glory cafe

kávézó * videómozi * társkereső

A hét biztos eseményei a Gloryban! ?

Már meg is van, amit a hét további napjairól biztosan tudunk. Persze pontos létszámot, párok érkezését nem tudunk jósolni. Szombaton már biztatóan beindultak a párok a galérián... ? Reméljük egyre többen ellátogatnak hozzánk, és persze lesz is rájuk potenciális krapek. ? Tehát nézzük a napokat:

Kedden a fiatal, szexi Anett, szerdán a szintén fiatal és szintén szexi Amanda, csütörtökön pedig az igazán odaadó, visszafogottnak egyáltalán nem nevezhető Mary tart bulit 20.30-tól.
Pénteken visszavárjuk Anettet, aki reméli, hogy a régi, nagy gangbang addigra visszatér és nem fog unatkozni! ? Szombaton egy igazi amatőr vendégünk, Timi látogat el újra hozzánk. Ő egyedül érkezett hozzánk először, és már akkor szétszedte a jelenlévő urakat, aztán október végén jelentkezett gangbangra, amikor is hatalmas bulit tartott. Utána sajnos bezártunk, így most nyitás után, ahogy meglett az oltási kártyája máris jelentkezett egy szemérmetlen óra megtartására! ?
A pénteki és szombati bulik 21 óra körül kezdődnek, és szokás szerint egy órán át tartanak, illetve amíg van potenciális jelentkező! ?
Vasárnap pedig a hét lezárására a tapasztalt és rendkívül érzéki, fehérmájú szőke ciklon, Anikó várja az urakat 20 óra után! ?

Reméljük minden nap lesz érdekes, akciódús esemény, és erotikában gazdag hetünk lesz! Várunk minden "kártyást" nagy szeretettel! ?

1085. Budapest, Baross u. 30.

NAPI BELÉPŐ FÉRFI VENDÉGEINK RÉSZÉRE,

HÉTKÖZNAP, VASÁRNAP: 2 500 Ft

PÉNTEK - SZOMBAT: 3 500 Ft

 

Nyitástól 19 óráig a belépő
csak 1000 Ft.
Tovább maradó vagy visszatérő vendégeknek csak a különbözet fizetendő!

 

Hölgy vendégeink számára a belépés ingyenes.

A belépő a megváltás napján, zárásig érvényes.

 

Nálunk fizethetsz bankkártyával is: