glory cafe

kávézó * videómozi * társkereső

Gangbang péntek, swinger szombat a Glory cafeban!

Mostantól kicsit rendhagyó hétvégék jönnek. Pénteken marad a szokásos gangbang buli 22.30-tól a párok és hölgyek mellett. Most pénteken Anett érkezik!
Szombaton swinger buli, ahol várjuk a hölgyeket, párokat, urakat. Ilyenkor is lehet gangbang, ha valamelyik pár vagy hölgy szeretne. Szinte mindig vannak is előre nem bejelentett nagy bulik! Tessék keresni a tömörülés közepén a hölgyet! Ezeken a szombatokon az urak kedvezményes belépője csak 3.000 Ft, mint hétköznap. Erre természetesen a bérleteseknek is a sima belépő érvényes.
Vasárnap a szokásos párok napja, nekik ingyenes, az uraknak mindössze 1.500 Ft-os belépővel. Az ünnep ellenére a megszokott nyitva tartás érvényes!
Hétfőtől ismét minden nap érkezik majd bevállalós, szexi hölgy egyedül vagy a párjával gangbang bulira 20.30-tól. Hétfőn Nia, kedden Rita, szerdán Adele, csütörtökön pedig Betty!

 

Mindenkit várunk nagy szeretettel a hét minden napján!

1085. Budapest, Baross u. 30.

 

NYITVA:

Hétfő - Csütörtök: 16:00 - 00:00
Péntek - Szombat: 18:00 - 02:00
Vasárnap: 16:00 - 22:00

NAPI BELÉPŐ FÉRFI VENDÉGEINK RÉSZÉRE,

HÉTKÖZNAP: 3 000 Ft

PÉNTEK - SZOMBAT: 4 500 Ft

VASÁRNAP: 1 500 Ft

HÉTKÖZNAP 16-19 ÓRÁIG 1 500 Ft, ÉS 20 ÓRÁIG LEHET MARADNI VELE,
A KÜLÖNBÖZET KIFIZETÉSÉVEL TERMÉSZETESEN EGÉSZ NAP.

 

PÁROKNAK: 1 000 Ft.

PÁROKNAK NÁLUNK AZ EREDETI NŐBŐL ÉS FÉRFIBŐL ÁLLÓ KETTŐS SZÁMÍT, AKIK VALÓBAN EGYÜTT VANNAK, ÉS AZÉRT JÖNNEK HOZZÁNK, HOGY KIVEGYÉK A RÉSZÜKET A KÖZÖS TÁRSASJÁTÉKOKBÓL. EGYÉB ESETEKBEN AZ URAK RENDES BELÉPŐSÖK, A HÖLGYEK TERMÉSZETESEN AKKOR IS INGYEN JÖHETNEK HOZZÁNK! 

HÖLGYVENDÉKEK SZÁMÁRA A BELÉPÉS INGYENES.

A BELÉPŐ A MEGVÁSÁRLÁS NAPJÁN, ZÁRÁSIG ÉRVÉNYES.

 

Nálunk fizethetsz bankkártyával és Szépkártyával is: