glory cafe

kávézó * videómozi * társkereső

Valentin napok a Gloryban, nem csak szerelmeseknek! 🙂

Pénteken biztosan érkezik hozzánk Anett, aki 22.30-tól egy órás gangbang bulit tart, és várja a közönség közül az ápolt, potens urakat! Szombaton ismét swinger est lesz, és érkeznek a szokásos párok mellett a Glory baráti társaság csoportjának tagjai is nagy számban! Korábbi kiírásunkban olvasható, hogyan lehet a facebookon megtalálni és csatlakozni ott is hozzájuk! A hölgyeknek pénteken és szombaton is egy ajándék koktéllal, Tequila Sunrise-szal kedveskedünk. Mivel a csapat kedvenc itala a Jägermaister, így azt akciósan csak 700 Ft-ért mérjük szintén mindkét napon!
Vasárnap párok napja akciós belépővel! Hölgyeknek és pároknak ingyen, az urak mindössze 1500 Ft-ért!
Hétfőtől ismét minden nap érkeznek a szexy milfek egy órás gangbang bulit tartani 20.30-tól. Hétfőn Anikó, kedden Alexa, szerdán Betty, csütörtökön pedig Mary!
Azt nem ígérjük, hogy nagy szerelmek és tartós kapcsolatok szövődnek majd, de hogy szemérmetlenül erotikus, és kalandokban gazdag napok jönnek, abban biztosak vagyunk! 🙂

 

Mindenkit várunk nagy szeretettel a hét minden napján!

1085. Budapest, Baross u. 30.

 

NYITVA:

Hétfő - Csütörtök: 16:00 - 00:00
Péntek - Szombat: 18:00 - 02:00
Vasárnap: 16:00 - 22:00

NAPI BELÉPŐ FÉRFI VENDÉGEINK RÉSZÉRE,

HÉTKÖZNAP: 3 000 Ft

PÉNTEK - SZOMBAT: 4 500 Ft

VASÁRNAP: 1 500 Ft

 

PÁROKNAK: 1 000 Ft.

PÁROKNAK NÁLUNK AZ EREDETI NŐBŐL ÉS FÉRFIBŐL ÁLLÓ KETTŐS SZÁMÍT, AKIK VALÓBAN EGYÜTT VANNAK, ÉS AZÉRT JÖNNEK HOZZÁNK, HOGY KIVEGYÉK A RÉSZÜKET A KÖZÖS TÁRSASJÁTÉKOKBÓL. EGYÉB ESETEKBEN AZ URAK RENDES BELÉPŐSÖK, A HÖLGYEK TERMÉSZETESEN AKKOR IS INGYEN JÖHETNEK HOZZÁNK! 

Hölgy vendégeink számára a belépés ingyenes.

A belépő a megváltás napján, zárásig érvényes.

 

Nálunk fizethetsz bankkártyával és Szépkártyával is: