glory cafe

kávézó * videómozi * társkereső

Hello február! 🙂

Nemrég volt a szilveszteri buli, és máris elrepült egy hónap! Ezen a pénteken egy új, fiatal, csinos lányt várunk gangbang bulira! Petracskah 22 óra után érkezik, és egy órán át várja az ápolt, potens pasikat! Szombaton a szokásos párdömping mellett Anikó biztosan egy órás bulit tart 22.30-tól! Utána még párjával is várják majd a szimpatikus urakat! Vasárnap a szokásos akciós nap lesz, a hölgyeknek és a pároknak ingyenes, az uraknak 1500 Ft-os belépővel.
Hétfőtől pedig ismét minden nap érkeznek majd bevállalós milfek gangbang bulira 20.30-tól. Hétfőn Mary, kedden Alexa, szerdán Betty, csütörtökön pedig Anikó.
Már most jelezzük, hogy február 11-ére, szombatra ismét swinger bulit szerveznek a Glory cafe baráti társasága részére, amin persze mindenki részt vehet, nem csak a tagok. De aki szeretne csatlakozni a csoporthoz, az jelentkezzen a "Glori café baráti közösség" nevű zártkörű facebook csoportba. Onnan még a messenger csoportjukba is be lehet kerülni, ahol már szemérmetlen témák és fotók is megjelennek! 🙂 Mivel nem mi kezeljük a csoportot, ezért ne nekünk írjatok, hanem a fenti nevet keressétek!

 

Mindenkit várunk nagy szeretettel a hét minden napján!

Megjelent aTuttifrutti új DVD-je!

Elkészült a harmadik válogatás a Gloryban forgatott jelenetekből! Nem kell többé emlékezetből kiverned! 🙂 Szerepeltél benne és eltennéd emlékbe? Kíváncsi vagy milyen bulik voltak? Megnéznéd otthonról is a bevállalós lányokat? Még kapható mindhárom rész, ráadásul mindössze 2000 Ft darabja! Amint újabb forgatást szerveznek, időben kiírjuk majd!

Egy újabb odabaszós hétvége! 🙂

Pénteken a hölgyeken és a párokon kívül biztosan érkezik hozzánk a szexi, sportos Anett, aki 22.30-tól várja az ápolt és potens urakat egy órán keresztül gangbang bulival!
Szombaton a Glory cafe baráti társasága ismét csoporttalálkozót tart, így biztos sok swingeres pár, hölgy és úr lesz jelen, már akár 18 órától. Természetesen a Glory lelkes párjai is biztos hozzácsapódnak majd a bulihoz mint két hete, és így ismét minden szinten folyamatos lesz a szemérmetlen erotika egész éjjel! 🙂 Ital akciónkban szombaton valamikor Happy Hour is lesz, amikor is egy órán keresztül minden szeszes italt féláron mérünk majd! És ez a parti nem ér véget hajnalban, hiszen vasárnap folytatódik a swinger buli már 16 órától. Ekkor a hölgyeknek és a pároknak ingyenes lesz a belépő, az uraknak pedig mindössze 2000 Ft.
Hétfőtől ismét minden nap érkeznek a bevállalós szexi milfek, és 20.30-tól egy órás gangbang bulit tartanak. Hétfőn Mary, kedden Alexa, szerdán Betty, csütörtökön pedig Rita.

Mindenkit várunk nagy szeretettel a hét minden napján!

Hétvége és hét eleje...

Pénteken a hölgyeken és a párokon kívül biztosan érkezik hozzánk Adele, aki 22.30-tól egy órás gangbang bulit tart a közönség közül jelentkező urakkal! Szombaton pedig Alexa érkezik hasonló időben és hasonló céllal. Mellette a Glory baráti társaság erre a szombatra is szervezett hirtelen felindulásból egy kisebb találkozót, így megint korán indul majd az élet! 🙂 Vasárnap a párokat ingyenes, az urakat pedig mindössze 1500 Ft-os belépővel várjuk!
Hétfőtől ismét minden nap érkezik bevállalós milf gangbang bulira. Hétfőn Alexa, kedden Mary, szerdán Betty, csütörtökön pedig Anikó! Ők 20.30-tól egy órán át várják a potens, ápolt urak jelentkezését! A 27-i péntekre még várjuk egy csinos hölgy jelentkezését, de 28-án és 29-én biztos a swinger buli, mely részleteiről már az előző kiírásunkban olvashattatok!

 

Mindenkit várunk nagy szeretettel a hét minden napján!

Ismét egy szuper hétvége volt!!!

Köszönjük a megjelenteknek, hogy ilyen szuper bulik voltak hétvégén! A szombati csoporttalálkozó is fantasztikusan sikerült! A legközelebbi találkozó január 28-án szombaton lesz 18 órától hajnalig. És akkor majd nem ér véget a buli, hanem másnap 16 órától indul az afterparti 22 óráig. Így aki bírja folytathatja, aki viszont nem tud szombaton ottlenni, annak a hétfői munka előtt még lesz lehetősége egy kis erotikára vasárnap! 🙂 Mivel korán kezdünk és korán zárunk, így még pihenésre is lesz idő otthon. Persze ezek a bulik nyitottak, nem csak a csoporttagok látogathatják!
A szombati bulin a hölgyeknek ingyenes, a pároknak jelképes 1000 Ft, az uraknak pedig mindössze 4000 Ft a belépő. Az éjszaka folyamán pedig valamikor lesz egy italakció, Happy Hour, amikor is egy órán keresztül minden szeszesitalt féláron mérünk.
A vasárnapi afteren a hölgyek mellett a pároknak is ingyenes lesz a belépő, az uraknak pedig mindössze 2000 Ft.
Egyébként aki szeretne tagként is csatlakozni, az keresse a facebookon a " Glori café baráti közösség' nevű csoportot, utána akár a messenger csoportjukat is.
De addig még sok szemérmetlen nap következik nálunk, a részleteket itt lehet olvasni előző bejegyzésünkben.

Mindenkit várunk nagy szeretettel a hét minden napján!

1085. Budapest, Baross u. 30.

 

NYITVA:

Hétfő - Csütörtök: 16:00 - 00:00
Péntek - Szombat: 18:00 - 02:00
Vasárnap: 16:00 - 22:00

NAPI BELÉPŐ FÉRFI VENDÉGEINK RÉSZÉRE,

HÉTKÖZNAP: 3 000 Ft

PÉNTEK - SZOMBAT: 4 500 Ft

VASÁRNAP: 1 500 Ft

 

PÁROKNAK: 1 000 Ft.

PÁROKNAK NÁLUNK AZ EREDETI NŐBŐL ÉS FÉRFIBŐL ÁLLÓ KETTŐS SZÁMÍT, AKIK VALÓBAN EGYÜTT VANNAK, ÉS AZÉRT JÖNNEK HOZZÁNK, HOGY KIVEGYÉK A RÉSZÜKET A KÖZÖS TÁRSASJÁTÉKOKBÓL. EGYÉB ESETEKBEN AZ URAK RENDES BELÉPŐSÖK, A HÖLGYEK TERMÉSZETESEN AKKOR IS INGYEN JÖHETNEK HOZZÁNK! 

Hölgy vendégeink számára a belépés ingyenes.

A belépő a megváltás napján, zárásig érvényes.

 

Nálunk fizethetsz bankkártyával és Szépkártyával is: