glory cafe

kávézó * videómozi * társkereső

Nagyon boldog Húsvétot mindenkinek!

A lányoknak sok locsolót nagy spricnivel, a fiúknak cserébe finom pálinkát, hímes tojást vagy egyebet! ?

Vigyázzatok magatokra és menjetet oltásra, hogy minél előbb találkozhassunk! ?

Beköszönés

Sziasztok!


Ahogy kinéz, márciusban sem találkozhatunk a Gloryban. Mindenki regisztráljon oltásra, hogy minél előbb megkapja és javuljon a helyzet. Még bízunk a Húsvét körüli nyitásban, bár így voltunk a szilveszterrel is... ?
Pedig már új fiatal lányok, milfek és párok írtak nekünk, és várják, hogy megismerjék a helyet! ?
Nekünk sajnos unalmasan telik az idő, otthon ülés, kisebb ház körüli felújítások, és persze Netflixezés. ?
Néha vannak filmezések, amik most kicsit elindulnak már, persze nem a Glorys gangbang, hanem közönség nélküli fiatal-idős hagyományos film.
Amúgy ha van olyan hölgy, aki kedvet érez a felnőtt filmezéshez és vagy fiatal/18-30/ vagy érettebb korosztály/40-65/ az jelentkezzen a kapcsolatoknál található email címünkön / glorycafebp (kukac) gmail (pont) com / fényképpel és telefonszámmal. Nekik a fiús és lányos jelenetek lennének, Ezen kívül kifejezetten fiatalos fiúkat keresünk idősebb, 40 feletti hölgyekkel készülő jelenetekhez. A részleteket velük is az írásos jelentkezés után tudjuk megbeszélni. Persze nem mi döntünk, hanem a külföldi cégnek kell kiküldeni a jelentkező fotóját, és ők választanak. Viszont korrekt, megbízható és nem lehúzós társaság, reális díjazással. A jelenetekhez a full tesztet is fizetik, mivel gumi nélküli filmekről van szó.

Hát nagyjából ennyit a jelen helyzetről, a szép idő már talán a kedélyünket is javítja kicsit, de persze már alig várjuk a nyitást, és nagyon hiányoztok! ?

Boldog Valentint a szerelmeseknek!

Még mindig nem tudjuk sajnos, mikor lehetnek személyes találkozások és mikor bimbózhat újra nálunk a romantika. ? Bízunk a márciusi enyhítésekben, de persze lehet, hogy csak Húsvéti locsolás lesz belőle...
Addig is boldog Valentin napot a szerelmespároknak, és a reménytelen szerelmeseknek! ? És persze mindenkinek sok szeretetet kívánunk a mindennapokban és vigyázzatok magatokra! Már nagyon hiányoztok!

  

Hogy jobban teljenek a napok

Bár még sajnos zárva vagyunk, de bízunk a közeli nyitásban! ? A Glory persze addig sincs erotika nélkül, híres pornósok forgatnak mostanában nálunk, sajnos közönség nélkül. Mai sztárunk Nataly Gold! ?

1085. Budapest, Baross u. 30.

NAPI BELÉPŐ FÉRFI VENDÉGEINK RÉSZÉRE,

HÉTKÖZNAP, VASÁRNAP: 2 500 Ft

PÉNTEK - SZOMBAT: 3 500 Ft

 

Nyitástól 19 óráig a belépő
csak 1000 Ft.
Tovább maradó vagy visszatérő vendégeknek csak a különbözet fizetendő!

 

Hölgy vendégeink számára a belépés ingyenes.

A belépő a megváltás napján, zárásig érvényes.

 

Nálunk fizethetsz bankkártyával is: