor kezdi a buliját!
Megjelent az újabb Glorys DVD a Tuttifrutti forgatásainak tavasz óta készült filmjeiből. A szokásos 2000 Ft-os áron megvásárolható! A következő nyilvános forgatás pedig november 12-én lesz majd!
Hétfőtől az új rendelkezések alapján nálunk is kötelező lesz a maszk viselése. Kivételt képez az étkezés alatt, és természetesen amíg italt fogyaszt valaki. A kabinban ha egyedül tartózkodik az illető, akkor nem elvárt és ellenőrizhető, de a közös helységekben és természetesen a gangbang alatt is kötelező. Kérünk mindenkit a szabály betartására, és legyünk türelemmel, hogy mielőbb véget érjen ez az őrület! Egyébként nálunk is vásárolható nagyker áron egyszer használatos maszk 100 Ft-ért ha szükség van rá valakinek.

Vigyázzunk egymásra, de azért erotikában gazdag hétvégét kívánunk mindenkinek! 🙂

1085. Budapest, Baross u. 30.

NAPI BELÉPŐ FÉRFI VENDÉGEINK RÉSZÉRE,

HÉTKÖZNAP, VASÁRNAP: 2 000 Ft

PÉNTEK - SZOMBAT: 3 000 Ft

 

Hölgy vendégeink számára a belépés ingyenes.

A belépő a megváltás napján, zárásig érvényes.

 

Nálunk fizethetsz bankkártyával is: