glory cafe

kávézó * videómozi * társkereső

Hétvégi események és a jövőhét eleje a Gloryban!

A héten, vasárnaptól szerda estig már 20 hölgy volt nálunk egyedül, vagy a párjával. A legtöbbjük aktívan kivette részét a csoportos játékokban! 🙂 Néhányan elsőre csak megnézték a helyet, őket majd várjuk vissza nagy szeretettel! Reméljük ez a lendület folytatódik ma is, és persze a következő napokban. Pénteken biztosan érkezik Anett 22 óra után, és gangbang bulit tart a rúd mellett a felső szinten.
Szombaton a szokásos swinger napot tartjuk, reméljük ismét nagyon sok párral és ápolt pasikkal. Alexa is jelezte érkezését 22 óra után egy órás bulira. Ő általában kedvenc helyén, a hátsó üveges kabinban található. Vasárnap ismét a megszokott párok napja, kedvezményes belépővel az uraknak, ingyenesen a pároknak.
Ital ajánlatunkban továbbra is finom és színes koktélok olvashatók a világító táblán. Sok közülük alkoholmentes formában is kapható, és természetesen a limonádé továbbra is nálunk a legjobb az országban! Egy szikvizes szerződésünknek köszönhetően már kimérve is rendelkezésre áll a jéghideg szóda, ha valaki előnyben részesítené a palackos ásványvízzel szemben. A légkondi szuperül működik, tehát ha a hölgyek sminkje elkenődik, az nem az izzadás miatt lesz! 🙂
A jövő hét elején kicsit más lesz az érkezési sorrend, mint a megszokott. Hétfőn Niát várjuk a párjával, de csak 21 óra körül. Viszont ő az utolsó meredező pasit is meg szokta várni, nem csak egy órát vannak. 🙂 Mikor itt van, a záróra rendszeresen kitolódik. 😃 Kedden Mary, szerdán Betty, csütörtökön pedig Rita jön hozzánk. Ők 20.30-tól egy órás gangbang bulit tartanak.

Hűvös klub, forró hangulat, jéghideg italok, szemérmetlen erotika! Ezekkel, és nagy szeretettel várunk mindenkit egész héten!

1085. Budapest, Baross u. 30.

 

NYITVA:

Hétfő - Csütörtök: 16:00 - 00:00
Péntek - Szombat: 18:00 - 02:00
Vasárnap: 16:00 - 22:00

NAPI BELÉPŐ FÉRFI VENDÉGEINK RÉSZÉRE,

HÉTKÖZNAP: 3 000 Ft

PÉNTEK - SZOMBAT: 4 500 Ft

VASÁRNAP: 1 500 Ft

HÉTKÖZNAP 16-19 ÓRÁIG 1 500 Ft, ÉS 20 ÓRÁIG LEHET MARADNI VELE,
A KÜLÖNBÖZET KIFIZETÉSÉVEL TERMÉSZETESEN EGÉSZ NAP.

 

PÁROKNAK: 1 000 Ft.

PÁROKNAK NÁLUNK AZ EREDETI NŐBŐL ÉS FÉRFIBŐL ÁLLÓ KETTŐS SZÁMÍT, AKIK VALÓBAN EGYÜTT VANNAK, ÉS AZÉRT JÖNNEK HOZZÁNK, HOGY KIVEGYÉK A RÉSZÜKET A KÖZÖS TÁRSASJÁTÉKOKBÓL. EGYÉB ESETEKBEN AZ URAK RENDES BELÉPŐSÖK, A HÖLGYEK TERMÉSZETESEN AKKOR IS INGYEN JÖHETNEK HOZZÁNK! 

HÖLGYVENDÉKEK SZÁMÁRA A BELÉPÉS INGYENES.

A BELÉPŐ A MEGVÁSÁRLÁS NAPJÁN, ZÁRÁSIG ÉRVÉNYES.

 

Nálunk fizethetsz bankkártyával és Szépkártyával is: