glory cafe

kávézó * videómozi * társkereső

Húsvét a Glory cafeban!

Nagypénteken ismét érkezik hozzánk Nia, és 22 óra után gangbang bulit tart!
Szombaton már lesz locsoló buli is nálunk! Bella érkezik a párjával, és 22 órától a tusolóban várja az aranyesőt az uraktól. A párja ezt szeretné megörökíteni, de természetesen az urakat fej nélkül, deréktól lefelé veszi csak! Mikor elapadnak a locsolócsapok, akkor még egy franciaóra is következik majd! Hogy kellő mennyiségű locsolóanyag álljon rendelkezésre, ezért a félliteres Kőnigsburg sört akciósan adjuk! 🙂 A tusoló korlátozott mérete miatt kérjük a türelmes várakozást, és azok álljanak előre, akik részt szeretnének venni az eseményekben, ne a bámészkodók. És természetesen aki végzett, az adja át a helyét! Bár nem lesz a szokásos nagy bulija a Glory baráti társaságnak, de érkeznek közülük is párok a meghirdetett találkozóra!
Vasárnap a Húsvét ellenére is akciós swinger napot tartunk, a hölgyeknek és a pároknak ingyenes, az uraknak pedig mindössze 1500 Ft-os belépővel! Több pár is érdeklődött már hogy nyitva leszünk-e, reméljük időben érkeznek. A nyitva tartás nálunk egyébként mindig a szokásos, az ünnepnapok nem befolyásolják. Természetesen hétköznap és vasárnap ha eseménydús és nagy létszámú a zárás környéke, maradunk tovább! 🙂
Hétfőn folytatódik a locsolkodás! Mary tart gangbang bulit 20.30-tól, és előnyben részesíti kölni helyett a testre élvezéses locsolást! 🙂 Kedden Betty, szerdán Alexa, csütörtökön pedig Anikó érkezik gangbang bulira szintén 20.30-tól!
Hétköznap újra indult a délutáni matiné, 16-19 óráig féláron, 1500 Ft-ért lehet belépőt váltani, amivel 20 óráig lehet maradni. A belépő nálunk napijegy, így tetszés szerint vissza lehet jönni vele nyitva tartási időben! Aki tovább maradna, vagy 20 óra után visszajön, annak csak a különbözetet kell fizetni természetesen!

Újra indul a Glory bérlet is! Ez főleg a hétköznap járó vendégeknek éri meg. A 10 hétköznapi belépőért egy hétköznapi és egy hétvégi ajándék belépés jár. Tehát az ár 30 ezer, a felhasználható értéke pedig 37 ezer Ft. Más hasonló helyeken ez az uraknak 2-3 belépés ára, nálunk 12 alkalomé! 🙂 A bérlet 2023 végéig érvényes marad!

Reméljük ismét erotikában gazdag napok elé nézünk, és várunk mindenkit nagy szeretettel, aki ehhez hozzá tud tenni!

Pénteki gangbang-, szombati swinger buli a Gloryban!

Pénteken érkezik hozzánk Anett, és 22.30-tól egy órás gangbang bulit tart! Szombaton pedig ismét swinger találkozót tart a Glory baráti társaság már 20 órától. A hölgyeknek ismét mindkét napon ajándék itallal kedveskedünk. Ital akciónk keretében a retro felesek mellet a kurvák vére nevű rövidet is 500 Ft-ért mérjük. Ez vodka és meggylé ütős és finom keveréke!
Vasárnap akciós nap megint, hölgyeknek és pároknak ingyenes, az uraknak mindössze 1.500 Ft-os belépővel.
Hétfőtől ismét minden nap érkeznek a bevállalós hölgyek egy órás gangbang bulira 20.30-tól. Hétfőn Mary, kedden Alexa, szerdán Betty, csütörtökön pedig Anikó. Újból megemlítjük, hogy ismét él a délutáni mozis matiné, vagyis 19 óráig féláron, 1.500 Ft-ért lehet bejönni, és 20 óráig maradni, akár többször is visszatérve! Aki tovább maradna vagy este visszatér, annak csak a különbözetet kell fizetnie természetesen!

A Húsvétról előzetesen annyit, hogy minden nap nyitva leszünk, igény szerint vasárnap és hétfőn tovább is. Az is biztos már, hogy a húsvéti locsolás nálunk már 8-án, szombaton elkezdődik. Akkor ugyanis egy szexi, telt, nagyétvágyú hölgy, Bella érkezik majd a párjával, aki először a tusolóban meztelenül várja majd a locsolókat. Mikor már az akciós sör hatására mindenki kellően meglocsolta őt, francia órát is tart majd! De erről és a többi napról még pontosan írunk legközelebb! A fotóját azért már most kitesszük, hiszen elküldték nekünk.

Addig is mindenkit várunk nagy szeretettel a hét minden napján!

Hétvége és jövő hét eleje a Gloryban!

Pénteken Szandikát, szombaton pedig Adelét várjuk 22.30-tól egy órás gangbang bulira. Nagy cicikben egyik napon sem lesz hiány! 🙂
Vasárnap ismét akciós napot tartunk, a hölgyeknek és a pároknak ingyenes, az uraknak mindössze 1.500 Ft-os belépővel.
Még vasárnapig tart a retró italakciónk, a Kevert és Cherry Brandy rövidek csak 500 Ft-ba kerülnek. A hölgyeknek mindhárom napon ajándék csokis-meggyes likőr jár!
Hétfőtől csütörtökig ismét visszatér a délutáni akciós belépő! Ez azt jelenti, hogy 16-19 óráig csak 1.500 Ft, és ezzel 20 óráig lehet maradni. Aki maradna este vagy visszatér, az különbözetet tud fizetni. Mint köztudott a megváltott belépővel zárásig bármikor vissza lehet jönni!
Egyébként hétfőtől ismét minden nap érkeznek bevállalós hölgyek, és 20.30-tól egy órás gangbang bulit tartanak majd. Hétfőn Mary, kedden Alexa, szerdán Betty, csütörtökön pedig Anikó!
Azt is tudjuk már, hogy következő szombaton, április 1-én ismét swinger találkozót szervez a Glory baráti társaság. Természetesen nem csak a tagokat, hanem bárkit várunk akkor is! Bár bolondok napja lesz, reméljük szokás szerint nagy buli lesz akkor is értelmes, ápolt, potens urakkal, szexi hölgyekkel és párokkal!

 

Mindenkit várunk nagy szeretettel a hét minden napján!

Egy újabb odabaszós hétvége! 🙂

Pénteken az egyik kedvenc párunk szexi és odaadó hölgytagja, Nia tart gangbang bulit a szokásosnál kicsit később, 23 óra felé! Akik járnak hozzánk, ők már ismerik, főleg vasárnapokról! Aki nem ismeri, annak most itt a lehetőség! 🙂
Szombaton a Glory baráti társaság swinger bulija lesz ismét, sok új és régi párral, hölggyel, és természetesen a rendszeresen hozzánk járó párokkal! Ők 20 órától hirdették a találkozót, ezért biztos már korán kezdődnek az izgalmak! 🙂
A hölgyeknek péntektől vasárnapig ajándék ital jár, ami most csokis-meggyes krémlikőr lesz! Retro ital akciónkban pedig mindhárom napon a Cherry Brandy és a Kevert mindössze 500 Ft-ért bekapható! 🙂
És ha valaki lemaradna pénteken a szexi Nia bulijáról, az vasárnap a többi pár mellett vele is találkozhat, mert újra bulit tart majd kora este. Ezen a vasárnapon a hölgyeknek és a pároknak ingyenes, az uraknak pedig 3000Ft a belépő!
A jövő héten pedig ismét minden nap érkeznek bevállalós hölgyek, és 20.30-tól egy órás gangbang bulit tartanak! Hétfőn Mary, kedden Alexa, szerdán Betty, csütörtökön pedig Anikó!

Mindenkit várunk nagy szeretettel a hét minden napján!

Néhány mondat a következő napokról!

 

Csütörtökön 20.30-tól Mary tart egy órás gangbang bulit! Pénteken a szexi Anett, szombaton pedig a nagy étvágyú Adele hasonló bulit tart majd 22.30-tól! Vasárnap a szokásos párok napja akciós belépővel.
Hétfőn Mary, kedden Alexa, szerdán Betty, csütörtökön Alexa tart egy órás gangbang bulit 20.30-tól. 🙂 Mint minden ünnepen, március 15-én is normál nyitva tartással üzemelünk. 🙂

A szabadságharc évfordulójának hetében forradalmi lesz a hangulat, és szeretettel várjuk a hölgyeket, párokat, és természetesen az urakat minden nap! 🙂

1085. Budapest, Baross u. 30.

 

NYITVA:

Hétfő - Csütörtök: 16:00 - 00:00
Péntek - Szombat: 18:00 - 02:00
Vasárnap: 16:00 - 22:00

NAPI BELÉPŐ FÉRFI VENDÉGEINK RÉSZÉRE,

HÉTKÖZNAP: 3 000 Ft

PÉNTEK - SZOMBAT: 4 500 Ft

VASÁRNAP: 1 500 Ft

 

PÁROKNAK: 1 000 Ft.

PÁROKNAK NÁLUNK AZ EREDETI NŐBŐL ÉS FÉRFIBŐL ÁLLÓ KETTŐS SZÁMÍT, AKIK VALÓBAN EGYÜTT VANNAK, ÉS AZÉRT JÖNNEK HOZZÁNK, HOGY KIVEGYÉK A RÉSZÜKET A KÖZÖS TÁRSASJÁTÉKOKBÓL. EGYÉB ESETEKBEN AZ URAK RENDES BELÉPŐSÖK, A HÖLGYEK TERMÉSZETESEN AKKOR IS INGYEN JÖHETNEK HOZZÁNK! 

Hölgy vendégeink számára a belépés ingyenes.

A belépő a megváltás napján, zárásig érvényes.

 

Nálunk fizethetsz bankkártyával és Szépkártyával is: