glory cafe

kávézó * videómozi * társkereső

Amit már tudunk a következő napokról

Pénteken Anett, szombaton pedig Betty tart majd gangbang bulit 22.30 után. De több pár és hölgy is jelezte már korábbra érkezését. És mint tudjuk, a legtöbben nem írnak sehova, csak megérkeznek! 🙂 Reméljük korán indul az este, és megint minden szinten dúl majd a romantika! 😃 A pult mellett kiírt ital ajánlatunk mellé erre a hétvégére még két akcióval is készülünk. Véres Mária annak a koktélnak a fordítása, ami vodka-paradicsom és fűszerek keveréke. 🙂 Eredeti neve Red Snapper volt, de mára Bloody Mary lett, és most csak 900 Ft-ért keverjük! Ezen kívül a Steffl sört is akciósan, mindössze 500 Ft ért adjuk a készlet erejéig!
Vasárnap ismét a nagy sikerű akciós párok napja nem csak pároknak. Nekik ingyenes a belépés, az uraknak pedig mindössze 1500 Ft.
A jövő hét elejétől újra minden nap érkeznek a bevállalós milfek egy órás gangbang bulira 20.30-tól. Hétfőn Mary, kedden Alexa, szerdán Betty, csütörtökön pedig Rita.

 

Hűvös klub, forró hangulat, jéghideg italok, szemérmetlen erotika! Ezekkel, és nagy szeretettel várunk mindenkit egész héten!

1085. Budapest, Baross u. 30.

 

NYITVA:

Hétfő - Csütörtök: 16:00 - 00:00
Péntek - Szombat: 18:00 - 02:00
Vasárnap: 16:00 - 22:00

NAPI BELÉPŐ FÉRFI VENDÉGEINK RÉSZÉRE,

HÉTKÖZNAP: 3 000 Ft

PÉNTEK - SZOMBAT: 4 500 Ft

VASÁRNAP: 1 500 Ft

HÉTKÖZNAP 16-19 ÓRÁIG 1 500 Ft, ÉS 20 ÓRÁIG LEHET MARADNI VELE,
A KÜLÖNBÖZET KIFIZETÉSÉVEL TERMÉSZETESEN EGÉSZ NAP.

 

PÁROKNAK: 1 000 Ft.

PÁROKNAK NÁLUNK AZ EREDETI NŐBŐL ÉS FÉRFIBŐL ÁLLÓ KETTŐS SZÁMÍT, AKIK VALÓBAN EGYÜTT VANNAK, ÉS AZÉRT JÖNNEK HOZZÁNK, HOGY KIVEGYÉK A RÉSZÜKET A KÖZÖS TÁRSASJÁTÉKOKBÓL. EGYÉB ESETEKBEN AZ URAK RENDES BELÉPŐSÖK, A HÖLGYEK TERMÉSZETESEN AKKOR IS INGYEN JÖHETNEK HOZZÁNK! 

HÖLGYVENDÉKEK SZÁMÁRA A BELÉPÉS INGYENES.

A BELÉPŐ A MEGVÁSÁRLÁS NAPJÁN, ZÁRÁSIG ÉRVÉNYES.

 

Nálunk fizethetsz bankkártyával és Szépkártyával is: