glory cafe

kávézó * videómozi * társkereső

Ismét egy szuper hétvége volt!!!

Köszönjük a megjelenteknek, hogy ilyen szuper bulik voltak hétvégén! A szombati csoporttalálkozó is fantasztikusan sikerült! A legközelebbi találkozó január 28-án szombaton lesz 18 órától hajnalig. És akkor majd nem ér véget a buli, hanem másnap 16 órától indul az afterparti 22 óráig. Így aki bírja folytathatja, aki viszont nem tud szombaton ottlenni, annak a hétfői munka előtt még lesz lehetősége egy kis erotikára vasárnap! 🙂 Mivel korán kezdünk és korán zárunk, így még pihenésre is lesz idő otthon. Persze ezek a bulik nyitottak, nem csak a csoporttagok látogathatják!
A szombati bulin a hölgyeknek ingyenes, a pároknak jelképes 1000 Ft, az uraknak pedig mindössze 4000 Ft a belépő. Az éjszaka folyamán pedig valamikor lesz egy italakció, Happy Hour, amikor is egy órán keresztül minden szeszesitalt féláron mérünk.
A vasárnapi afteren a hölgyek mellett a pároknak is ingyenes lesz a belépő, az uraknak pedig mindössze 2000 Ft.
Egyébként aki szeretne tagként is csatlakozni, az keresse a facebookon a " Glori café baráti közösség' nevű csoportot, utána akár a messenger csoportjukat is.
De addig még sok szemérmetlen nap következik nálunk, a részleteket itt lehet olvasni előző bejegyzésünkben.

Mindenkit várunk nagy szeretettel a hét minden napján!

1085. Budapest, Baross u. 30.

 

NYITVA:

Hétfő - Csütörtök: 16:00 - 00:00
Péntek - Szombat: 18:00 - 02:00
Vasárnap: 16:00 - 22:00

NAPI BELÉPŐ FÉRFI VENDÉGEINK RÉSZÉRE,

HÉTKÖZNAP: 3 000 Ft

PÉNTEK - SZOMBAT: 4 500 Ft

VASÁRNAP: 1 500 Ft

 

PÁROKNAK: 1 000 Ft.

PÁROKNAK NÁLUNK AZ EREDETI NŐBŐL ÉS FÉRFIBŐL ÁLLÓ KETTŐS SZÁMÍT, AKIK VALÓBAN EGYÜTT VANNAK, ÉS AZÉRT JÖNNEK HOZZÁNK, HOGY KIVEGYÉK A RÉSZÜKET A KÖZÖS TÁRSASJÁTÉKOKBÓL. EGYÉB ESETEKBEN AZ URAK RENDES BELÉPŐSÖK, A HÖLGYEK TERMÉSZETESEN AKKOR IS INGYEN JÖHETNEK HOZZÁNK! 

Hölgy vendégeink számára a belépés ingyenes.

A belépő a megváltás napján, zárásig érvényes.

 

Nálunk fizethetsz bankkártyával és Szépkártyával is: