glory cafe

kávézó * videómozi * társkereső

Ismételjük önmagunkat! 😃

A következő hétvége eseményei pont úgy alakulnak, mint az előző héten! Mindhárom napon ismerkedős, swingeres, parázna napok elé nézünk megint. A vendégek alakítják az estét! A pároknak ismét ingyenes a belépés, az uraknak a múlt hetihez hasonló kedvezményes a támogatás. Előző cikkünkben olvashatja, aki még nem ismeri a szokásokat! 🙂
És az utána következő hétköznapok is az évek óta megszokott rend szerint zajlanak. A párok mellett minden este érkezik egy hölgy 20.30-tól 1 órás gangbang bulira. Hétfőn Judit, keddan Mary, szerdán Rita, csütörtökön pedig Judit!
Az előző hétvégén 24 pár és 5 hölgy tisztelt meg minket a társaságával, reméljük mellettük új, és régebben látott párokkal is találkozhatunk az elkövetkező napokban!
Mivel itt a jó idő, ismét divatba jön a Mojito koktél! Ezen a hétvégén akciósan, mindössze 1.000 Ft-ért kínáljuk! És mivel eper szezon is van, ezért az epres Mojitó is kapható lesz egész hétvégén 1.300 Ft-os áron!

Mindenkit várunk nagy szeretettel a hét minden napján!

1085. Budapest, Baross u. 30.

 

NYITVA:

Hétfő - Csütörtök: 16:00 - 00:00
Péntek - Szombat: 18:00 - 02:00
Vasárnap: 16:00 - 22:00

HOZZÁJÁRULÁS FÉRFI VENDÉGEINK RÉSZÉRE,

HÉTKÖZNAP: 3 000 Ft

PÉNTEK - SZOMBAT: 4 500 Ft

VASÁRNAP: 1 500 Ft

HÉTKÖZNAP 16-19 ÓRÁIG 1 500 Ft, ÉS 20 ÓRÁIG LEHET MARADNI VELE,
A KÜLÖNBÖZET KIFIZETÉSÉVEL TERMÉSZETESEN EGÉSZ NAP.

 

PÁROKNAK: 1 000 Ft.

PÁROKNAK NÁLUNK AZ EREDETI NŐBŐL ÉS FÉRFIBŐL ÁLLÓ KETTŐS SZÁMÍT, AKIK VALÓBAN EGYÜTT VANNAK, ÉS AZÉRT JÖNNEK HOZZÁNK, HOGY KIVEGYÉK A RÉSZÜKET A KÖZÖS TÁRSASJÁTÉKOKBÓL. EGYÉB ESETEKBEN AZ URAK TELJES HOZZÁJÁRULÁST FIZETNEK, A HÖLGYEK TERMÉSZETESEN AKKOR IS INGYEN JÖHETNEK HOZZÁNK! 

HÖLGYVENDÉGEK NEM FIZETNEK HOZZÁJÁRULÁST.

A BEFIZETETT HOZZÁJÁRULÁS AZ ADOTT NAPON, ZÁRÁSIG ÉRVÉNYES.

 

Nálunk fizethetsz bankkártyával és Szépkártyával is: