glory cafe

kávézó * videómozi * társkereső

Hétköznapi klubélet és egy kis ész osztás! 🙂

A jövő hét elején ismét minden nap érkeznek hölgyek illetve pár is 20.30-tól gangbang bulit tartani. Hétfőn a 22 éves, szenvedélyes Ildi, kedden Mary, szerdán Nia, csütörtökön pedig Rita. Mellettük persze bármikor jöhetnek párok, legtöbben nem írják ki előre. A délutáni kedvezményes belépő továbbra is érvényben van még, így 1.500 Ft-ért 20 óráig lehet bemenni, és természetesen bármennyi alkalommal ki-be járni. És ha valaki maradna este is, akkor csak a különbözetet kell ráfizetnie. Az üzenőfalra is kiírjuk néha párok érkezését ha ők kérik, vagy ha szolidabb férfilétszám van érkezésükkor.

És ha már üzenőfal! Továbbra sem kívánatos az urak kiírása, hogy mikor érkeznek, mekkora a faszuk, főleg a kíváncsi heterók szopnivágyásával részletezve. Töröljük, és tiltjuk a felhasználót a második alkalom után. Természetesen vannak bi párok és urak is nálunk szép számmal, de a szimpátia a személyes találkozáskor derül ki, kevés egy kiváncsi21, vagy szétbasználak69 niknév hozzá. Egyébként a legtöbb pár és úr is diszkréten a kabinokban vagy szobákban élik meg ezen vágyaikat. És persze bármikor van lehetőség gond esetén a pultnál megoldás keresésére, de utólagosan párra, pasira, kifogyott kéztörlőre ne másnap reagáljunk a falon, hanem rögtön a pultnál.

Szívesen várjuk az értelmes, a swinger és szexklub nyújtotta élvezetekkel most barátkozó urakat is, de aki az üzenőfalon keres partnert magának előzetesen, aki elhozza egy buliba, na ő inkább kezdjen el horgászni, az a neki való. A két állandósult, és párok által is többször felvetett probléma még mindig fennáll, és szerintem nem is fog változni, bár az erőszakosok kitiltásával a második talán enyhül. Az egyik, hogy nem mernek beszélgetni a párokkal, csak messziről lesik mikor nyílik szét a hölgy lába. Tessék megkérdezni, hogy volna-e kedvük beszélgetni, vagy kérnek-e valamit inni. Legfeljebb azt mondják, hogy köszi, nem. És a szex után tessék megköszönni a hölgynek vagy a párnak a lehetőséget, tessék dicsérni a hölgyet, és meghívni egy hűsítő italra.

A másik, hogy ha megindul az alsó szintre egy pár rohan a csorda mögöttük, majdnem lelökik őket a lépcsőn. Az új párok általában megijednek ettől, és elmennek. Értjük, hogy azonnal indul a helyezkedés a kabinoknál, de kulturáltabb módon kéne kivitelezni. És ismét felhívjuk a figyelmet a kabinokban lévő monitorok kapcsolgatására. Ha valaki kikapcsolja, amíg bent tartózkodik, akkor távozáskor kapcsolja vissza, mert két figyelmeztetés után őket is eltanácsoljuk, illetve fel fogjuk kapcsolni a lenti szinten a takarító fényt folyamatosra! Akiknek ez nem tetszik, vagy bármi más gondjuk van, azok a pultnál nyugodtan jelezzék.

Tudjuk, hogy új szóló pasiként nehéz beilleszkedni egy olyan helyen, ahol nagyon sok ismerős beszélget egymással. De tessék keresni az alkalmakat a kommunikálásra, sodródni az eseményekkel. Ez a közösség szívesen látja a kedves, értelmes, ápolt új tagokat!

Na ennyit a személyeskedésről, a szabályismertetésről, és okoskodásról, de ez most kikívánkozott hosszú idő után! 🙂

A hétvégéról előzetesen annyit, hogy pénteken a hagyományos 4.500 Ft-os belépő lesz az uraknak, a pároknak 1.000 Ft, és 22.30-tól egy gangbang is színesíti majd a tomboló erotikát. Szombaton pedig ismét a rendhagyó, előrehozott gangbanggal indulunk majd egy fiatal lánnyal. Akkor nyitástól a gangbang végéig, kb 21 óráig 5.000 Ft lesz az urak belépője, a páros belépő pedig nem él. Ezt követően az uraknak már csak 3.000 Ft lesz a beugró, és a párok mindössze 1.000 Ft-ért jöhetnek. Itt jegyeznénk meg a bérletes uraknak, hogy még utoljára elfogadjuk a bérlet hétköznapi kuponját a drágább bulira is, különbözet fizetésével. Erre a 16-i estére egyébként már szerveznek bulit egy swingeres csoportban az adminok, ami korábban a Glory cafe baráti közösség néven futott. Reméljük szuper, szemérmetlenül erotikus napok következnek ismét. A hétvégi bulik résztvevőit természetesen majd kiírjuk.

 

Mindenkit várunk nagy szeretettel a hét minden napján!

1085. Budapest, Baross u. 30.

 

NYITVA:

Hétfő - Csütörtök: 16:00 - 00:00
Péntek - Szombat: 18:00 - 02:00
Vasárnap: 16:00 - 22:00

NAPI BELÉPŐ FÉRFI VENDÉGEINK RÉSZÉRE,

HÉTKÖZNAP: 3 000 Ft

PÉNTEK - SZOMBAT: 4 500 Ft

VASÁRNAP: 1 500 Ft

HÉTKÖZNAP 16-19 ÓRÁIG 1 500 Ft, ÉS 20 ÓRÁIG LEHET MARADNI VELE,
A KÜLÖNBÖZET KIFIZETÉSÉVEL TERMÉSZETESEN EGÉSZ NAP.

 

PÁROKNAK: 1 000 Ft.

PÁROKNAK NÁLUNK AZ EREDETI NŐBŐL ÉS FÉRFIBŐL ÁLLÓ KETTŐS SZÁMÍT, AKIK VALÓBAN EGYÜTT VANNAK, ÉS AZÉRT JÖNNEK HOZZÁNK, HOGY KIVEGYÉK A RÉSZÜKET A KÖZÖS TÁRSASJÁTÉKOKBÓL. EGYÉB ESETEKBEN AZ URAK RENDES BELÉPŐSÖK, A HÖLGYEK TERMÉSZETESEN AKKOR IS INGYEN JÖHETNEK HOZZÁNK! 

HÖLGYVENDÉKEK SZÁMÁRA A BELÉPÉS INGYENES.

A BELÉPŐ A MEGVÁSÁRLÁS NAPJÁN, ZÁRÁSIG ÉRVÉNYES.

 

Nálunk fizethetsz bankkártyával és Szépkártyával is: