glory cafe

kávézó * videómozi * társkereső

Hét eleje a Gloryban...

Annyit már biztosan tudunk, hogy ismét minden nap érkeznek hölgyek gangbang bulira. Hétfőn Betty, kedden Mary, szerdán Nia, csütörtökön pedig Rita. 20.30-kor kezdődnek nagyjából, és egy órát biztos tart, érdeklődés függvényében. 🙂

Mindenkit várunk szeretettel!

A jövő hét biztos eseményei a Gloryban...

A hét elején ismét minden nap érkeznek a párokon kívül hölgyek is biztosan 20.30-kor.
Hétfőn Betty, kedden Ildi, szerdán Mary, csütörtökön pedig Rita tart gangbang bulit!
A hétvégén most mindkét napon a szokásos menetrend lesz, és 22.30-tól kezdődnek majd a gangbang bulik, a párok és hölgyek akcióival együtt! 🙂 Pénteken Nia, szombaton pedig Ildi tartja. A belépő mindkét napon a pároknak mindössze 1.000, az uraknak pedig 4.500 Ft lesz.

Mindenkit várunk nagy szeretettel!

A hétvégéről...

Pénteken a párok mellett 22.30-kor Anett biztosan érkezik, és egy órás gangbang bulit tart. Ekkor az uraknak a szokásos 4.500 Ft, a pároknak a jelképes 1.000 Ft lesz a belépő. Szombaton ismét fordított napot tartunk, ekkor már 19 órakor kezdődik a gangbang Ildivel. Erre az uraknak 5.000 Ft a belépő, a kedvező páros belépő 21 óráig nem érvényes. Aki ezt kihagyja, annak 21 órától csak 3.000 Ft. Ekkortól várjuk majd a párokat és a hölgyeket is, hiszen nélkülük nincs élet a Gloryban!

Mindenkit várunk nagy szeretettel a hét minden napján!

A következő napokról...

Péntekre több pár jelezte oldalakon és csoportokban, hogy érkeznek hozzánk, és szívesen bevennének ápolt, értelmes embereket a játékaikba. Mellette 22.30-tól Adele is érkezik gangbang bulit tartani. Szombaton a 22 éves, szexi Ildi tart gangbang bulit 19 órától. A volt Glory cafe baráti közösségben korábban kiírt az admin szombatra egy csoporttalálkozót. Bár az utóbbi időben nem frissült a kiírás, reméljük jönnek a régi és az új tagok is. Persze a rendszeresen járó párjainkra is számítunk mindkét napon! A belépőkről és a bulik menetéről részletesen olvashattok előző cikkünk utolsó bekezdésében, nem akarjuk újra bemásolni ide. Az ital ajánlatunk egy friss meggyből és tequilából készült margaritával is bővült, ezeket a pult melletti világító táblán lehet olvasni.
Vasárnaptól a megszokott mederben folynak majd az események. Akkor a párokat és az urakat kedvezményes belépővel várjuk este 10-ig. Hétfőtől ismét minden nap érkezik a párok mellett hölgy is 20.30-tól egy órás gangbang bulira. Hétfőn Betty, kedden Mary, szerdán Nia, csütörtökön pedig Rita. A jövő hétvége hasonló tematikájú lesz, pénteken 22.30-kor, szombaton pedig 19 órakor lesz gangbang, mindkét alkalommal egy-egy szexi lánnyal. De ezeket a részleteket még előtte kiírjuk majd.

Addig is szemérmetlen erotikában gazdag napokat kívánva várunk mindenkit nagy szeretettel!

Hétköznapi klubélet és egy kis ész osztás! 🙂

A jövő hét elején ismét minden nap érkeznek hölgyek illetve pár is 20.30-tól gangbang bulit tartani. Hétfőn a 22 éves, szenvedélyes Ildi, kedden Mary, szerdán Nia, csütörtökön pedig Rita. Mellettük persze bármikor jöhetnek párok, legtöbben nem írják ki előre. A délutáni kedvezményes belépő továbbra is érvényben van még, így 1.500 Ft-ért 20 óráig lehet bemenni, és természetesen bármennyi alkalommal ki-be járni. És ha valaki maradna este is, akkor csak a különbözetet kell ráfizetnie. Az üzenőfalra is kiírjuk néha párok érkezését ha ők kérik, vagy ha szolidabb férfilétszám van érkezésükkor.

És ha már üzenőfal! Továbbra sem kívánatos az urak kiírása, hogy mikor érkeznek, mekkora a faszuk, főleg a kíváncsi heterók szopnivágyásával részletezve. Töröljük, és tiltjuk a felhasználót a második alkalom után. Természetesen vannak bi párok és urak is nálunk szép számmal, de a szimpátia a személyes találkozáskor derül ki, kevés egy kiváncsi21, vagy szétbasználak69 niknév hozzá. Egyébként a legtöbb pár és úr is diszkréten a kabinokban vagy szobákban élik meg ezen vágyaikat. És persze bármikor van lehetőség gond esetén a pultnál megoldás keresésére, de utólagosan párra, pasira, kifogyott kéztörlőre ne másnap reagáljunk a falon, hanem rögtön a pultnál.

Szívesen várjuk az értelmes, a swinger és szexklub nyújtotta élvezetekkel most barátkozó urakat is, de aki az üzenőfalon keres partnert magának előzetesen, aki elhozza egy buliba, na ő inkább kezdjen el horgászni, az a neki való. A két állandósult, és párok által is többször felvetett probléma még mindig fennáll, és szerintem nem is fog változni, bár az erőszakosok kitiltásával a második talán enyhül. Az egyik, hogy nem mernek beszélgetni a párokkal, csak messziről lesik mikor nyílik szét a hölgy lába. Tessék megkérdezni, hogy volna-e kedvük beszélgetni, vagy kérnek-e valamit inni. Legfeljebb azt mondják, hogy köszi, nem. És a szex után tessék megköszönni a hölgynek vagy a párnak a lehetőséget, tessék dicsérni a hölgyet, és meghívni egy hűsítő italra.

A másik, hogy ha megindul az alsó szintre egy pár rohan a csorda mögöttük, majdnem lelökik őket a lépcsőn. Az új párok általában megijednek ettől, és elmennek. Értjük, hogy azonnal indul a helyezkedés a kabinoknál, de kulturáltabb módon kéne kivitelezni. És ismét felhívjuk a figyelmet a kabinokban lévő monitorok kapcsolgatására. Ha valaki kikapcsolja, amíg bent tartózkodik, akkor távozáskor kapcsolja vissza, mert két figyelmeztetés után őket is eltanácsoljuk, illetve fel fogjuk kapcsolni a lenti szinten a takarító fényt folyamatosra! Akiknek ez nem tetszik, vagy bármi más gondjuk van, azok a pultnál nyugodtan jelezzék.

Tudjuk, hogy új szóló pasiként nehéz beilleszkedni egy olyan helyen, ahol nagyon sok ismerős beszélget egymással. De tessék keresni az alkalmakat a kommunikálásra, sodródni az eseményekkel. Ez a közösség szívesen látja a kedves, értelmes, ápolt új tagokat!

Na ennyit a személyeskedésről, a szabályismertetésről, és okoskodásról, de ez most kikívánkozott hosszú idő után! 🙂

A hétvégéról előzetesen annyit, hogy pénteken a hagyományos 4.500 Ft-os belépő lesz az uraknak, a pároknak 1.000 Ft, és 22.30-tól egy gangbang is színesíti majd a tomboló erotikát. Szombaton pedig ismét a rendhagyó, előrehozott gangbanggal indulunk majd egy fiatal lánnyal. Akkor nyitástól a gangbang végéig, kb 21 óráig 5.000 Ft lesz az urak belépője, a páros belépő pedig nem él. Ezt követően az uraknak már csak 3.000 Ft lesz a beugró, és a párok mindössze 1.000 Ft-ért jöhetnek. Itt jegyeznénk meg a bérletes uraknak, hogy még utoljára elfogadjuk a bérlet hétköznapi kuponját a drágább bulira is, különbözet fizetésével. Erre a 16-i estére egyébként már szerveznek bulit egy swingeres csoportban az adminok, ami korábban a Glory cafe baráti közösség néven futott. Reméljük szuper, szemérmetlenül erotikus napok következnek ismét. A hétvégi bulik résztvevőit természetesen majd kiírjuk.

 

Mindenkit várunk nagy szeretettel a hét minden napján!

1085. Budapest, Baross u. 30.

 

NYITVA:

Hétfő - Csütörtök: 16:00 - 00:00
Péntek - Szombat: 18:00 - 02:00
Vasárnap: 16:00 - 22:00

NAPI BELÉPŐ FÉRFI VENDÉGEINK RÉSZÉRE,

HÉTKÖZNAP: 3 000 Ft

PÉNTEK - SZOMBAT: 4 500 Ft

VASÁRNAP: 1 500 Ft

HÉTKÖZNAP 16-19 ÓRÁIG 1 500 Ft, ÉS 20 ÓRÁIG LEHET MARADNI VELE,
A KÜLÖNBÖZET KIFIZETÉSÉVEL TERMÉSZETESEN EGÉSZ NAP.

 

PÁROKNAK: 1 000 Ft.

PÁROKNAK NÁLUNK AZ EREDETI NŐBŐL ÉS FÉRFIBŐL ÁLLÓ KETTŐS SZÁMÍT, AKIK VALÓBAN EGYÜTT VANNAK, ÉS AZÉRT JÖNNEK HOZZÁNK, HOGY KIVEGYÉK A RÉSZÜKET A KÖZÖS TÁRSASJÁTÉKOKBÓL. EGYÉB ESETEKBEN AZ URAK RENDES BELÉPŐSÖK, A HÖLGYEK TERMÉSZETESEN AKKOR IS INGYEN JÖHETNEK HOZZÁNK! 

HÖLGYVENDÉKEK SZÁMÁRA A BELÉPÉS INGYENES.

A BELÉPŐ A MEGVÁSÁRLÁS NAPJÁN, ZÁRÁSIG ÉRVÉNYES.

 

Nálunk fizethetsz bankkártyával és Szépkártyával is: