glory cafe

kávézó * videómozi * társkereső

Hello szeptember! 🙂

Repül az idő, lassan készülhetünk a szilveszterre! 😂 De előtte itt van még mondjuk a következő, mozgalmasnak ígérkező hét! Hétfőn az új fiatal lány, Ildi érkezik majd 20.30-tól gangbang bulira. Kedden Ritát, szerdán Maryt, csütörtökön pedig Niát várjuk hasonló időben és hasonló céllal! A hétvége a korábban leírtak szerint és a múlt péntekhez hasonlóan alakul. Most mindkét napon Katie érkezik hozzánk a párjával. Pénteken 18 órától a Tuttifrutti filmforgatásával kezd, és kb 19 órától kamera nélkül indul a gangbang a jelenlévő urakkal. Szombaton ugyanolyan bulit tart a közönséggel, szintén 19 órai kezdettel. Ezekre a belépő mindkét napon nyitástól a bulija végéig, kb. 21 óráig az uraknak 5.000 Ft, a hölgyeknek szokás szerint ingyenes. Utána az este további részére az uraknak 3.000 Ft, és onnantól él a párok 1.000 Ft-os kedvezménye is. Vasárnap pedig a rövidített nyitva tartásban a szokásos kedvezményes párok és pasik napja.
Végül de nem utolsó sorban szeretnénk megköszönni a magunk, és lelkes férfi vendégeink nevében is az új és régi párok egész heti intenzív jelenlétét, és nagy szeretettel várjuk őket továbbra is mindenkor!

Hűvös klub, forró hangulat, jéghideg italok, szemérmetlen erotika! Ezekkel, és nagy szeretettel várunk mindenkit egész héten!

Rendhagyó hétvégék a Gloryban!

A következő két hétvége néhány napja kicsit más lesz mint a megszokott! Ezen a pénteken egy új, 22 éves fiatal lány, Ildi szeretne gangbang bulit tartani ápolt és potens urak társaságával. Viszont most korábban, 19 órakor fog kezdődni a 2 órás esemény. A belépő 5.000 Ft lesz az uraknak 21 óráig, aki viszont utána érkezik a swinger estére, annak már csak kedvezményes 3.000 Ft. A párok 1.000 Ft-os kedvezménye is csak 21 óra után él, előtte a pár férfi tagjára is vonatkozik a belépő! A hölgyeknek természetesen egész nap ingyenes. Az utóbbi időben elterjedt, hogy a párok beülnek végig nézni és kommentálni a gangbang bulikat. Ők azok, akik ezen kívül általában semmi mást nem csinálnak, legfeljebb a pasi a párból beáll a gangbangba, vagy kettesben bezárkóznak valahova. Ez a mozizás legtöbbször zavarja a bulit tartó hölgyet és urakat is. A jövőben szeretnénk ezt elkerülni. Viszont utána zárásig dúl majd a romantika, lehet ismerkedni. Néhány pár és hölgy már kiírta különböző csoportokban is, hogy ellátogat hozzánk pénteken! Reméljük a rendszeresen hozzánk járó, bevállalós párok is érkeznek majd szép számban!
Szombaton folytatódik a swinger és páros buli, persze minden nap várjuk melléjük az ápolt, tettre kész urakat is. Az is biztos, hogy szombaton 22 óra körül Nia érkezik a párjával, úgyhogy akkor sem maradunk gangbang nélkül! 🙂
És a jövő hétvége, vagyis 8-a és 9-e is a péntekihez hasonló lesz. Akkor mindkét napon a szuper bevállalós Katie érkezik majd a párjával, és ismét korán lesz a gangbang, utána kedvezményes belépővel swinger buli. Pontosan az a terv, hogy pénteken nyitáskor lesz egy rövid nyilvános filmforgatás Katie-vel, utána viszont kezdődik a gangbang buli, és minden jelentkező beszállhat majd. Szombaton 19 órától egyből a gangbang bulit tartja Katie. Nagyjából mindkét napon szintén 21 óráig tart az első buli, addig az uraknak 5.000 Ft a belépő. Utána viszont kedvezményes 3.000 Ft lesz a swingeres, páros, ismerkedős-szexelős estére, és onnantól a valós, a közös játékokban részüket kivevő pároknak is él majd az 1.000 Ft-os belépő. De ezt a Katie-s hétvégét még pontosítva kiírjuk időben, mint ahogy a jövő hétköznapokban 20.30-kor kezdődő gangbang bulikon résztvevő hölgyeket is.
Még egy információ a bérletes vendégeinknek, hiszen már elég sokan élnek a kedvezmények lehetőségével. A hétvégi kedvezményes napon érvényesek természetesen számukra a hétköznapi jegyek. Aki pedig már a korai gangbang bulin is rész szeretne venni, arra is felhasználhat egy 3.000-s belépést, és ráfizetheti a 2.000 Ft különbözetet.

Hűvös klub, forró hangulat, jéghideg italok, szemérmetlen erotika! Ezekkel, és nagy szeretettel várunk mindenkit egész héten!

A hétvégéről és a jövő hét elejéről!

Pénteken a párok mellett biztosan érkezik hozzánk Anett, és 22.30-tól egy órás gangbang bulit tart! Szombaton a swinger parti ismét folytatódik, több bevállalós pár már jelezte érkezését, és mint tudjuk a legtöbben nem írják ki, csak megérkeznek! 🙂 Mellettük biztos jön Mary is, hogy gangbang is legyen azért! 🙂 Vasárnap a szokásos párok napja, az uraknak kedvezményes 1.500 Ft-os belépővel, a pároknak ingyenesen! A Qrvák vére és a frissen facsart narancs ismét felkerült az italkínálatba, amiket a pult melletti világító táblán lehet olvasni!
Hétfőtől ismét minden nap érkeznek majd 20.30-tól csinos, bevállalós milfek egy órás gangbang bulira. Hétfőn Betty, kedden Rita, szerdán Nia és csütörtökön Alexa. Ismét megemlítjük a hétköznap délutáni kedvezményes mozizós, párokat váró belépőt, ami csak 1.500 Ft, és 20 óráig lehet maradni vele nyitástól. Rendszeresen jönnek már délután párok, így nekik is és a ráérő uraknak is kellemes, ha van pár tettre kész pasi a házban. 🙂 Persze aki tovább is jó környezetben szeretne maradni, rá tudja fizetni a különbözetet! 🙂 A bérlet lehetőséget is megemlítjük, bár már sokan használják. Ennek a lényege, hogy 10 hétköznapi belépő egyszerre megvásárlásával egy hétköznapi és egy hétvégi belépőt is adunk ajándékba! Így 7.500 Ft az ajándék.
És mivel már elég sok mindent tudunk a következő hetekről, néhány mondatot szólunk is a körvonalakról. A szeptemberi első hétvégén Mary pénteken, Nia szombaton várható! A 8-9-i hétvégén valószínűleg ismét Katie érkezik hozzánk külföldről. A korábbiakhoz hasonlóan pénteken ismét nyitáskor, 18 órakor kezd majd egy filmforgatással, amibe most nem lehet beszállni csak nézni, de utána gangbang bulit tart kb. 19.30-tól. A következő napon, 9-én szombaton pedig 19 órától szintén gangbang bulit tart. Tehát az a hétvége ismét fordított lesz, először indul a gangbang, utána jöhet a swinger buli a sok párral! Itt valószínűleg a belépőben is változás lesz, nyitástól a buli végéig 5.000 Ft, a gangbang után a swinger estére egy kedvezményes hétköznapi. 🙂
Tegnap a volt Glory baráti közösségben /most már más a neve a csoportnak/ olvastuk, hogy csoporttalálkozót szerveznek 16-ára, szombatra, tehát az is egy pörgős napnak ígérkezik! 🙂
Nagyjából ennyit tudunk előre, de persze még minden héten pontosítjuk majd a dolgokat!

 

Hűvös klub, forró hangulat, jéghideg italok, szemérmetlen erotika! Ezekkel, és nagy szeretettel várunk mindenkit egész héten!

Keddi extra gangbang buli!

Kedden 7 óra körül ismét ellátogat hozzánk a tavaly ilyenkor is nagy sikert aratott, nagy étvágyú, 25 éves külföldi lány a párjával. Kifejezetten ápolt és méretes, potens pasikat vár! Kb 2 órát maradnak, ha lesz megfelelő partner a hölgy számára.

 

Péntektől péntekig! Amit már előre tudunk a Glory következő napjairól...

Pénteken ismét érkeznek a Glory baráti társaságának tagjai, hogy a múlt hetihez hasonlóan ismét fergeteges bulit tartsanak. Mellette persze a szokásos párok, a potens pasik is érkeznek. Új párok is várhatóak, no meg Adele is jön és 22.30-tól gangbang bulit tart! Szombaton Szandika tart hasonló bulit hasonló időben. Vasárnap párok napja, az uraknak kedvezményes belépővel. Augusztus 20-a miatt természetesen a nyitva tartás is meghosszabbodhat, addig leszünk, amíg dúl a romantika. 🙂
Ezen a hétvégén a pároknak minden nap ingyenes a belépés!

A jövő hét egy kicsit változik a megszokotthoz képest. Természetesen minden nap tart egy csinos milf gangbang bulit 20.30-tól egy órán át, csak nem a megszokott napjaikon érkeznek. Tehát hétfőn Nia jön a párjával, kedden Rita, szerdán Betty, csütörtökön pedig Alexa. Mary majd csak hétvégén lesz, de ezt még jelezzük pontosan a következő kiírásban.

Addig is szemérmetlen, erotikában gazdag napokat kívánunk, és várunk mindenkit nagy szeretettel!

1085. Budapest, Baross u. 30.

 

NYITVA:

Hétfő - Csütörtök: 16:00 - 00:00
Péntek - Szombat: 18:00 - 02:00
Vasárnap: 16:00 - 22:00

NAPI BELÉPŐ FÉRFI VENDÉGEINK RÉSZÉRE,

HÉTKÖZNAP: 3 000 Ft

PÉNTEK - SZOMBAT: 4 500 Ft

VASÁRNAP: 1 500 Ft

HÉTKÖZNAP 16-19 ÓRÁIG 1 500 Ft, ÉS 20 ÓRÁIG LEHET MARADNI VELE,
A KÜLÖNBÖZET KIFIZETÉSÉVEL TERMÉSZETESEN EGÉSZ NAP.

 

PÁROKNAK: 1 000 Ft.

PÁROKNAK NÁLUNK AZ EREDETI NŐBŐL ÉS FÉRFIBŐL ÁLLÓ KETTŐS SZÁMÍT, AKIK VALÓBAN EGYÜTT VANNAK, ÉS AZÉRT JÖNNEK HOZZÁNK, HOGY KIVEGYÉK A RÉSZÜKET A KÖZÖS TÁRSASJÁTÉKOKBÓL. EGYÉB ESETEKBEN AZ URAK RENDES BELÉPŐSÖK, A HÖLGYEK TERMÉSZETESEN AKKOR IS INGYEN JÖHETNEK HOZZÁNK! 

HÖLGYVENDÉKEK SZÁMÁRA A BELÉPÉS INGYENES.

A BELÉPŐ A MEGVÁSÁRLÁS NAPJÁN, ZÁRÁSIG ÉRVÉNYES.

 

Nálunk fizethetsz bankkártyával és Szépkártyával is: