glory cafe

kávézó * videómozi * társkereső

Hétvége és május eleje!

Pénteken Adela, szombaton pedig Nia érkezik hozzánk 22 óra után, és gangbang bulit tartanak a jelenlévő urakkal. Vasárnap akciós párok napja lesz ismét.
Hétfőn Mary, kedden Anikó, szerdán Alexa, csütörtökön pedig Rita tart egy órás gangbang bulit 20.30-tól.

Mindenkit várunk nagy szeretettel a hét minden napján!

Hétfői változás!

Mary helyett Nia érkezik a párjával 20 óra után gangbang bulira. Mivel nem sietnek, mindenki sorra fog kerülni. Úgyhogy munka után nyugodtan menj haza tisztálkodni, vagy tusolj a Gloryban. Ápolt urakat várnak mindig a hölgyek!. A hét eleje a kiírtaknak megfelelően folytatódik. Kedden Alexa jön, szerdán Anikót várjuk. Csütörtökön Rita várja az urakat. Mary majd hétvégén beugrik megint valamelyik nap. 🙂 A péntek és szombat pontosítása hamarosan megtörténik!

Induljon szuperül április utolsó hete!

Gangbang péntek, swinger szombat, párok vasárnapja! 🙂

Pénteken Anettet várjuk 22.30-tól egy órás gangbang bulira. Szombaton a Glory baráti kör csoporttalálkozója lesz, természetesen a szokásos párok is érkeznek majd nagy számban! Vasárnapi akciós napunkon a párokat ingyenes, az urakat kedvezményes, 1.500 Ft-os belépővel várjuk! Hétvégi ital akcióink a világító táblán olvashatóak a pult mellett!
A jövő héten ismét minden nap érkeznek bevállalós hölgyek gangbang bulira. Hétfőn Mary, kedden Alexa, szerdán Anikó, csütörtökön pedig Rita.

Mindenkit várunk nagy szeretettel a hét minden napján!

Hétfői csere-bere!

Sajnos Mary nem érzi jól magát, ezért helyette ma Anikó érkezik. Mary pedig majd szerdán jön hozzánk a szokásos kezdéssel! Azt már tudjuk, hogy szombaton ismét swinger est lesz, a Glory baráti társaság találkozójával és persze a rendszeresen járó párokkal. Pénteken Anett valószínű, de csak szerdán tudja biztosan megmondani, ezért majd még pontosítunk!

Mindenkit várunk nagy szeretettel a hét minden napján!

Hétvége és jövő hét eleje a Gloryban!

Pénteken egy új, fiatal lányt, Nikit várjuk egy órás gangbang bulira 22.30-tól. Szombaton most kivételesen zárva leszünk, mert egy egésznapos zártkörű rendezvényre kibérelték a Gloryt. Nem a mi szervezésünk, senkit nem tudunk beengedni, csak az előre regisztrált és befizetett emberek vesznek részt déltől hajnalig a rendezvényen.
Vasárnap viszont már a szokásos, akciós párok napja lesz. Hétfőtől pedig újra minden nap érkeznek szexi milfek 20.30-tól, egy órás bulira. Hétfőn Mary, kedden Alexa, szerdán Anikó, csütörtökön pedig Rita.
Ismét megemlítjük, hogy újra indult a délutáni matiné. 16-19 óráig mindössze 1.500 Ft a belépő, amivel 20 óráig lehet maradni. Természetesen utána csak a különbözetet kell ráfizetni. Bérlet akciónk is újra elindult. 10 hétköznapi belépő mellé ajándékba adunk egy hétköznapi és egy hétvégi belépőt. Így 7.500 Ft a megtakarítás. És van egy rossz hírünk is, bár nem olyan tragikus. 🙂 Sajnos holnaptól egy minimális áremelés lesz a hétvégi belépőn. Ez mindössze 500 Ft, és csak a pénteki és szombati napokra vonatkozik. Így azokon a napokon 4.500 Ft a belépő, ami azért még mindig nagyon méltányos! 🙂

Mindenkit várunk nagy szeretettel szombat kivételével minden nap!

1085. Budapest, Baross u. 30.

 

NYITVA:

Hétfő - Csütörtök: 16:00 - 00:00
Péntek - Szombat: 18:00 - 02:00
Vasárnap: 16:00 - 22:00

NAPI BELÉPŐ FÉRFI VENDÉGEINK RÉSZÉRE,

HÉTKÖZNAP: 3 000 Ft

PÉNTEK - SZOMBAT: 4 500 Ft

VASÁRNAP: 1 500 Ft

 

PÁROKNAK: 1 000 Ft.

PÁROKNAK NÁLUNK AZ EREDETI NŐBŐL ÉS FÉRFIBŐL ÁLLÓ KETTŐS SZÁMÍT, AKIK VALÓBAN EGYÜTT VANNAK, ÉS AZÉRT JÖNNEK HOZZÁNK, HOGY KIVEGYÉK A RÉSZÜKET A KÖZÖS TÁRSASJÁTÉKOKBÓL. EGYÉB ESETEKBEN AZ URAK RENDES BELÉPŐSÖK, A HÖLGYEK TERMÉSZETESEN AKKOR IS INGYEN JÖHETNEK HOZZÁNK! 

Hölgy vendégeink számára a belépés ingyenes.

A belépő a megváltás napján, zárásig érvényes.

 

Nálunk fizethetsz bankkártyával és Szépkártyával is: