glory cafe

kávézó * videómozi * társkereső

Boldog új évet kívánunk!

Ma, 30-án előszilveszteri bulit tartunk, akkor a párok és hölgyek mellett Zsejkét is várjuk, aki 22.30-tól gangbang bulit tart! Már az előző napokban is érkeztek szép számmal párok és hölgyek, reméljük ez még fokozódik!
Szilveszterkor 20 órakor nyitunk, és reggel kifulladásig tart a buli! Ezen az estén svédasztalos vacsora lesz / francia-, virsli-, burgonya-, korhely- és mexikói tonhalas saláta, lencse leves, pörkölt tésztával, rántott hús, fasírt, savanyúság, édes és sós sütemények/. A büfé 22 órától vehető igénybe! Ezen kívül korlátlan pezsgő és forraltbor, valamint ásványvíz fogyasztás is benne van a belépőben. Ez hölgyeknek 4.500 Ft, uraknak 10.000 Ft. A tényleges, bevállalós, rendszeresen hozzánk járó pároknak 12.000 Ft. Éjfélkor a Himnusznál kérjük meggyújtani a kiosztott csillagszórókat, hogy hangulatos legyen az óév búcsúztatása! Utána a bátortalanabb, párokkal ismerkedni kevésbé tudó uraknak gangbang bulit tart egy bevállalós hölgy. De a tapasztalat az, hogy nyitás után nemsokkal már minden szinten dúl az erotika, éjfél után pedig mindenki átszexeli magát a következő évbe! Előre foglalni nem lehet, érkezési sorrendben engedjük be a vendégeket! Mivel a nemrégen megalakult Glory baráti társaság is hozzánk szervezi csoporttalálkozóját, már nyitás után nagy létszámra lehet számítani. Tessék időben érkezni, mielőtt kitesszük a megtelt táblát! Éjfél előtt a szokásos diszkó zene szól, utána viszont lesz egy retró blokk is, ha valakik táncolnának!

Január 1-én zárva leszünk, de 2-ától ismét a megszokott menetrendben várjuk a szemérmetlen vendégeket! És természetesen akkor is lesz gangbang 20.30-tól! Hétfőn Rita, kedden Alexa, szerdán Betty! 5-én, csütörtökön most a vasárnapihoz hasonló párok napját tartunk! Ekkor nekik ingyenes lesz a belépő, az uraknak pedig a kedvezményes 1500 Ft.

Nagyon jó bulit és nagyon boldog új évet kívánunk! És természetesen mindenkit várunk nagy szeretettel!

1085. Budapest, Baross u. 30.

 

NYITVA:

Hétfő - Csütörtök: 16:00 - 00:00
Péntek - Szombat: 18:00 - 02:00
Vasárnap: 16:00 - 22:00

NAPI BELÉPŐ FÉRFI VENDÉGEINK RÉSZÉRE,

HÉTKÖZNAP: 3 000 Ft

PÉNTEK - SZOMBAT: 4 000 Ft

VASÁRNAP: 1 500 Ft

 

PÁROKNAK: 1 000 Ft.

PÁROKNAK NÁLUNK AZ EREDETI NŐBŐL ÉS FÉRFIBŐL ÁLLÓ KETTŐS SZÁMÍT, AKIK VALÓBAN EGYÜTT VANNAK, ÉS AZÉRT JÖNNEK HOZZÁNK, HOGY KIVEGYÉK A RÉSZÜKET A KÖZÖS TÁRSASJÁTÉKOKBÓL. EGYÉB ESETEKBEN AZ URAK RENDES BELÉPŐSÖK, A HÖLGYEK TERMÉSZETESEN AKKOR IS INGYEN JÖHETNEK HOZZÁNK! 

Hölgy vendégeink számára a belépés ingyenes.

A belépő a megváltás napján, zárásig érvényes.

 

Nálunk fizethetsz bankkártyával és Szépkártyával is: