glory cafe

kávézó * videómozi * társkereső

A hétvége és a jövő hét eseményei a Gloryban!

Pénteken a párok mellett 22.30-tól Zsejkét várjuk egy órás gangbang bulira. Szombaton swinger napot tartunk, reméljük ismét sok pár látogat el hozzánk. 22 óra után azért Mary is előfordul majd az alsó szinten, ha valaki őt választaná a párok helyett! 🙂 Vasárnap a szokásos akciós nap, szintén a párokra alapozva! 🙂 Mindhárom napon ingyenes a belépő a pároknak! Valamint az ital ajánlatunka a meglévők mellett most egy igazi nyári itallal bővítjük, a Blue Hawaiian koktéllal. A kék narancsos likőr /curacao/, valamint fehér rum, kókusz likőr, igazi kókusztej, valamint ananászlé az összetevő. Mindössze 1.500 Ft-ért kínáljuk, de a férfiasabb, dupla rumos verzió is csak 2.000 Ft. És ezt, valamint a másik nagy kedvencet, a Mojitot alkoholmentes változatban is készítjük.
Hétfőtől ismét minden nap érkeznek a bevállalós hölgyek, és 20.30-tól egy órás gangbang bulit tartanak! Hétfőn Mary, kedden Nia, szerdán Betty, csütörtökön pedig Rita!

Hűtött klub, forró hangulat, jéghideg italok, szemérmetlen erotika! Ezekkel, és nagy szeretettel várunk mindenkit egész héten!

1085. Budapest, Baross u. 30.

 

NYITVA:

Hétfő - Csütörtök: 16:00 - 00:00
Péntek - Szombat: 18:00 - 02:00
Vasárnap: 16:00 - 22:00

NAPI BELÉPŐ FÉRFI VENDÉGEINK RÉSZÉRE,

HÉTKÖZNAP: 3 000 Ft

PÉNTEK - SZOMBAT: 4 500 Ft

VASÁRNAP: 1 500 Ft

HÉTKÖZNAP 16-19 ÓRÁIG 1 500 Ft, ÉS 20 ÓRÁIG LEHET MARADNI VELE,
A KÜLÖNBÖZET KIFIZETÉSÉVEL TERMÉSZETESEN EGÉSZ NAP.

 

PÁROKNAK: 1 000 Ft.

PÁROKNAK NÁLUNK AZ EREDETI NŐBŐL ÉS FÉRFIBŐL ÁLLÓ KETTŐS SZÁMÍT, AKIK VALÓBAN EGYÜTT VANNAK, ÉS AZÉRT JÖNNEK HOZZÁNK, HOGY KIVEGYÉK A RÉSZÜKET A KÖZÖS TÁRSASJÁTÉKOKBÓL. EGYÉB ESETEKBEN AZ URAK RENDES BELÉPŐSÖK, A HÖLGYEK TERMÉSZETESEN AKKOR IS INGYEN JÖHETNEK HOZZÁNK! 

HÖLGYVENDÉKEK SZÁMÁRA A BELÉPÉS INGYENES.

A BELÉPŐ A MEGVÁSÁRLÁS NAPJÁN, ZÁRÁSIG ÉRVÉNYES.

 

Nálunk fizethetsz bankkártyával és Szépkártyával is: