glory cafe

kávézó * videómozi * társkereső

A hozzájárulás megfizetésévell az alábbi szabályokat elfogadja. Tudomásul veszi, hogy az alábbi szabályok megszegőitől a belépést az üzemeltetők megtagadhatják, illetve a Glory cafe területéről kivezethetik.

  1. A Glory cafe területén 18. életévét be nem töltött személy, még felnőtt kísérővel sem léphet.
  2. A belépéshez hozzájárulás megfizetése szükséges, amely az adott napon záróráig érvényes. Az egyedi szabály szerint hozzájárulás lehet például a délutáni kedvezmény, ami 1500 Ft, az 16-19 óráig váltható, és 20.00-ig érvényes.
  3. A Glory cafe területén fénykép, videó-, vagy hangfelvétel, csak a vezetőség előzetes írásbeli engedélyével készíthető. Az illegálisan készített felvételek megsemmisítéséről gondoskodunk, és a készítőt véglegesen kitiltjuk.
  4. Az erőszakos, tolakodó vendégeket, illetve azokat, akik a többi vendég szórakozását zavarják, azonnali hatállyal eltávolítjuk a szórakozóhelyről.
  5. Azokkal a személyekkel szemben, akik a Glory cafe területén, illetve annak környékén, az utcán szabálysértést, vagy bűncselekményt követnek el, rendőri intézkedést kérhetünk.
  6. A Glory cafe területére fegyvert, kést, vagy más szúró-vágó eszközt illetve egyéb közrendre és közbiztonságra veszélyes tárgyat bevinni nem lehet.
  7. A Glory cafe területén, a biztonságos szórakozás érdekében, biztonsági kamera rendszer működik mely a pénztárakat és a beléptetés rendjét figyeli. A felvételek kezelése és törlése a jogszabályok szerint történik!
  8. A Glory cafe színpadán alkalmanként élő filmforgatás folyhat, amikor felvétel készül. Ezt természetesen előre kiírjuk, és a jelenlévőknek nem kötelező részt venni benne. Ha a vendég arccal vagy arc nélkül aktív résztvevője kíván lenni, úgy anyagi díjazásra nem tarthat igényt, és ezek a felvételek korlátlanul felhasználhatóak.
  9. A Glory cafe területén pénzért szexuális szolgáltatást ígérni, vagy kérni szigorúan tilos. Ha ilyenről értesülünk, ennek elkövetőjét azonnali hatállyal eltávolítjuk a helységből. Kifejezetten kérjük a vendégeket, hogy ha ilyet tapasztalnak, azonnal értesítsék ott a személyzetet.
  10. A Glory cafe teljes területén tilos a dohányzás, vagy nyílt láng használata. Dohányozni a bejárat 5m-es körzetén kívül lehet.
  11. A Glory cafe területén máshonnan hozott étel és ital, a vezetőség külön engedélye nélkül nem fogyasztható.
  12. A Glory cafe területére kabátot, táskát nem szabad bevinni. Ezek elhelyezésére ruhatárat, illetve 1 000Ft letét ellenében értékmegőrző szekrényt biztosítunk. A záróráig le nem adott kulcsokra nem áll módunkban a letétet visszafizetni, az csak a megváltás napján záróráig lehetséges. Aki elveszti a szekrény kulcsát, annak szekrényét csak záróra után nyitjuk fel. Ebben az esetben a zárcsere költségét a letét fedezi.
  13. A Glory cafe területére rendetlen, piszkos, rossz szagú ruházatban, ittas-, bódult állapotban nem szabad belépni. Az ilyen személyektől a belépést megtagadjuk.
  14. A hely színvonalának nem megfelelő öltözékben érkezőktől a belépést megtagadhatjuk.
   15. A Glory cafeban nem kell vetkőzni, az utcai ruha a megszokott. Persze a hölgyeknek van lehetőségük szexi ruhába átöltözni.

Néhány egyéb információ!

 

A Glory cafe nem foglalkozik vendégei szexuális irányultságával és vendégeinktől is teljes toleranciát várunk el. Nálunk sok mindent szabad, de semmi nem kötelező. A belépés nem jelenti azt, hogy biztosan sikeres lesz az ismerkedés. Mi a helyet és a lehetőséget adjuk. Viszont a nem az nálunk is nemet jelent, ezért ha egy hölgy vagy pár nemet mond valakinek a közeledésre, azt tessék tiszteletben tartani és elfogadni. Az erőszakos, tolakodó vendégektől elbúcsúzunk.

Kérjük a barátokat, hogy ne vonuljanak a kabinoknál csapatosan, ne hangoskodjanak, és főleg ne ott beszéljék meg harsányan, hogy mi történt velük. A kabinajtókat ne csapkodják, ne dörömböljenek és ne zavarják más erotikáját. Várjanak a sorukra, aki pedig el lett utasítva, az vegye tudomásul és ne lázadjon. Kérjük arra is az urakat, hogy a gangbang helyszínén csak azok tartózkodjanak, akik szintén részt szeretnének venni benne, ne ott röhögcséljenek és beszéljék meg a focieredményeket, mert zavarják a hölgyet és természetesen az éppen vele foglalkozó urat is. Ha kabinban zajlanak az események, akkor aki végzett adja át a helyét másnak, ne nézze tovább tétlenül az eseményeket, hiszen a hölgy várja a következő áldozatát! A papírokat, óvszereket a szemetesbe tegyék, és vigyázzanak a tisztaságra. A kisebb fütyivel rendelkező urak álljanak közelebb a piszuároknál, hogy sikerüljön beletalálni. A kihelyezett dezodorokat és szájvizeket használják, de ne lopják el. Ha valakinek szüksége vagy egy 300 Ft-os dezodorra, inkább szóljon és kap tőlünk ajándékba. A kihelyezett számítógépen mindenki internetezhet. Használat után ne felejts el kijelentkezni, nehogy meglepetés érjen... És kérünk mindenkit, hogy csak arra használja a gépet, ne akarjon semmit telepíteni, és ne akarja a gépet programozni, szerelni, majd azt mi intézzük!

Több kedves, bevállalós milf is előre bejelenti, hogy mikor szeretne gangbang bulit tartani. Mi ezt próbáljuk összehangolni, hogy minden nap legyen az uraknak akkor is valami esemény, ha a pároknál nincs sikerük. Ezért hétköznap 20.30-tól, hétvégén 22.30-tól legtöbbször egy órán keresztül tart a gangbang buli, ahova az ápolt és potens urak óvszer használattal csatlakozhatnak. Természetesen a hölgy bármikor kizárhat valakit a társasjátékból. Ennek oka legtöbbször az öltözékben, a tisztaság vagy a potencia hiányában keresendő. Természetesen a nem ez esetben is döntő, kérjük elfogadni a hölgy akaratát.

Sajnos nem vagyunk jövőbe látók, nem tudjuk előre megmondani, hogy mi várható majd délután, este, holnap vagy azután. A hozzájárulás megfizetése lehetőséget biztosít, hogy ha épp nincs megfelelően érdekes esemény, és nem akar várni az illető, akkor bármikor visszajöhet záróráig. Az “ -érdemes bemenni? “ kérdést szintén nem tudjuk kezelni, hiszen nem tudhatjuk az illetőnek mi az elvárása, nőt, pasit, párt keres-e, milyen külsővel, korral, stb. És természetesen azt sem tudhatjuk, hogy ő meg fog-e felelni a másik félnek.A legerősebb napot sem tudjuk megmondani, mert bár hétvégén általában sokan vannak, több a pár, de egy hétköznap mikor nincs, vagy alig van pasi és érkezik egy szimpatikus pár, akkor az a legjobb pillanat nálunk lenni.

A honlapon az üzenőfalra ki szoktuk írni, ha olyan pár érkezik, akiket ismerünk és tudjuk, hogy partnereket keresnek. De aki otthon a képernyő előtt ülve várja, hogy mikor érdemes elindulni, az legtöbbször lemarad az eseményekről, mert vagy nem akarják hogy kiírjuk, vagy nem írjuk ki mert nem tudjuk mi lesz, esetleg már sok a pasi, vagy mire megérkezik a kiírást olvasó, már el is megy a pár.

A leírtak betartásával és alkalmazásával várjuk minden kedves régi és új vendégünket!

1085. Budapest, Baross u. 30.

 

NYITVA:

Hétfő - Csütörtök: 16:00 - 00:00
Péntek - Szombat: 18:00 - 02:00
Vasárnap: 16:00 - 22:00

HOZZÁJÁRULÁS FÉRFI VENDÉGEINK RÉSZÉRE,

HÉTKÖZNAP: 3 000 Ft

PÉNTEK - SZOMBAT: 4 500 Ft

VASÁRNAP: 1 500 Ft

HÉTKÖZNAP 16-19 ÓRÁIG 1 500 Ft, ÉS 20 ÓRÁIG LEHET MARADNI VELE,
A KÜLÖNBÖZET KIFIZETÉSÉVEL TERMÉSZETESEN EGÉSZ NAP.

 

PÁROKNAK: 1 000 Ft.

PÁROKNAK NÁLUNK AZ EREDETI NŐBŐL ÉS FÉRFIBŐL ÁLLÓ KETTŐS SZÁMÍT, AKIK VALÓBAN EGYÜTT VANNAK, ÉS AZÉRT JÖNNEK HOZZÁNK, HOGY KIVEGYÉK A RÉSZÜKET A KÖZÖS TÁRSASJÁTÉKOKBÓL. EGYÉB ESETEKBEN AZ URAK TELJES HOZZÁJÁRULÁST FIZETNEK, A HÖLGYEK TERMÉSZETESEN AKKOR IS INGYEN JÖHETNEK HOZZÁNK! 

HÖLGYVENDÉGEK NEM FIZETNEK HOZZÁJÁRULÁST.

A BEFIZETETT HOZZÁJÁRULÁS AZ ADOTT NAPON, ZÁRÁSIG ÉRVÉNYES.

 

Nálunk fizethetsz bankkártyával és Szépkártyával is: