glory cafe

kávézó * videómozi * társkereső

A következő napokról...

Péntekre több pár jelezte oldalakon és csoportokban, hogy érkeznek hozzánk, és szívesen bevennének ápolt, értelmes embereket a játékaikba. Mellette 22.30-tól Adele is érkezik gangbang bulit tartani. Szombaton a 22 éves, szexi Ildi tart gangbang bulit 19 órától. A volt Glory cafe baráti közösségben korábban kiírt az admin szombatra egy csoporttalálkozót. Bár az utóbbi időben nem frissült a kiírás, reméljük jönnek a régi és az új tagok is. Persze a rendszeresen járó párjainkra is számítunk mindkét napon! A belépőkről és a bulik menetéről részletesen olvashattok előző cikkünk utolsó bekezdésében, nem akarjuk újra bemásolni ide. Az ital ajánlatunk egy friss meggyből és tequilából készült margaritával is bővült, ezeket a pult melletti világító táblán lehet olvasni.
Vasárnaptól a megszokott mederben folynak majd az események. Akkor a párokat és az urakat kedvezményes belépővel várjuk este 10-ig. Hétfőtől ismét minden nap érkezik a párok mellett hölgy is 20.30-tól egy órás gangbang bulira. Hétfőn Betty, kedden Mary, szerdán Nia, csütörtökön pedig Rita. A jövő hétvége hasonló tematikájú lesz, pénteken 22.30-kor, szombaton pedig 19 órakor lesz gangbang, mindkét alkalommal egy-egy szexi lánnyal. De ezeket a részleteket még előtte kiírjuk majd.

Addig is szemérmetlen erotikában gazdag napokat kívánva várunk mindenkit nagy szeretettel!

1085. Budapest, Baross u. 30.

 

NYITVA:

Hétfő - Csütörtök: 16:00 - 00:00
Péntek - Szombat: 18:00 - 02:00
Vasárnap: 16:00 - 22:00

NAPI BELÉPŐ FÉRFI VENDÉGEINK RÉSZÉRE,

HÉTKÖZNAP: 3 000 Ft

PÉNTEK - SZOMBAT: 4 500 Ft

VASÁRNAP: 1 500 Ft

HÉTKÖZNAP 16-19 ÓRÁIG 1 500 Ft, ÉS 20 ÓRÁIG LEHET MARADNI VELE,
A KÜLÖNBÖZET KIFIZETÉSÉVEL TERMÉSZETESEN EGÉSZ NAP.

 

PÁROKNAK: 1 000 Ft.

PÁROKNAK NÁLUNK AZ EREDETI NŐBŐL ÉS FÉRFIBŐL ÁLLÓ KETTŐS SZÁMÍT, AKIK VALÓBAN EGYÜTT VANNAK, ÉS AZÉRT JÖNNEK HOZZÁNK, HOGY KIVEGYÉK A RÉSZÜKET A KÖZÖS TÁRSASJÁTÉKOKBÓL. EGYÉB ESETEKBEN AZ URAK RENDES BELÉPŐSÖK, A HÖLGYEK TERMÉSZETESEN AKKOR IS INGYEN JÖHETNEK HOZZÁNK! 

HÖLGYVENDÉKEK SZÁMÁRA A BELÉPÉS INGYENES.

A BELÉPŐ A MEGVÁSÁRLÁS NAPJÁN, ZÁRÁSIG ÉRVÉNYES.

 

Nálunk fizethetsz bankkártyával és Szépkártyával is: