glory cafe

kávézó * videómozi * társkereső

A hétvégéről és a jövő hét elejéről!

Pénteken a párok mellett biztosan érkezik hozzánk Anett, és 22.30-tól egy órás gangbang bulit tart! Szombaton a swinger parti ismét folytatódik, több bevállalós pár már jelezte érkezését, és mint tudjuk a legtöbben nem írják ki, csak megérkeznek! 🙂 Mellettük biztos jön Mary is, hogy gangbang is legyen azért! 🙂 Vasárnap a szokásos párok napja, az uraknak kedvezményes 1.500 Ft-os belépővel, a pároknak ingyenesen! A Qrvák vére és a frissen facsart narancs ismét felkerült az italkínálatba, amiket a pult melletti világító táblán lehet olvasni!
Hétfőtől ismét minden nap érkeznek majd 20.30-tól csinos, bevállalós milfek egy órás gangbang bulira. Hétfőn Betty, kedden Rita, szerdán Nia és csütörtökön Alexa. Ismét megemlítjük a hétköznap délutáni kedvezményes mozizós, párokat váró belépőt, ami csak 1.500 Ft, és 20 óráig lehet maradni vele nyitástól. Rendszeresen jönnek már délután párok, így nekik is és a ráérő uraknak is kellemes, ha van pár tettre kész pasi a házban. 🙂 Persze aki tovább is jó környezetben szeretne maradni, rá tudja fizetni a különbözetet! 🙂 A bérlet lehetőséget is megemlítjük, bár már sokan használják. Ennek a lényege, hogy 10 hétköznapi belépő egyszerre megvásárlásával egy hétköznapi és egy hétvégi belépőt is adunk ajándékba! Így 7.500 Ft az ajándék.
És mivel már elég sok mindent tudunk a következő hetekről, néhány mondatot szólunk is a körvonalakról. A szeptemberi első hétvégén Mary pénteken, Nia szombaton várható! A 8-9-i hétvégén valószínűleg ismét Katie érkezik hozzánk külföldről. A korábbiakhoz hasonlóan pénteken ismét nyitáskor, 18 órakor kezd majd egy filmforgatással, amibe most nem lehet beszállni csak nézni, de utána gangbang bulit tart kb. 19.30-tól. A következő napon, 9-én szombaton pedig 19 órától szintén gangbang bulit tart. Tehát az a hétvége ismét fordított lesz, először indul a gangbang, utána jöhet a swinger buli a sok párral! Itt valószínűleg a belépőben is változás lesz, nyitástól a buli végéig 5.000 Ft, a gangbang után a swinger estére egy kedvezményes hétköznapi. 🙂
Tegnap a volt Glory baráti közösségben /most már más a neve a csoportnak/ olvastuk, hogy csoporttalálkozót szerveznek 16-ára, szombatra, tehát az is egy pörgős napnak ígérkezik! 🙂
Nagyjából ennyit tudunk előre, de persze még minden héten pontosítjuk majd a dolgokat!

 

Hűvös klub, forró hangulat, jéghideg italok, szemérmetlen erotika! Ezekkel, és nagy szeretettel várunk mindenkit egész héten!

1085. Budapest, Baross u. 30.

 

NYITVA:

Hétfő - Csütörtök: 16:00 - 00:00
Péntek - Szombat: 18:00 - 02:00
Vasárnap: 16:00 - 22:00

NAPI BELÉPŐ FÉRFI VENDÉGEINK RÉSZÉRE,

HÉTKÖZNAP: 3 000 Ft

PÉNTEK - SZOMBAT: 4 500 Ft

VASÁRNAP: 1 500 Ft

HÉTKÖZNAP 16-19 ÓRÁIG 1 500 Ft, ÉS 20 ÓRÁIG LEHET MARADNI VELE,
A KÜLÖNBÖZET KIFIZETÉSÉVEL TERMÉSZETESEN EGÉSZ NAP.

 

PÁROKNAK: 1 000 Ft.

PÁROKNAK NÁLUNK AZ EREDETI NŐBŐL ÉS FÉRFIBŐL ÁLLÓ KETTŐS SZÁMÍT, AKIK VALÓBAN EGYÜTT VANNAK, ÉS AZÉRT JÖNNEK HOZZÁNK, HOGY KIVEGYÉK A RÉSZÜKET A KÖZÖS TÁRSASJÁTÉKOKBÓL. EGYÉB ESETEKBEN AZ URAK RENDES BELÉPŐSÖK, A HÖLGYEK TERMÉSZETESEN AKKOR IS INGYEN JÖHETNEK HOZZÁNK! 

HÖLGYVENDÉKEK SZÁMÁRA A BELÉPÉS INGYENES.

A BELÉPŐ A MEGVÁSÁRLÁS NAPJÁN, ZÁRÁSIG ÉRVÉNYES.

 

Nálunk fizethetsz bankkártyával és Szépkártyával is: