glory cafe

kávézó * videómozi * társkereső

A legforróbb napok legforróbb pillanatai! 😃

Pénteken érkezik Zselyke, aki 22.30-tól egy órás gangbang bulit tart a közönség közül jelentkezőkkel! Szombaton Maryt várjuk, aki hasonló időben jön, de ő a hűvös alsó szinten várja majd a jelentkezőket kabinban, szobában, vagy ahol éppen akarja! 🙂 Vasárnap a szokásos párok napja, nekik ingyenes, az uraknak pedig kedvezményes belépővel. Bár ezen a héten a pároknak minden nap ingyenes lesz a belépő, és jó szokásuk szerint minden nap érkeznek is hozzánk, többen a nyugisabb vasárnapot szeretik. Ezért lett ennek a neve párok napja. 🙂 Viszont az urakra akkor is nagy szükség van! 🙂
Hétfőn Rita, kedden Alexa, szerdán pedig Betty érkezik majd hozzánk, hogy 20.30-tól egy órás gangbang bulit tartsanak. Csütörtökön a TuttiFrutti csapata ismét filmet forgat nálunk. Most nem lesz új lány, az oldaluk két legnépszerűbb, legtöbb kattintást elért lánya, Szandika és Mary érkezik. A filmhez szükséges egy óra videó és fotó után nagyjából 21 órakor kezdődik majd a gangbang, ahol a közönség is szereplő lehet deréktól lefelé! 🙂 Arcot nem vesznek a lányokén kívül, viszont a cicire élvezésnél tessék időben szólni, hogy a kamera ne maradjon le róla! Ez a buli is rajta lesz a hamarosan elkészülő új DVD-n, a korábbi néhány bulival együtt.
Általánosságban is kérjük, de a nagy meleg miatt most fokozottan, hogy mindenki frissen fürödve érkezzen, ha nem volt ideje korábban, akkor használja a tusolót. Nincs annál kellemetlenebb ha mi, vagy egy hölgy kéri meg, hogy távozzon mert büdös... Sajnos ez nyáron még több figyelmet érdemel, és nem segít egy gyors pöcsmosás a csap alatt. 🙂
És ha már oktatjuk a népet, ismét kérjük az üzenőfal hülyeségmentes használatát. 🙂 Első számú hülyéink kérdése, a "megéri lemenni?" Először is nem tudjuk, hogy szopnál, szopatnál, basznál, filmet néznél, neteznél, innál, bámészkodnál, beszélgetnél vagy mit szeretnél. Azután nem tudjuk, hogy a jelenlévőkből tetszene-e neked valaki. És a legnagyobb talány, hogy te tetszenél-e bárkinek is, főleg ilyen ostoba kérdés kiírása okán. 🙂 De hasonló a helyzet a meddig marad a pár, a hogy néz ki a nő, a csinálnak-e már valamit, a hol lehet képen látni, a meddig vagytok nyitva, a mi várható ma, vagy a ki megy ma kérdésekkel. Sajnos tiltjuk az illetőt.
Na egyelőre ennyit az oktatásból, a házirendben egyébként sok gyakran ismételt kérdésre válaszoltunk. 🙂

 

Ezek után már csak mindenkinek erotikában gazdag hetet kívánunk, és minden kedves vendégünket várjuk nagy szeretettel a hét minden napján! 🙂

Hétvége és hét eleje

Pénteken Anett, szombaton pedig Adele tart egy órás gangbang bulit 22.30-tól. A múlt heti italakciók ismét érvényben lesznek a készlet erejéig, a pultnál világító táblán olvasható. Vasárnap a szokásos párok napját tartjuk, nekik ingyenes, az uraknak mindössze 1500 Ft-os belépővel. Hétfőn Alexa, szerdán Betty, csütörtökön pedig Anikó tart gangbang bulit 20.30-tól. Viszont a keddi nap sem marad esemény nélkül, hiszen Cosette ismét franciaórát tart 20 óra után. És persze minden nap érkeznek bevállalós párok is, akik várják az ápolt, potens urakat!

Mindenkit várunk nagy szeretettel! 🙂

Péntektől péntekig! 🙂

Pénteken Zselyke, szombaton pedig Szandika érkezik hozzánk, és 22.30-tól egy órás gangbang bulit tartanak. Italakciónk keretében a Löwenbräu és a Soproni mangós 0,5 l-es dobozos söröket csak 300 Ft-ért adjuk. Vasárnap a szokásos kedvezményes párok napja lesz.
A jövő héten megint érkeznek minden nap bevállalós milfek 20.30-tól egy órás gangbangot tartani. Hétfőn Mary, kedden Alexa, szerdán Betty, csütörtökön Rita. Az érdeklődés hiánya és a hölgyek szabadsága miatt lehet, hogy ez az utolsó hét a hétköznapi gangbang bulikkal, utána egy ideig szünetel majd. De ezt még egy hét múlva pontosítjuk.

Mindenkit várunk nagy szeretettel a hét minden napján.

Péntektől péntekig...

Pénteken 22 óra után érkezik hozzánk Cosette, aki franciaórával indítja a bulit. A fiatal lánnyal rendszeres vendégeink többször találkozhattak már. Általában a galérián fogadja az urakat 2-3 fős csoportokban, és eddig már szinte az összes rajta lévő lyukat betömték a pasik, miközben meg is örökítette az eseményeket! 🙂 A franciaóra most felvétel nélküli lesz lent a kanapénál, ahol körben állva a tettre kész urakkal foglalkozik, míg a többiek keményíthetnek, de utána tervez majd valami érdekeset fent is, ha lesz még kedve hozzá. 🙂 Szombaton a párok mellé hasonló időben érkezik majd Mary, aki az alsó szinten várja majd a potens urakat. A lépcsős hencsergőben és a kabinoknál is megtalálható lesz. 🙂 Vasárnap a szokásos párok napja este 10-ig!
Hétfőtől ismét érkeznek a bevállalós milfek, és 20.30-tól egy órás gangbang bulit tartanak. Hétfőn Mary, kedden Alexa, szerdán Betty, csütörtökön Rita.

 

Mindenkit várunk nagy szeretettel a hét minden napján. 🙂

A következő hét napról... 😃

Pénteken Adele, szombaton pedig Zselyke tart egy órás gangbang bulit 22.30-tól. Vasárnap párok napja, nekik ingyenes, az uraknak 1500 Ft-os belépővel.
Hétfőn Rita, kedden Alexa, szerdán Betty, csütörtökön pedig Anikó érkezik 20.30-kor egy órás bulira.

Mindenkit várunk nagy szeretettel!

1085. Budapest, Baross u. 30.

 

NYITVA:

Hétfő - Csütörtök: 16:00 - 00:00
Péntek - Szombat: 18:00 - 02:00
Vasárnap: 16:00 - 22:00

NAPI BELÉPŐ FÉRFI VENDÉGEINK RÉSZÉRE,

HÉTKÖZNAP, VASÁRNAP: 2 500 Ft

PÉNTEK - SZOMBAT: 3 500 Ft

 

Nyitástól 19 óráig a belépő
csak 1000 Ft.
Tovább maradó vagy visszatérő vendégeknek csak a különbözet fizetendő!

 

Hölgy vendégeink számára a belépés ingyenes.

A belépő a megváltás napján, zárásig érvényes.

 

Nálunk fizethetsz bankkártyával és Szépkártyával is: