glory cafe

kávézó * videómozi * társkereső

Nőnapi események a Gloryban!

Mivel idén a nőnap hét közepére esik, így már péntektől előre ünnepeljük őket! Minden hölgy ajándék Malibu-ananászt / vagy almát, vagy narancsot/ kap érkezéskor péntektől szerdáig! Ezen kívül néhány mondat a mozgalmasnak ígérkező napokról is!
Pénteken Anett tart egy órás gangbang bulit 22.30-tól! Szombaton a Glory baráti társaság tartja swinger csoporttalálkozóját! Persze rajtuk kívül a többi pár és hölgy is érkezik majd bőségesen, ahogy ez hétvégéken is szokott! Ekkor még a hölgyek ajándék koktélja mellett a Jägermeistert is leolcsózzuk 600 Ft-ra! 🙂
Vasárnap a szokásos akciós napot tartjuk, a hölgyek és párok ingyenesen érkeznek, a pasiknak pedig csak 1500 Ft a belépő. Ezen a napon tart a Tuttifrutti egy rendhagyó nyilvános filmforgatást is. 16 órától egy amatőr lány, Katie forgat jelenetet egy fiúval, és utána egy rövid gangbangot is szeretne ápolt, potens urakkal. Természetesen akik csatlakoznak hozzá, azok csak deréktól lefelé lesznek láthatóak a filmben. Viszont azt nem tudjuk előre, hány urat hív maga mellé a hölgy, ezt ő dönti el majd.
Hétfőtől azután ismét minden nap érkeznek bevállalós hölgyek 20.30-tól egy órás gangbang bulit tartani. Hétfőn Mary, kedden Alexa, szerdán Betty. Reméljük a februárhoz hasonlóan a március minden napja is szemérmetlenül erotikusan telik majd! Nagyon boldog nőnapot kívánunk mindenkinek, aki annak érzi magát! 🙂

 

Várunk nagy szeretettel mindenkit a hét összes napján!

Hétvége és jövő hét eleje a Gloryban!

Pénteken Szandika, szombaton pedig Adele érkezik hozzánk egy órás gangbang bulira 22.30-tól. Vasárnap a szokásos párok napja, a hölgyeknek és a pároknak ingyenes, az uraknak mindössze 1500 Ft-os belépővel.
Hétfőtől ismét minden nap lesz gangbang buli 20.30-tól. Hétfőn Mary, kedden Alexa, szerdán Betty, csütörtökön Anikó érkezik!
Azt is biztosan tudjuk már, hogy a Glory baráti társaság következő swinger bulija március 4-én lesz. Már azon a hétvégén is nőnapot tartunk, és minden hölgyet ajándék koktéllal fogadunk! De ezt majd pontosítjuk még a következő kiírásunkban!

Addig is mindenkit várunk nagy szeretettel a hét minden napján!

Hétvége és hét eleje a Gloryban!

Azt már biztosan tudjuk, hogy a hölgyeken és a párokon kívül érkezik hozzánk pénteken Anett, és 22.30-tól egy órás gangbang bulit tart. Szombaton hasonló időben és hasonló céllal érkezik majd Zsejke!
Vasárnap a szokásos párok és urak akciós napja! 🙂
Hétfőtől ismét minden nap várjuk a bevállalós milfeket, akik 20.30-tól egy órán keresztül számítanak az ápolt és potens urakra gangban partiban. Hétfőn Mary, kedden Alexa, szerdán Betty, csütörtökön pedig Anikó érkezik!

Mindenkit várunk nagy szeretettel a hét minden napján!

Szerdai változás!

Sajnos Bettynek meghúzódott a bokája, így egy ideig nem tud jönni hozzánk. Mielőbbi gyógyulást kívánunk neki! Viszont szerdán érkezik helyette Nóri, aki 20.30-tól egy órás gangbang bulit tart! Tehát a hétköznapok a következőképpen alakulnak: Kedden Alexa, szerdán Nóri, csütörtökön Mary. Pénteken úgy néz ki, hogy Anett tud jönni ismét, de ezt még a szombattal együtt pontosítjuk majd!

Boldog Valentin napot, és erotikában gazdag napokat kívánunk minden kedves vendégünknek!

Valentin napok a Gloryban, nem csak szerelmeseknek! 🙂

Pénteken biztosan érkezik hozzánk Anett, aki 22.30-tól egy órás gangbang bulit tart, és várja a közönség közül az ápolt, potens urakat! Szombaton ismét swinger est lesz, és érkeznek a szokásos párok mellett a Glory baráti társaság csoportjának tagjai is nagy számban! Korábbi kiírásunkban olvasható, hogyan lehet a facebookon megtalálni és csatlakozni ott is hozzájuk! A hölgyeknek pénteken és szombaton is egy ajándék koktéllal, Tequila Sunrise-szal kedveskedünk. Mivel a csapat kedvenc itala a Jägermaister, így azt akciósan csak 700 Ft-ért mérjük szintén mindkét napon!
Vasárnap párok napja akciós belépővel! Hölgyeknek és pároknak ingyen, az urak mindössze 1500 Ft-ért!
Hétfőtől ismét minden nap érkeznek a szexy milfek egy órás gangbang bulit tartani 20.30-tól. Hétfőn Anikó, kedden Alexa, szerdán Betty, csütörtökön pedig Mary!
Azt nem ígérjük, hogy nagy szerelmek és tartós kapcsolatok szövődnek majd, de hogy szemérmetlenül erotikus, és kalandokban gazdag napok jönnek, abban biztosak vagyunk! 🙂

 

Mindenkit várunk nagy szeretettel a hét minden napján!

1085. Budapest, Baross u. 30.

 

NYITVA:

Hétfő - Csütörtök: 16:00 - 00:00
Péntek - Szombat: 18:00 - 02:00
Vasárnap: 16:00 - 22:00

NAPI BELÉPŐ FÉRFI VENDÉGEINK RÉSZÉRE,

HÉTKÖZNAP: 3 000 Ft

PÉNTEK - SZOMBAT: 4 500 Ft

VASÁRNAP: 1 500 Ft

 

PÁROKNAK: 1 000 Ft.

PÁROKNAK NÁLUNK AZ EREDETI NŐBŐL ÉS FÉRFIBŐL ÁLLÓ KETTŐS SZÁMÍT, AKIK VALÓBAN EGYÜTT VANNAK, ÉS AZÉRT JÖNNEK HOZZÁNK, HOGY KIVEGYÉK A RÉSZÜKET A KÖZÖS TÁRSASJÁTÉKOKBÓL. EGYÉB ESETEKBEN AZ URAK RENDES BELÉPŐSÖK, A HÖLGYEK TERMÉSZETESEN AKKOR IS INGYEN JÖHETNEK HOZZÁNK! 

Hölgy vendégeink számára a belépés ingyenes.

A belépő a megváltás napján, zárásig érvényes.

 

Nálunk fizethetsz bankkártyával és Szépkártyával is: