glory cafe

kávézó * videómozi * társkereső

Nőnapi hétvége a Gloryban!

Nálunk két napos lesz most a nőnap! Pénteken a hölgyek ünneplése mellett gangbang bulit is tart Anett 22.30-tól. Szombaton pedig a Glory törzsközönségének lányai szemérmetlen nőnapi bulira várnak mindenkit, hölgyeket, párokat és urakat! Reméljük, hogy a farsangi bulihoz hasonló fergeteges parti lesz ismét! 🙂 Mindkét napon a pároknak ingyenes lesz a buli! Szombaton a hölgyeknek érkezéskor ajándék koktéllal, rumos-kókuszos Piña Coladával kedveskedünk. Ital akció is lesz 18-21 óráig. Ennek keretében minden alkoholos italból a második ugyanolyat féláron adjuk! Szombaton az uraknak csak hétköznapi, 3.000 Ft-os hozzájárulás lesz! Vasárnapra talán marad erő egy újabb parázna estére, és érkeznek párok. Nekik akkor is ingyenes a belépés, az uraknak 1.500 Ft a hozzájárulás.
Hétfőtől ismét minden nap érkezik bevállalós milf 20.30-tól 1 órás gangbang bulira. Hétfőn Mary, kedden Nia, szerdán Rita, csütörtökön pedig Judit!

Mindenkit várunk nagy szeretettel a hét minden napján!

Hétvégi és jövő heti események!

Ezen a hétvégén pénteken lesz a gangbang buli 22.30-tól, és most a hatalmas étvágyú, szexi Nia tartja. Ő nem kapkodja el a dolgokat, szereti hosszan, odaadóan kiélvezni a buli minden percét és cseppjét! ? Persze ő is az ápolt, potens urakra számít, nem szeret sokáig várni, míg a csigabiga előbújik a házából... ?
Szombaton ismét ismerkedős-társkeresős swinger jellegű estre várjuk a hölgyeket, párokat, és természetesen az urakat! A klubest a pároknak ingyenesen, az uraknak mindössze 3.000 Ft-os hozzájárulással látogatható! Vasárnap a szokásos párok napja lesz, hétfőtől pedig minden nap a megszokott 20.30-as gangbang buli színesíti a szemérmesnek egyáltalán nem mondható klubnapokat! Hétfőn Ildi, kedden Mary, szerdán Nia, csütörtökön pedig Rita érkezik!

Mindenkit várunk nagy szeretettel a hét minden napján!

Nőnapi hétvége a Gloryban!

Bár még odébb van, de a Glory törzsközönségének lányai már szervezik március 9-ére, szombatra a szemérmetlen nőnapi bulijukat! Így aztán 2 napig tart majd a hölgyek ünneplése fergeteges party keretében! Természetesen majd pontosítunk még, de az már biztos, hogy mindkét napon a pároknak ingyenes lesz a buli! Pénteken 22.30-tól lesz gangbang, hogy ki tartja, az kiderül majd a pontosított kiírásból. Szombaton a swinger jellegű nőnapon a hölgyeknek érkezéskor ajándék koktéllal, rumos-kókuszos Piña Coladával kedveskedünk. Ital akció is lesz 18-21 óráig. Ennek keretében minden alkoholos italból a második ugyanolyat féláron adjuk.
Előzetesen ennyi, csak hogy mindenki készülni tudjon a hölgyek ünneplésére!

Persze addig is várunk mindenkit nagy szeretettel a hét minden napján!

Fordított hétvége és a jövő hét eleje...

Most annyiban változik a hétvége, hogy pénteken lesz a swinger jellegű buli, ahol a párok és a hölgyek ismerkednek egymással és természetesen az urakkal, és reméljük ismét minden szinten dúl majd a szemérmetlen erotika! Ekkor a párokat ingyen, az urakat mindössze 3.000 Ft-os hozzájárulással várjuk. Szombaton annyival bővül a nap, hogy 22.30-tól Anett biztosan érkezi 1 órás gangbang bulira is! Vasárnap megint párok napja, nekik ingyen, az uraknak a megszokott akciós 1.500-as hozzájárulással.
Jövő hét elején ismét minden nap 1 órás gangbang 20.30-tól. Hétfőn Nia, kedden Mary, szerdán Ildi, csütörtökön pedig Judit!

Mindenkit várunk nagy szeretettel a hét minden napján!

Tutti-Frutti péntek, farsangi szombat! Néhány mondat a következő napokról!

Ismét odabaszós hétvégének nézünk elébe! ? Pénteken a már többször bizonyított filmes csillag, Katie érkezik korai gangbang bulira. Most kamerák és felvételek nélkül egyből az urak közé veti magát. A nála megszokott korai buli lesz, 19 órai kezdettel. Ilyenkor 5.000 Ft az urak napi hozzájárulása, és ez vonatkozik a párokra is. Nagyjából 21 óráig tart a gangbang, utána a pároknak 1.000, az uraknak 3.000 Ft a hozzájárulás.
Szombaton farsangi bulit tartunk, a Glory törzsközönségének szemérmetlen apácái szervezésében. Beöltözni természetesen nem kötelező, de aki ötletes jelmezzel hozzájárul a jó hangulathoz, azt ajándék itallal jutalmazzuk. A pároknak ingyenes a belépés, az uraknak pedig csak a hétköznapi 3.000 Ft-os hozzájárulás fizetendő. A parázna viselkedés ekkor is mindenkitől elvárt, mint minden napon az évben! Vasárnap a megszokott párok napja, nekik ingyen, az uraknak 1.500 Ft-os hozzájárulással.
Hétfőtől a párok mellett ismét minden este érkezik bevállalós, szexi hölgy 20.30-tól egy órás gangbang bulira. Hétfőn Ildi, kedden Mary, szerdán Nia, csütörtökön pedig Rita.

Mindenkit várunk nagy szeretettel a hét minden napján!

1085. Budapest, Baross u. 30.

 

NYITVA:

Hétfő - Csütörtök: 16:00 - 00:00
Péntek - Szombat: 18:00 - 02:00
Vasárnap: 16:00 - 22:00

HOZZÁJÁRULÁS FÉRFI VENDÉGEINK RÉSZÉRE,

HÉTKÖZNAP: 3 000 Ft

PÉNTEK - SZOMBAT: 4 500 Ft

VASÁRNAP: 1 500 Ft

HÉTKÖZNAP 16-19 ÓRÁIG 1 500 Ft, ÉS 20 ÓRÁIG LEHET MARADNI VELE,
A KÜLÖNBÖZET KIFIZETÉSÉVEL TERMÉSZETESEN EGÉSZ NAP.

 

PÁROKNAK: 1 000 Ft.

PÁROKNAK NÁLUNK AZ EREDETI NŐBŐL ÉS FÉRFIBŐL ÁLLÓ KETTŐS SZÁMÍT, AKIK VALÓBAN EGYÜTT VANNAK, ÉS AZÉRT JÖNNEK HOZZÁNK, HOGY KIVEGYÉK A RÉSZÜKET A KÖZÖS TÁRSASJÁTÉKOKBÓL. EGYÉB ESETEKBEN AZ URAK TELJES HOZZÁJÁRULÁST FIZETNEK, A HÖLGYEK TERMÉSZETESEN AKKOR IS INGYEN JÖHETNEK HOZZÁNK! 

HÖLGYVENDÉGEK NEM FIZETNEK HOZZÁJÁRULÁST.

A BEFIZETETT HOZZÁJÁRULÁS AZ ADOTT NAPON, ZÁRÁSIG ÉRVÉNYES.

 

Nálunk fizethetsz bankkártyával és Szépkártyával is: