glory cafe

kávézó * videómozi * társkereső

A belépőjegy megváltásával az alábbi szabályokat elfogadja. Tudomásul veszi, hogy az alábbi szabályok megszegőitől a belépést az üzemeltetők megtagadhatják, illetve a Glory cafe területéről kivezethetik.

  1. A Glory cafe területén 18. életévét be nem töltött személy, még felnőtt kísérővel sem léphet.
  2. A belépéshez napi belépőjegy váltása szükséges, amely a megváltás idejétől záróráig érvényes. A jegy megváltásakor kapott karszalagot a személyzet felhelyezi, annak viselését ellenőrizhetjük. Letépett karszalaggal belépni, bent tartózkodni nem lehet, ilyen esetben új belépő megváltása szükséges.
  3. A Glory cafe területén fénykép, videó-, vagy hangfelvétel, csak a vezetőség előzetes írásbeli engedélyével készíthető. Az illegálisan készített felvételek megsemmisítéséről gondoskodunk.
  4. Az erőszakos, tolakodó vendégeket, illetve azokat, akik a többi vendég szórakozását zavarják, azonnali hatállyal eltávolítjuk a szórakozóhelyről.
  5. Azokkal a személyekkel szemben, akik a Glory cafe területén, illetve annak környékén, az utcán szabálysértést, vagy bűncselekményt követnek el, rendőri intézkedést kérhetünk.
  6. A Glory cafe területére fegyvert, kést, vagy más szúró-vágó eszközt illetve egyéb közrendre és közbiztonságra veszélyes tárgyat bevinni nem lehet.
  7. A Glory cafe területén, a biztonságos szórakozás érdekében, biztonsági kamera rendszer működik mely a pénztárakat és a beléptetés rendjét figyeli. A felvételek kezelése és törlése a jogszabályok szerint történik!
  8. A Glory cafe színpadán alkalmanként élő filmforgatás folyhat, amikor felvétel készül. Ha a vendég aktív résztvevője lesz, úgy anyagi díjazásra nem tarthat igényt, és ezek a felvételek korlátlanul felhasználhatóak.
  9. A Glory cafe területén pénzért szexuális szolgáltatást ígérni, vagy kérni szigorúan tilos. Ha ilyenről értesülünk, ennek elkövetőjét azonnali hatállyal eltávolítjuk a helységből.
  10. A Glory cafe teljes területén tilos a dohányzás, vagy nyílt láng használata. Dohányozni a bejárat 5m-es körzetén kívül lehet.
  11. A Glory cafe területén máshonnan hozott étel és ital, a vezetőség külön engedélye nélkül nem fogyasztható.
  12. A Glory cafe területére kabátot, táskát nem szabad bevinni. Ezek elhelyezésére ruhatárat, illetve 1 000Ft letét ellenében értékmegőrző szekrényt biztosítunk. A záróráig le nem adott kulcsokra nem áll módunkban a letétet visszafizetni, az csak a megváltás napján záróráig lehetséges. Aki elveszti a szekrény kulcsát, annak szekrényét csak záróra után nyitjuk fel. Ebben az esetben a zárcsere költségét a letét fedezi.
  13. A Glory cafe területére rendetlen, piszkos, rossz szagú ruházatban, ittas-, bódult állapotban nem szabad belépni. Az ilyen személyektől a belépést megtagadjuk.
  14. A hely színvonalának nem megfelelő öltözékben érkezőktől a belépést megtagadhatjuk.

Egyes, tematikus rendezvényeinken meghatározott dress code is előfordulhat. Ezekről weboldalunkon és a facebook oldalunkon adunk tájékoztatást. Ezekre a rendezvényekre kötelező ruházatot is előírhatunk.

 1. A Glory cafe nem foglalkozik vendégei szexuális irányultságával és vendégeinktől is teljes toleranciát várunk el.

1085. Budapest, Baross u. 30.

 

NYITVA:

Hétfő - Csütörtök: 16:00 - 00:00
Péntek - Szombat: 18:00 - 02:00
Vasárnap: 16:00 - 22:00

NAPI BELÉPŐ FÉRFI VENDÉGEINK RÉSZÉRE,

HÉTKÖZNAP, VASÁRNAP: 2 500 Ft

PÉNTEK - SZOMBAT: 3 500 Ft

 

Nyitástól 19 óráig a belépő
csak 1000 Ft.
Tovább maradó vagy visszatérő vendégeknek csak a különbözet fizetendő!

 

Hölgy vendégeink számára a belépés ingyenes.

A belépő a megváltás napján, zárásig érvényes.

 

Nálunk fizethetsz bankkártyával is: