glory cafe

kávézó * videómozi * társkereső

A következő hét elejéről néhány mondat...

A párok mellett a jövő héten is minden nap érkeznek bevállalós hölgyek 20.30-tól 1 órás gangbang bulira. Hétfőn Mary, kedden Niáék, szerdán Ildi, csütörtökön pedig Rita. Hétfőre egy pár is jelezte, hogy nálunk tartják egyikük névnapját egy erkölcstelen buli keretében, és várják a hölgyek, urak érkezését a közös gabalyodáshoz. Szoktak jönni, sőt a hölgy nemrég egyedül is volt hétvégén. Tehát akik kedvelik a husis csajokat, csatlakozhatnak majd valószínűleg.

Érkezik a jó idő, indul a limonádé szezon ismét. Saját készítésű isteni, hűsítő italunkat változatlanul a tavalyi áron kínáljuk. Új, egyszerű de finom, édes koktél került fel az akciós kínálatba, a neve Orgazmus. 🙂 Francia narancslikőr, whisky krémlikőr és tejszín ütős keveréke. Uniszex, úgyhogy a pasinak is ajánlott, már aki szereti az édes italokat! 🙂

A bérlet akciónk még ebben a hónapban is tart azoknak, akik rendszeres hétköznapi látogatóink. Nekik 10 hétköznap megvásárlása esetén ajándékba adunk egy hétköznapi és egy emelt díjas hétvégi belépési lehetőséget. A hétköznapi matiné is marad még ebben a hónapban. 16 órától 19-ig van lehetőség mindössze 1.500 Ft-os támogatásért megvásárolni, és lehet filmezni, pár, partnert várni, ismerkedni, esetleg csak kukkolni, iszogatni. 19.30-ig érvényes, aki az esti eseményeken is maradna, az ráfizetheti a különbözetet. Természetesen ezekkel is lehet az adott időn belül jönni-menni, korlátlan számban visszatérni.

A hétköznapi ingyenes ruhatár megszűnik, a használata 300 Ft. Persze az értékmegőrző használata továbbra is ingyenes marad.

A hétvége még képlékeny, több jelentkezőtől és a Tutti-Frutti stábjától is várjuk a megerősítést, amint biztosat tudunk, kiírjuk.

 

Addig is mindenkit várunk nagy szeretettel a hét minden napján.

1085. Budapest, Baross u. 30.

 

NYITVA:

Hétfő - Csütörtök: 16:00 - 00:00
Péntek - Szombat: 18:00 - 02:00
Vasárnap: 16:00 - 22:00

HOZZÁJÁRULÁS FÉRFI VENDÉGEINK RÉSZÉRE,

HÉTKÖZNAP: 3 000 Ft

PÉNTEK - SZOMBAT: 4 500 Ft

VASÁRNAP: 1 500 Ft

HÉTKÖZNAP 16-19 ÓRÁIG 1 500 Ft, ÉS 20 ÓRÁIG LEHET MARADNI VELE,
A KÜLÖNBÖZET KIFIZETÉSÉVEL TERMÉSZETESEN EGÉSZ NAP.

 

PÁROKNAK: 1 000 Ft.

PÁROKNAK NÁLUNK AZ EREDETI NŐBŐL ÉS FÉRFIBŐL ÁLLÓ KETTŐS SZÁMÍT, AKIK VALÓBAN EGYÜTT VANNAK, ÉS AZÉRT JÖNNEK HOZZÁNK, HOGY KIVEGYÉK A RÉSZÜKET A KÖZÖS TÁRSASJÁTÉKOKBÓL. EGYÉB ESETEKBEN AZ URAK TELJES HOZZÁJÁRULÁST FIZETNEK, A HÖLGYEK TERMÉSZETESEN AKKOR IS INGYEN JÖHETNEK HOZZÁNK! 

HÖLGYVENDÉGEK NEM FIZETNEK HOZZÁJÁRULÁST.

A BEFIZETETT HOZZÁJÁRULÁS AZ ADOTT NAPON, ZÁRÁSIG ÉRVÉNYES.

 

Nálunk fizethetsz bankkártyával és Szépkártyával is: