glory cafe

kávézó * videómozi * társkereső

A következő napokról...

Pénteken Adele, szombaton pedig Zsejke érkezik hozzánk, és 22.30-tól egy órás gangbang bulit tartanak. 🙂 Vasárnap párok napja, akkor nekik ingyenes, az uraknak pedig csak 1500 Ft a belépő.
A következő héten ismét minden nap jönnek csinos milfek 20.30-ra, és egy órás bulit tartanak a közönség közül jelentkezőkkel. Hétfőn Betty, kedden Alexa, szerdán Anikó, csütörtökön pedig Mary.

Mindenkit várunk nagy szeretettel!

Hétvége és hét eleje... 🙂

Pénteken érkezik Anett, szombaton pedig a múlt heti új lány, Zsejke. Ők 22.30-tól tartanak majd egy órás gangbang bulit. Igény esetén előtte egy tombolahúzást is tartunk, ha lesz elég jelentkező. 🙂 Vasárnap a szokásos párok napja lesz ismét, a pároknak ingyenes belépéssel és egy ajándék itallal, az uraknak pedig mindössze 1.500 Ft-os belépővel. Természetesen a már megszokott hétvégi italakciónk is érvényben van most pénteken és szombaton is. Ez azt jelenti, hogy 21 óráig minden röviditalt duplán mérünk. És persze a délutáni matiné is minden hétköznap érvényben van, azaz 19 óráig a belépő csak 1.000 Ft. Aki marad tovább, az értelemszerűen csak a különbözetet fizeti rá. Hétfőn a megszokott sorrendben érkeznek a bevállalós milfek gangbang bulit tartani 20.30-tól. Hétfőn Rita, kedden Alexa, szerdán Betty. Csütörtökön 20 óra körül a már korábban hatalmas sikert aratott Cosette érkezik majd, és talán megdönti a múltkori orál rekordját. 🙂 /24 pasi volt ha jól emlékszünk. 🙂 / Ehhez ápolt, tettre kész jelentkezőket vár majd teli patronnal, és szeretne jó pár igen méretes szerszámmal is elbánni. 🙂 Ezért tessék már előző nap spórolni a vitaminnal, hogy jusson a fiatal lánynak rendesen! 😃 A jövő hétvége terveiben új hölgyek szerepelnek, két 38 és egy 27 éves is jön megnézni a társaságot és a bulit a napokban. Reméljük lesz akinek megtetszik és találkozhatunk vele a jövő hétvégén.

Addig is mindenkit várunk nagy szeretettel a hét minden napján!

B.U.É.K. 2022!

Az új év első hetéről!

Hétfőn Rita, kedden Alexa, szerdán Betty, csütörtökön pedig Mary tart egy órás gangbang bulit 20.30-tól. Szombaton újra jön hozzánk Zsejke, pénteken pedig Anettet várjuk, de erről még pontosítunk ha biztosra mondja majd. Vasárnaponként továbbra is marad a párok napja, amikor az uraknak csak 1500 Ft a belépő! És persze a hétköznapi kedvezményes, délutáni belépő is csak ennyi 19 óráig!

Mindenkit várunk nagy szeretettel az új évben is minden nap! 🙂

Az év utolsó hetéről!

Először is itt is szeretnénk megköszönni a hétfőn későn érkező szuper párnak a fantasztikus bulit. Bár már csak 3 pasi maradt, de így is minden testnyílásra jutott valaki folyamatosan! 😃 És akkor vissza a következő napokra! 🙂 Kedden Bettyt várjuk 20.30-tól gangbang bulira. Szerdán 16 órától a Tuttifrutti csapata forgat nyilvánosan egy jelenetet Szintiával és Carlos nagy fekete farkával, amibe beszállni ugyan nem lehet, de nézni akár csak a napközbeni 1000 Ft-os belépővel igen. 🙂 Este 20.30-tól Mary tart csoportos foglalkozást! 🙂 Csütörtökön az év utolsó forgatása lesz, a terveik szerint 20 órától Alexa és Krisztofer csinál egy jelenetet, majd utána Szintia csatlakozik Alexa mellé a gangbang bulira. A vendégeket természetesen csak deréktól lefelé filmezik. 🙂 Pénteken 19 órától indul a szilveszteri buli, a korábban leírtak szerint. Ami azt jelenti, hogy a hölgyeknek 3500, az uraknak 7500, a pároknak pedig 9500 Ft a belépő. Ez tartalmazza a svédasztalos hideg-meleg ételeket, a pezsgőt és a forralt bort is. Az éjféli koccintások után Betty és Mary tart majd gangbang bulit, már ha a sok pár mellett lesz jelentkező az urak közül. 🙂 A reggelig tartó bulira előfoglalás nincs, érkezési sorrendben lehet bejönni. Szombaton, 1-én pótszilvesztert tartunk, a romeltakarítások után szintén 19 órakor nyitunk. Számításaink szerint egy új, 31 éves csinos lány, Zsejke tart majd gangbang bulit 22.30-tól. Vasárnap, 2-án zárva leszünk, hogy kipihenjük magunkat meg titeket, és hogy a takarító brigádunk rendet csináljon. 3-án hétfőn pedig ismét indul a hét az esti 20.30-as gangbang bulikkal, akkor Rita érkezik majd hozzánk.

Várunk mindenkit nagy szeretettel, és már most nagyon boldog, szexben gazdag új évet kívánunk! 🙂

A karácsonyi hétről...

Hamarosan itt az év vége, két hét van már csak hátra. Ezen a héten is érkeznek hölgyek minden hétköznap 20 óra után egy órás gangbang bulira. Hétfőn Anikó, kedden Alexa, szerdán Rita, csütörtökön pedig Mary. Pénteken, szenteste zárva leszünk, viszont 25-én szombaton majd 22.30-tól Betty tart bulit, és reméljük a múlt szombati párdönpinghez hasonló lesz ez a hét is! 🙂
Vasárnap a már szokásos párok napját tartjuk, és ez marad is hosszú távon! 🙂
A jövő hetet majd még kiírjuk, előzetesen most csak annyit, hogy 27-én Rita, 28-án Betty biztos jön majd 20.30-ra, de a többi hétköznap is lesz hasonló időben hölgy. 🙂
Szilveszterkor majd 19 órakor nyitunk, a belépő hölgyeknek 3500, uraknak 7500, pároknak 9500 Ft lesz. Ebben a svédasztalos vacsora meleg étellel, hidegtálakkal, a forraltbor és a pezsgő korlátlan fogyasztása is beletartozik. Az éjféli koccintás után gangbang bulival és a sok aktív pár közreműködésével reméljük erotikában gazdagon indul majd az új év! Szombaton, elsején pótszilvesztert tartunk, vasárnap viszont zárva leszünk.

Mindenkit várunk nagy szeretettel az év utolsó napjaiban is!

1085. Budapest, Baross u. 30.

 

NYITVA:

Hétfő - Csütörtök: 16:00 - 00:00
Péntek - Szombat: 18:00 - 02:00
Vasárnap: 16:00 - 22:00

NAPI BELÉPŐ FÉRFI VENDÉGEINK RÉSZÉRE,

HÉTKÖZNAP, VASÁRNAP: 2 500 Ft

PÉNTEK - SZOMBAT: 3 500 Ft

 

Nyitástól 19 óráig a belépő
csak 1000 Ft.
Tovább maradó vagy visszatérő vendégeknek csak a különbözet fizetendő!

 

Hölgy vendégeink számára a belépés ingyenes.

A belépő a megváltás napján, zárásig érvényes.

 

Nálunk fizethetsz bankkártyával és Szépkártyával is: