glory cafe

kávézó * videómozi * társkereső

Karácsony és szilveszter a Gloryban!

December 23-án a párokon és hölgyeken kívül biztos, hogy érkezik hozzánk Szandika, aki 22.30-tól gangbang bulit tart! 24-én, szentestén szintén nyitva leszünk, hiszen sok magányos vendégünk jelezte, hogy eljön hozzánk. Párokra, hölgyekre és urakra is számítunk. Kis vacsorával is kedveskedünk, ami székelykáposzta lesz! Az uraknak kedvezményes, 3000 Ft a belépő, a tényleges pároknak, akik ki szokták venni a részüket a társasjátékokból, azoknak 1000 Ft. A hölgyeknek ekkor is ingyenes! 25-én és 26-án zárva leszünk. 27-étől ismét minden nap érkezik bevállalós milf, aki 20.30-tól egy órás gangbang bulit tart. Kedden Alexa, szerdán Betty, csütörtökön pedig Rita.

30-án, pénteken előszilveszteri bulit tartunk, akkor a párok és hölgyek mellett Zsejkét is várjuk, aki 22.30-tól gangbang bulit tart!

Szilveszterkor 20 órakor nyitunk, és reggel kifulladásig tart a buli! Ezen az estén svédasztalos vacsora lesz / francia-, virsli-, burgonya-, korhely- és mexikói tonhalas saláta, lencse leves, pörkölt tésztával, rántott hús, fasírt, savanyúság, édes és sós sütemények/. A büfé 22 órától vehető igénybe! Ezen kívül korlátlan pezsgő és forraltbor, valamint ásványvíz fogyasztás is benne van a belépőben. Ez hölgyeknek 4.500 Ft, uraknak 10.000 Ft. A tényleges, bevállalós, rendszeresen járó pároknak 12.000 Ft. Éjfélkor a Himnusznál kérjük meggyújtani a kiosztott csillagszórókat, hogy hangulatos legyen az óév búcsúztatása! Utána a bátortalanabb, párokkal ismerkedni kevésbé tudó uraknak gangbang bulit tart egy bevállalós hölgy. De a tapasztalat az, hogy nyitás után nemsokkal már minden szinten dúl az erotika, éjfél után pedig mindenki átszexeli magát a következő évbe! Előre foglalni nem lehet, érkezési sorrendben engedjük be a vendégeket! Mivel a nemrégen megalakult Glory baráti társaság is hozzánk szervezi csoporttalálkozóját, már nyitás után nagy létszámra lehet számítani. Tessék időben érkezni, mielőtt kitesszük a megtelt táblát!

Január 1-én zárva leszünk, de 2-án ismét a megszokott menetrendben várjuk a szemérmetlen vendégeket! És természetesen akkor is minden este lesz gangbang 20.30-tól!

 

Mindenkit várunk nagy szeretettel az év hátralévő napjaiban és az újévben is! És már most nagyon boldog ünnepeket kívánunk sok szeretetben és erotikában!

1085. Budapest, Baross u. 30.

 

NYITVA:

Hétfő - Csütörtök: 16:00 - 00:00
Péntek - Szombat: 18:00 - 02:00
Vasárnap: 16:00 - 22:00

NAPI BELÉPŐ FÉRFI VENDÉGEINK RÉSZÉRE,

HÉTKÖZNAP: 3 000 Ft

PÉNTEK - SZOMBAT: 4 000 Ft

VASÁRNAP: 1 500 Ft

 

PÁROKNAK: 1 000 Ft.

PÁROKNAK NÁLUNK AZ EREDETI NŐBŐL ÉS FÉRFIBŐL ÁLLÓ KETTŐS SZÁMÍT, AKIK VALÓBAN EGYÜTT VANNAK, ÉS AZÉRT JÖNNEK HOZZÁNK, HOGY KIVEGYÉK A RÉSZÜKET A KÖZÖS TÁRSASJÁTÉKOKBÓL. EGYÉB ESETEKBEN AZ URAK RENDES BELÉPŐSÖK, A HÖLGYEK TERMÉSZETESEN AKKOR IS INGYEN JÖHETNEK HOZZÁNK! 

Hölgy vendégeink számára a belépés ingyenes.

A belépő a megváltás napján, zárásig érvényes.

 

Nálunk fizethetsz bankkártyával és Szépkártyával is: