glory cafe

kávézó * videómozi * társkereső

Amit már tudunk a következő napokról!

Pénteken a hölgyek és párok mellett biztosan érkezik Adele is, és 22.30-tól gangbang bulit tart. Szombaton ismét swinger este lesz, az uraknak hétköznapi belépővel. Vasárnap a szokásos párok napja!
A jövő hét elejétől ismét gangbang hétköznapok lesznek 20.30-tól. Hétfőn Betty, kedden Nia, szerdán Rita, csütörtökön Mary. Persze a párokat is nagyon várjuk minden nap .
November 3-án, pénteken 19 órakor kezdődik majd a gangbang Katie-vel, aki ismét Pestre érkezik. Pontosan ezt a hétvégét még kiírjuk.

Mindenkit várunk nagy szeretettel a hét minden napján!

Keddi csere-bere!

Megcserélődik a héten a kedd és a csütörtök a korábbi kiírásához képest. Így kedden érkezik Rita, csütörtökön pedig Betty!

Gangbang péntek, swinger szombat a Glory cafeban!

Mostantól kicsit rendhagyó hétvégék jönnek. Pénteken marad a szokásos gangbang buli 22.30-tól a párok és hölgyek mellett. Most pénteken Anett érkezik!
Szombaton swinger buli, ahol várjuk a hölgyeket, párokat, urakat. Ilyenkor is lehet gangbang, ha valamelyik pár vagy hölgy szeretne. Szinte mindig vannak is előre nem bejelentett nagy bulik! Tessék keresni a tömörülés közepén a hölgyet! Ezeken a szombatokon az urak kedvezményes belépője csak 3.000 Ft, mint hétköznap. Erre természetesen a bérleteseknek is a sima belépő érvényes.
Vasárnap a szokásos párok napja, nekik ingyenes, az uraknak mindössze 1.500 Ft-os belépővel. Az ünnep ellenére a megszokott nyitva tartás érvényes!
Hétfőtől ismét minden nap érkezik majd bevállalós, szexi hölgy egyedül vagy a párjával gangbang bulira 20.30-tól. Hétfőn Nia, kedden Rita, szerdán Adele, csütörtökön pedig Betty!

 

Mindenkit várunk nagy szeretettel a hét minden napján!

Hétvége a Glory cafeban!

Ez a hétvége is a megszokott módon zajlik, mindkét napon 22.30-kor kezdődik a gangbang buli. Pénteken Ildi érkezik, szombaton pedig Nia jön hozzánk! Mellettük pedig jönnek a párok is szemérmetlen pajzánkodásra. Vasárnap a már megszokott kedvezményes nap az uraknak, a pároknak pedig ingyenes!
Hétfőtől ismét minden este érkeznek a párok mellett biztosan bevállalós hölgyek gangbang bulira 20.30-tól. Hétfőn Betty, kedden Mary, szerdán Nia, csütörtökön pedig Rita.
Hétfőtől csütörtökig továbbra is él a délutáni kedvezményes pár váró akció az uraknak. 16-19 óráig mindössze 1.500 Ft a belépő, ezzel 20 óráig lehet maradni, de természetesen különbözet fizetéssel az esti bulin is részt lehet venni. Hétköznap rendszeresen járó vendégeinknek továbbra is ajánljuk a kedvezményes, 10 alkalomra szóló bérletet, ahol a 10 alkalom egyösszegű megvásárlásával egy ajándék hétköznapi és egy hétvégi belépés is jár. Ez 7.500 Ft megtakarítás! Ital ajánlataink és akcióink a hét minden napján elérhetőek, ezek olvashatóak a világító reklámtáblán.

Mindenkit várunk nagy szeretettel a hét minden napján!

Újabb odabaszós hétvége!

A hét eleje eddig szuper volt, köszönjük a hozzánk ellátogatott vendégeknek! Reméljük a folytatás is szemérmetlenül erotikus lesz!
Pénteken a szexi Anett ismét ellátogat hozzánk, és 22.30-tól gangbang bulit tart! Szombaton hasonló időben és céllal érkezik majd Ildi! Rajtuk kívül minden nap lesznek természetesen párok, akik várják az ápolt, potens urakat! Az üzenőfalon és e-mailben is jelentkeztek már, de mint tudjuk a legtöbben nem írogatnak sehova, csak megérkeznek! Egy perui borpárlattal készülő új, színes koktél is bemutatkozik a hétvégén mindössze 1.800 Ft-ért, Machu Picchu néven! A menta és a gránátalma szirup miatt édeskésebb, de a Pisco nevű 42 %-os alkohol miatt elég ütős is!
Vasárnap a már megszokott páros nap, kedvezményes belépővel az uraknak.
Hétfőtől pedig a párok mellett ismét minden nap érkeznek a bevállalós hölgyek. Hétfőn Betty, kedden Ildi, szerdán Nia, csütörtökön pedig Mary.

Mindenkit várunk nagy szeretettel a hét minden napján!

1085. Budapest, Baross u. 30.

 

NYITVA:

Hétfő - Csütörtök: 16:00 - 00:00
Péntek - Szombat: 18:00 - 02:00
Vasárnap: 16:00 - 22:00

NAPI BELÉPŐ FÉRFI VENDÉGEINK RÉSZÉRE,

HÉTKÖZNAP: 3 000 Ft

PÉNTEK - SZOMBAT: 4 500 Ft

VASÁRNAP: 1 500 Ft

HÉTKÖZNAP 16-19 ÓRÁIG 1 500 Ft, ÉS 20 ÓRÁIG LEHET MARADNI VELE,
A KÜLÖNBÖZET KIFIZETÉSÉVEL TERMÉSZETESEN EGÉSZ NAP.

 

PÁROKNAK: 1 000 Ft.

PÁROKNAK NÁLUNK AZ EREDETI NŐBŐL ÉS FÉRFIBŐL ÁLLÓ KETTŐS SZÁMÍT, AKIK VALÓBAN EGYÜTT VANNAK, ÉS AZÉRT JÖNNEK HOZZÁNK, HOGY KIVEGYÉK A RÉSZÜKET A KÖZÖS TÁRSASJÁTÉKOKBÓL. EGYÉB ESETEKBEN AZ URAK RENDES BELÉPŐSÖK, A HÖLGYEK TERMÉSZETESEN AKKOR IS INGYEN JÖHETNEK HOZZÁNK! 

HÖLGYVENDÉKEK SZÁMÁRA A BELÉPÉS INGYENES.

A BELÉPŐ A MEGVÁSÁRLÁS NAPJÁN, ZÁRÁSIG ÉRVÉNYES.

 

Nálunk fizethetsz bankkártyával és Szépkártyával is: