glory cafe

kávézó * videómozi * társkereső

Néhány mondat a következő napok biztos eseményeiről!

Mint tudjuk, a Gloryban a vendégek alakítják a történéseket! 🙂 Néhány biztos pont azért mindig van, amiről már előre tudunk. Ilyen lesz a pénteki gangbang buli, amit Anett tart majd 22.30-tól. Várja az ápolt, potens pasikat!
Szombaton swinger jellegű napot tartunk, reméljük ismét minden szinten dúl majd a romantika! 🙂 A pároknak ingyenes, az uraknak mindössze 3.000 Ft-os hozzájárulással.
Vasárnap is a párok lesznek a középpontban, reméljük érkeznek is kellő létszámban. Nekik akkor is ingyenes a belépés, az uraknak pedig csak 1.500 Ft.
Hétfőtől ismét minden nap egy órás gangbang buli lesz 20.30-tól. Hétfőn Nia, kedden Mary, szerdán Judit, csütörtökön pedig Rita. Itt jegyezzük meg, hogy szerdán, május 1-én rendes hétköznapi nyitvatartás lesz, vagyis éjfélig leszünk.

Már most jelezzük, hogy a következő vasárnap, május 5-én tartja a Tutti-Frutti az újabb amatőr, nyilvános gangbang forgatását egy nagyon szexi hölggyel. Ekkor elmarad a kedvezményes nap a pároknak is és az uraknak is. Az uraknak 4.500 Ft lesz a hozzájárulás, a hölgyeknek természetesen akkor is ingyenes. A forgatás gangbang része a közönséggel kb.19 óra körül kezdődik. De ezt is majd pontosítjuk a szereplő nevével és fotójával a következő kiírásunk alkalmával! 

Mindenkit várunk nagy szeretettel a hét minden napján!

1085. Budapest, Baross u. 30.

 

NYITVA:

Hétfő - Csütörtök: 16:00 - 00:00
Péntek - Szombat: 18:00 - 02:00
Vasárnap: 16:00 - 22:00

HOZZÁJÁRULÁS FÉRFI VENDÉGEINK RÉSZÉRE,

HÉTKÖZNAP: 3 000 Ft

PÉNTEK - SZOMBAT: 4 500 Ft

VASÁRNAP: 1 500 Ft

HÉTKÖZNAP 16-19 ÓRÁIG 1 500 Ft, ÉS 20 ÓRÁIG LEHET MARADNI VELE,
A KÜLÖNBÖZET KIFIZETÉSÉVEL TERMÉSZETESEN EGÉSZ NAP.

 

PÁROKNAK: 1 000 Ft.

PÁROKNAK NÁLUNK AZ EREDETI NŐBŐL ÉS FÉRFIBŐL ÁLLÓ KETTŐS SZÁMÍT, AKIK VALÓBAN EGYÜTT VANNAK, ÉS AZÉRT JÖNNEK HOZZÁNK, HOGY KIVEGYÉK A RÉSZÜKET A KÖZÖS TÁRSASJÁTÉKOKBÓL. EGYÉB ESETEKBEN AZ URAK TELJES HOZZÁJÁRULÁST FIZETNEK, A HÖLGYEK TERMÉSZETESEN AKKOR IS INGYEN JÖHETNEK HOZZÁNK! 

HÖLGYVENDÉGEK NEM FIZETNEK HOZZÁJÁRULÁST.

A BEFIZETETT HOZZÁJÁRULÁS AZ ADOTT NAPON, ZÁRÁSIG ÉRVÉNYES.

 

Nálunk fizethetsz bankkártyával és Szépkártyával is: