glory cafe

kávézó * videómozi * társkereső

Minden napra egy gangbang! 🙂

Pénteken Anett, szombaton pedig Zsejke érkezik hozzánk 22 óra után, és egy órás bulit tartanak. Vasárnap a megszokott párok napja, nekik ingyenes, az uraknak 1500 Ft-os belépővel. Természetesen a hét minden napján várjuk a párokat is és az urakat is, nem beszélve az egyedül érkező hölgyekről! 🙂 A hétvégén a Mojito koktél mellett egy újabb finom és frissítő koktélt kínálunk, ez a Blue Lagoon. Vodka a fő alkohol benne, és most egész hétvégén mindössze 1.200 Ft-ért keverjük! Mint olvashattátok a korábbi kiírásban, Pannát vártuk, de a női dolgok kicsit keresztbe húzták a számításait. Ezért egy következő alkalommal tart majd exkluzív buli, amit időben kiírunk. Az exkluzív a személyét, az időpontot és a belépőt jelenti, de erről majd részletesen szólunk 🙂
Hétfőtől a szokásos sorrendben érkeznek a bevállalós hölgyek 20.30-tól egy órás gangbang bulira. Hétfőn Mary, kedden Alexa, szerdán Betty, csütörtökön pedig Rita.

Hűtött klub, forró hangulat, jéghideg italok, szemérmetlen erotika! Ezekkel, és nagy szeretettel várunk mindenkit egész héten!

1085. Budapest, Baross u. 30.

 

NYITVA:

Hétfő - Csütörtök: 16:00 - 00:00
Péntek - Szombat: 18:00 - 02:00
Vasárnap: 16:00 - 22:00

NAPI BELÉPŐ FÉRFI VENDÉGEINK RÉSZÉRE,

HÉTKÖZNAP: 3 000 Ft

PÉNTEK - SZOMBAT: 4 500 Ft

VASÁRNAP: 1 500 Ft

HÉTKÖZNAP 16-19 ÓRÁIG 1 500 Ft, ÉS 20 ÓRÁIG LEHET MARADNI VELE,
A KÜLÖNBÖZET KIFIZETÉSÉVEL TERMÉSZETESEN EGÉSZ NAP.

 

PÁROKNAK: 1 000 Ft.

PÁROKNAK NÁLUNK AZ EREDETI NŐBŐL ÉS FÉRFIBŐL ÁLLÓ KETTŐS SZÁMÍT, AKIK VALÓBAN EGYÜTT VANNAK, ÉS AZÉRT JÖNNEK HOZZÁNK, HOGY KIVEGYÉK A RÉSZÜKET A KÖZÖS TÁRSASJÁTÉKOKBÓL. EGYÉB ESETEKBEN AZ URAK RENDES BELÉPŐSÖK, A HÖLGYEK TERMÉSZETESEN AKKOR IS INGYEN JÖHETNEK HOZZÁNK! 

HÖLGYVENDÉKEK SZÁMÁRA A BELÉPÉS INGYENES.

A BELÉPŐ A MEGVÁSÁRLÁS NAPJÁN, ZÁRÁSIG ÉRVÉNYES.

 

Nálunk fizethetsz bankkártyával és Szépkártyával is: