glory cafe

kávézó * videómozi * társkereső

Hello szeptember! 🙂

Repül az idő, lassan készülhetünk a szilveszterre! 😂 De előtte itt van még mondjuk a következő, mozgalmasnak ígérkező hét! Hétfőn az új fiatal lány, Ildi érkezik majd 20.30-tól gangbang bulira. Kedden Ritát, szerdán Maryt, csütörtökön pedig Niát várjuk hasonló időben és hasonló céllal! A hétvége a korábban leírtak szerint és a múlt péntekhez hasonlóan alakul. Most mindkét napon Katie érkezik hozzánk a párjával. Pénteken 18 órától a Tuttifrutti filmforgatásával kezd, és kb 19 órától kamera nélkül indul a gangbang a jelenlévő urakkal. Szombaton ugyanolyan bulit tart a közönséggel, szintén 19 órai kezdettel. Ezekre a belépő mindkét napon nyitástól a bulija végéig, kb. 21 óráig az uraknak 5.000 Ft, a hölgyeknek szokás szerint ingyenes. Utána az este további részére az uraknak 3.000 Ft, és onnantól él a párok 1.000 Ft-os kedvezménye is. Vasárnap pedig a rövidített nyitva tartásban a szokásos kedvezményes párok és pasik napja.
Végül de nem utolsó sorban szeretnénk megköszönni a magunk, és lelkes férfi vendégeink nevében is az új és régi párok egész heti intenzív jelenlétét, és nagy szeretettel várjuk őket továbbra is mindenkor!

Hűvös klub, forró hangulat, jéghideg italok, szemérmetlen erotika! Ezekkel, és nagy szeretettel várunk mindenkit egész héten!

1085. Budapest, Baross u. 30.

 

NYITVA:

Hétfő - Csütörtök: 16:00 - 00:00
Péntek - Szombat: 18:00 - 02:00
Vasárnap: 16:00 - 22:00

NAPI BELÉPŐ FÉRFI VENDÉGEINK RÉSZÉRE,

HÉTKÖZNAP: 3 000 Ft

PÉNTEK - SZOMBAT: 4 500 Ft

VASÁRNAP: 1 500 Ft

HÉTKÖZNAP 16-19 ÓRÁIG 1 500 Ft, ÉS 20 ÓRÁIG LEHET MARADNI VELE,
A KÜLÖNBÖZET KIFIZETÉSÉVEL TERMÉSZETESEN EGÉSZ NAP.

 

PÁROKNAK: 1 000 Ft.

PÁROKNAK NÁLUNK AZ EREDETI NŐBŐL ÉS FÉRFIBŐL ÁLLÓ KETTŐS SZÁMÍT, AKIK VALÓBAN EGYÜTT VANNAK, ÉS AZÉRT JÖNNEK HOZZÁNK, HOGY KIVEGYÉK A RÉSZÜKET A KÖZÖS TÁRSASJÁTÉKOKBÓL. EGYÉB ESETEKBEN AZ URAK RENDES BELÉPŐSÖK, A HÖLGYEK TERMÉSZETESEN AKKOR IS INGYEN JÖHETNEK HOZZÁNK! 

HÖLGYVENDÉKEK SZÁMÁRA A BELÉPÉS INGYENES.

A BELÉPŐ A MEGVÁSÁRLÁS NAPJÁN, ZÁRÁSIG ÉRVÉNYES.

 

Nálunk fizethetsz bankkártyával és Szépkártyával is: