glory cafe

kávézó * videómozi * társkereső

Hétvége és hét eleje...

Pénteken a hölgyeken és a párokon kívül biztosan érkezik hozzánk Adele, aki 22.30-tól egy órás gangbang bulit tart a közönség közül jelentkező urakkal! Szombaton pedig Alexa érkezik hasonló időben és hasonló céllal. Mellette a Glory baráti társaság erre a szombatra is szervezett hirtelen felindulásból egy kisebb találkozót, így megint korán indul majd az élet! 🙂 Vasárnap a párokat ingyenes, az urakat pedig mindössze 1500 Ft-os belépővel várjuk!
Hétfőtől ismét minden nap érkezik bevállalós milf gangbang bulira. Hétfőn Alexa, kedden Mary, szerdán Betty, csütörtökön pedig Anikó! Ők 20.30-tól egy órán át várják a potens, ápolt urak jelentkezését! A 27-i péntekre még várjuk egy csinos hölgy jelentkezését, de 28-án és 29-én biztos a swinger buli, mely részleteiről már az előző kiírásunkban olvashattatok!

 

Mindenkit várunk nagy szeretettel a hét minden napján!

1085. Budapest, Baross u. 30.

 

NYITVA:

Hétfő - Csütörtök: 16:00 - 00:00
Péntek - Szombat: 18:00 - 02:00
Vasárnap: 16:00 - 22:00

NAPI BELÉPŐ FÉRFI VENDÉGEINK RÉSZÉRE,

HÉTKÖZNAP: 3 000 Ft

PÉNTEK - SZOMBAT: 4 500 Ft

VASÁRNAP: 1 500 Ft

 

PÁROKNAK: 1 000 Ft.

PÁROKNAK NÁLUNK AZ EREDETI NŐBŐL ÉS FÉRFIBŐL ÁLLÓ KETTŐS SZÁMÍT, AKIK VALÓBAN EGYÜTT VANNAK, ÉS AZÉRT JÖNNEK HOZZÁNK, HOGY KIVEGYÉK A RÉSZÜKET A KÖZÖS TÁRSASJÁTÉKOKBÓL. EGYÉB ESETEKBEN AZ URAK RENDES BELÉPŐSÖK, A HÖLGYEK TERMÉSZETESEN AKKOR IS INGYEN JÖHETNEK HOZZÁNK! 

Hölgy vendégeink számára a belépés ingyenes.

A belépő a megváltás napján, zárásig érvényes.

 

Nálunk fizethetsz bankkártyával és Szépkártyával is: