glory cafe

kávézó * videómozi * társkereső

Odabaszós hétvége! 🙂

Pénteken újra érkezik hozzánk a szexi Anett, és 22.30-tól gangbang bulit tart! Szombaton hasonló időben a 20-as éveiben járó szexbombát, Pannát várjuk, aki már több alkalommal volt ugyan nálunk a párjával, de nyílt színi bukkake és gangbang bulit most tart majd először /És reméljük nem utoljára/! Megkérjük az urakat, hogy frissen fürödve érkezzenek, mert a lányok nagyon kényesek a kellemetlen szagokra, és bárkit elküldenek ha higiéniai, szimpátia vagy bármilyen problémájuk adódik az illetővel. A bulik előtt ismét tartunk tombolát, és a nyertes jutalma továbbra is a kezdés joga, kettesben elvonulva a hölggyel. 🙂
Vasárnap a párokat és a hölgyeket várjuk ingyenes belépővel, az uraknak pedig kedvezményesen mindössze 1500 Ft. A hét többi napján a pároknak jelképes 1000 Ft a belépő, de természetesen a rendszeresen hozzánk járó, és a társasjátékokban közreműködőknek ettől eltekintünk, vagy ha fizettek, italokban kompenzáljuk! 🙂
A jövő héten szintén minden nap érkeznek bevállalós hölgyek gangbang bulit tartani 20.30-tól. Hétfőn Mary, kedden Alexa, szerdán Betty, csütörtökön pedig Rita!

Mindenkit várunk nagy szeretettel a hét minden napján!

A hét első napjairól...

Hétfőn Mary, kedden Alexa, szerdán Betty, csütörtökön pedig Rita érkezik hozzánk. 20.30-tól tartanak majd egy órás gangbang bulit a közönség közül jelentkező urakkal.

Várunk mindenkit nagy szeretettel!

Hétvége a Gloryban!

Pénteken 22.30-tól Zselyke tart gangbang bulit, szombaton pedig Cosette érkezik hozzánk, de ő már 21.30-tól kezdi a franciaórát! 🙂 Vasárnap a szokásos párok napja! Akkor csak 22 óráig vagyunk nyitva, tessék időben érkezni!
Ital akciónkban a Szicsek pálinkákat egész hétvégén duplán mérjük. Valamint az év sikere, a tel-avivi testvérek Tubi 60 nevű keletet idéző citromos, gyömbéres, kurkumás, gyógynövényes új itala már nálunk is kapható! 🙂 A jövő héten ismét minden nap érkeznek majd bevállalós hölgyek, és 20.30-tól gangbang bulit tartanak. Amint tudjuk melyik napra ki jelentkezik, kiírjuk majd!

 

Mindenkit várunk nagy szeretettel!

 

Hét eleje a Gloryban!

A jövő héten ismét minden nap érkeznek csinos, bevállalós milfek, akik 20.30-tól egy órás gangbang bulit tartanak! 🙂 Hétfőn Rita, kedden Alexa, szerdán Mary, csütörtökön pedig Anikó.

Mindenkit várunk nagy szeretettel!

Szerdai változás!

Betty sajnos beteg lett, ezért helyette szerdán Alexa tart gangbang bulit 20.30-tól.

1085. Budapest, Baross u. 30.

 

NYITVA:

Hétfő - Csütörtök: 16:00 - 00:00
Péntek - Szombat: 18:00 - 02:00
Vasárnap: 16:00 - 22:00

NAPI BELÉPŐ FÉRFI VENDÉGEINK RÉSZÉRE,

HÉTKÖZNAP: 3 000 Ft

PÉNTEK - SZOMBAT: 4 000 Ft

VASÁRNAP: 1 500 Ft

 

PÁROKNAK: 1 000 Ft.
 

Hölgy vendégeink számára a belépés ingyenes.

A belépő a megváltás napján, zárásig érvényes.

 

Nálunk fizethetsz bankkártyával és Szépkártyával is: