glory cafe

kávézó * videómozi * társkereső

Odabaszós hétvége! 🙂

Két szuper szexi lány érkezik hozzánk hétvégén! 🙂 Nem csak a gangbang buliban élvezhető a társaságuk, de a tombola szerencsés nyertese kettesben is tölthet velük egy kis időt először! 🙂 ( A fődíj után ital kuponok is gazdára találnak majd, persze csak ha lesz érdeklődés a tombolára. 🙂 )

Tehát pénteken Anett, szombaton pedig Szintia tart bulit 22.30 után. Már a hét elején is több mint 10 pár látogatott el hozzánk, és voltak köztük odabaszós, kabindöngetős akciók is szép számmal. Persze akik csak nézelődtek és felmérték a terepet, őket is várjuk vissza. A rendszeres, csoportos foglalkozásokon aktívan résztvevő párokról ne is beszéljünk, hiszen őket már régóta tiszteljük és szeretjük! 🙂 Tehát a párokat ezen a héten is ingyenes belépéssel várjuk! 🙂 És ha már Black Friday van, akkor pénteken és szombaton is minden röviditalt duplán mérünk 21 óráig. 🙂 Vasárnap ismét Rita jön hozzánk és 20.30-tól gangbang partit tart.

És így lesz ez a jövő héten is, a szokásos ütemben érkeznek majd a bevállalós hölgyek! Hétfőn Mary, kedden Alexa, szerdán Betty, csütörtökön pedig Anikó!

Bár még odébb van, de már sokan érdeklődtek az év végéről. Előzetesen annyit már mondhatunk, hogy mivel karácsony hétvége, így 24-25-én nyitva leszünk 20 órától, amíg lesznek. Szeretettel várjuk a társaságra várókat. A mennyből az angyal mellett a kabinokban gyóntatás is lesz a hölgyeknek 24-én, az uraknak pedig gangbang buli 🙂 Mindkét napon csak hétköznapi belépőt számolunk majd. 26-án, vasárnap zárva leszünk. A szilveszteri héten minden a szokásos módon zajlik majd péntekig. 31-én viszont csak 19 órakor nyitunk majd, és persze reggelig mulatni fogunk. A belépő akkor a következőképen változik: Az uraknak 7.500, a pároknak 9.500, az egyedül érkező hölgyeknek pedig 3.500 Ft lesz. Ez tartalmazza majd a svédasztalos vacsorát, korlátlan pezsgő és forraltbor fogyasztást! A menü előre láthatólag lencseleves, pörkölt tésztával és savanyúsággal, rántott hús, fasírt, hidegtálak közül krumpli-, francia-, virsli-, korhelysaláta. Az éjféli koccintás után pedig két bombázó tart majd gangbang bulit, hogy már az év első órájában szexszel induljon az újév! 🙂 Foglalásra nem lesz szükség, de a párok és hölgyek arányában engedjük majd be az urakat, és természetesen előnyt élveznek majd a rendszeresen hozzánk járó vendégeink! 🙂 Január elsején már a szokásos szombati menetrend lesz a belépőket illetően, viszont csak 21 órakor nyitunk majd. Január 2-án vasárnap viszont zárva leszünk, kipihenjük magunkat meg titeket, és hétfőtől indul majd újra minden a megszokott kerékvágásban! 😃

De addig még van 8 szuper hétvégénk, rengeteg erotikus hétköznapunk, amikre mindenkit várunk nagy szeretettel! 🙂

1085. Budapest, Baross u. 30.

 

NYITVA:

Hétfő - Csütörtök: 16:00 - 00:00
Péntek - Szombat: 18:00 - 02:00
Vasárnap: 16:00 - 22:00

NAPI BELÉPŐ FÉRFI VENDÉGEINK RÉSZÉRE,

HÉTKÖZNAP, VASÁRNAP: 2 500 Ft

PÉNTEK - SZOMBAT: 3 500 Ft

 

Nyitástól 19 óráig a belépő
csak 1000 Ft.
Tovább maradó vagy visszatérő vendégeknek csak a különbözet fizetendő!

 

Hölgy vendégeink számára a belépés ingyenes.

A belépő a megváltás napján, zárásig érvényes.

 

Nálunk fizethetsz bankkártyával és Szépkártyával is: