glory cafe

kávézó * videómozi * társkereső

Hello február! 🙂

Nemrég volt a szilveszteri buli, és máris elrepült egy hónap! Ezen a pénteken egy új, fiatal, csinos lányt várunk gangbang bulira! Petracskah 22 óra után érkezik, és egy órán át várja az ápolt, potens pasikat! Szombaton a szokásos párdömping mellett Anikó biztosan egy órás bulit tart 22.30-tól! Utána még párjával is várják majd a szimpatikus urakat! Vasárnap a szokásos akciós nap lesz, a hölgyeknek és a pároknak ingyenes, az uraknak 1500 Ft-os belépővel.
Hétfőtől pedig ismét minden nap érkeznek majd bevállalós milfek gangbang bulira 20.30-tól. Hétfőn Mary, kedden Alexa, szerdán Betty, csütörtökön pedig Anikó.
Már most jelezzük, hogy február 11-ére, szombatra ismét swinger bulit szerveznek a Glory cafe baráti társasága részére, amin persze mindenki részt vehet, nem csak a tagok. De aki szeretne csatlakozni a csoporthoz, az jelentkezzen a "Glori café baráti közösség" nevű zártkörű facebook csoportba. Onnan még a messenger csoportjukba is be lehet kerülni, ahol már szemérmetlen témák és fotók is megjelennek! 🙂 Mivel nem mi kezeljük a csoportot, ezért ne nekünk írjatok, hanem a fenti nevet keressétek!

 

Mindenkit várunk nagy szeretettel a hét minden napján!

1085. Budapest, Baross u. 30.

 

NYITVA:

Hétfő - Csütörtök: 16:00 - 00:00
Péntek - Szombat: 18:00 - 02:00
Vasárnap: 16:00 - 22:00

NAPI BELÉPŐ FÉRFI VENDÉGEINK RÉSZÉRE,

HÉTKÖZNAP: 3 000 Ft

PÉNTEK - SZOMBAT: 4 500 Ft

VASÁRNAP: 1 500 Ft

 

PÁROKNAK: 1 000 Ft.

PÁROKNAK NÁLUNK AZ EREDETI NŐBŐL ÉS FÉRFIBŐL ÁLLÓ KETTŐS SZÁMÍT, AKIK VALÓBAN EGYÜTT VANNAK, ÉS AZÉRT JÖNNEK HOZZÁNK, HOGY KIVEGYÉK A RÉSZÜKET A KÖZÖS TÁRSASJÁTÉKOKBÓL. EGYÉB ESETEKBEN AZ URAK RENDES BELÉPŐSÖK, A HÖLGYEK TERMÉSZETESEN AKKOR IS INGYEN JÖHETNEK HOZZÁNK! 

Hölgy vendégeink számára a belépés ingyenes.

A belépő a megváltás napján, zárásig érvényes.

 

Nálunk fizethetsz bankkártyával és Szépkártyával is: