glory cafe

kávézó * videómozi * társkereső

Egy újabb odabaszós hétvége! 🙂

Pénteken a hölgyeken és a párokon kívül biztosan érkezik hozzánk a szexi, sportos Anett, aki 22.30-tól várja az ápolt és potens urakat egy órán keresztül gangbang bulival!
Szombaton a Glory cafe baráti társasága ismét csoporttalálkozót tart, így biztos sok swingeres pár, hölgy és úr lesz jelen, már akár 18 órától. Természetesen a Glory lelkes párjai is biztos hozzácsapódnak majd a bulihoz mint két hete, és így ismét minden szinten folyamatos lesz a szemérmetlen erotika egész éjjel! 🙂 Ital akciónkban szombaton valamikor Happy Hour is lesz, amikor is egy órán keresztül minden szeszes italt féláron mérünk majd! És ez a parti nem ér véget hajnalban, hiszen vasárnap folytatódik a swinger buli már 16 órától. Ekkor a hölgyeknek és a pároknak ingyenes lesz a belépő, az uraknak pedig mindössze 2000 Ft.
Hétfőtől ismét minden nap érkeznek a bevállalós szexi milfek, és 20.30-tól egy órás gangbang bulit tartanak. Hétfőn Mary, kedden Alexa, szerdán Betty, csütörtökön pedig Rita.

Mindenkit várunk nagy szeretettel a hét minden napján!

1085. Budapest, Baross u. 30.

 

NYITVA:

Hétfő - Csütörtök: 16:00 - 00:00
Péntek - Szombat: 18:00 - 02:00
Vasárnap: 16:00 - 22:00

NAPI BELÉPŐ FÉRFI VENDÉGEINK RÉSZÉRE,

HÉTKÖZNAP: 3 000 Ft

PÉNTEK - SZOMBAT: 4 500 Ft

VASÁRNAP: 1 500 Ft

 

PÁROKNAK: 1 000 Ft.

PÁROKNAK NÁLUNK AZ EREDETI NŐBŐL ÉS FÉRFIBŐL ÁLLÓ KETTŐS SZÁMÍT, AKIK VALÓBAN EGYÜTT VANNAK, ÉS AZÉRT JÖNNEK HOZZÁNK, HOGY KIVEGYÉK A RÉSZÜKET A KÖZÖS TÁRSASJÁTÉKOKBÓL. EGYÉB ESETEKBEN AZ URAK RENDES BELÉPŐSÖK, A HÖLGYEK TERMÉSZETESEN AKKOR IS INGYEN JÖHETNEK HOZZÁNK! 

Hölgy vendégeink számára a belépés ingyenes.

A belépő a megváltás napján, zárásig érvényes.

 

Nálunk fizethetsz bankkártyával és Szépkártyával is: